ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Πολλοί οι λόγοι για να στείλουμε το παιδί μας στους Προσκόπους

Επειδή οι περισσότεροι  του Νομού Αργολίδας, μας γνωρίζεται αλλά και οι φίλοι που διαβάζουν αυτό το blogger  έχετε δεί διάφορες αναρτήσεις που αυτές σας έχουν κάνει να το παρακολουθείτε σε αυτή την ανάρτηση θα συμπληρώσω όχι με λόγια αλλά διαβάζοντας και βλέποντας εσείς στην  ανάρτηση (  ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ : " 1ο  Σύστημα Προσκόπων Ναυπλίου από το 1992 μέχρι σήμερα ) δεν θα έχετε απορίες.

Επίσης και άλλες αναρτήσεις στην ετικέτα "  ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ  " .

Με αυτά τα λόγια θέλω να συμπληρώσω την παρακάτω ανάρτηση. 



Πολλοί οι λόγοι για να στείλουμε το παιδί μας στους 

Προσκόπους

http://thessbomb.blogspot.gr


    Πολλοί είναι οι γονείς που με τη νέα σχολική χρονιά αναζητούν να απασχολήσουν εξωσχολικά με κάτι εποικοδομητικό τα παιδιά τους
    Ο Προσκοπισμός μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, συνδυάζει όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, πετυχαίνει μια πολυδιάστατη ανάπτυξη του παιδιού, το οποίο αποκτά ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις και αξίες.

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία να κάνεις τι!


Ποια είναι η καλύτερη ηλικία να κάνεις τι!


    Το πέρασμα του χρόνου και η γήρανση είναι κάτι που μας απασχολεί όλους, τουλάχιστον από κάποια ηλικία και μετά. Ωστόσο η φύση μας δίνει ευκαιρίες αφού σε κάθε ηλικία υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να κάνουμε καλύτερα εκείνη τη στιγμή. Σεποιά ηλικία όμως έχουμε τη μέγιστη δυνατήτητα να κάνουμε κάτι καλά;

ΑΥΞΗΣΗ 8,5% ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

11/10/2017
Αύξηση 8,5% κατέγραψε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο πληρωμών Ιανουαρίου - Ιουνίου και ανήλθε στα 3,147 δισ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2, 901 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία, που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.






2 από 7 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ


                                                  Αθήνα 11 Οκτωβρίου 2017

                            ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Την προσοχή όσων έχουν συμπτώματα αιμορροΐδων και φοβούνται  την θεραπεία συνιστούν οι γιατροί .
Κι αυτό γιατί μπορεί να πάσχουν από καρκίνο του εντέρου,να έχουν ραγάδες, περιπρωκτικά συρίγγια, αποστήματα και πλήθος άλλων ασθενειών που εμφανίζονται στην περιοχή με τα ίδια συμπτώματα ή ακόμη και να συνυπάρχουν με αιμορροΐδες.
«Δυστυχώς οασθενής με αιμορροΐδες, αλλά κι άλλες σοβαρότερες παθήσεις του πρωκτού φθάνει στον γιατρό αργά, σε προχωρημένη κατάσταση, χωρίς σωστή κατανόηση του προβλήματος και κάποιες φορές, με θεραπεία που παρείχε ο... γείτονας!»αναφέρει χαρακτηριστικά οΔρΔιαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospital.


Το Παρ-μα Ένωσης Αποστ. Αργολ. σε συνεργασία με αντίστοιχο της Κορίνθου, οργανώνει πενθήμερη εκδρομή σε Σόφια – Φιλιππούπολη – Μοναστήρι της Ρίλα – Σαντάνσκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΑΣ

Το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αργολίδας σε συνεργασία με το αντίστοιχο της Κορίνθου, οργανώνει πενθήμερη εκδρομή σε Σόφια – Φιλιππούπολη – Μοναστήρι της Ρίλα – Σαντάνσκι.