ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Θα γίνει στο Κατάρ το Μουντιάλ του 2022; Καλή τύχη στην Εθνική Ελλάδος…




ΠΗΓΗ : Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


     Κρίσιμος ο αποψινός αγώνας της Εθνικής μας με την Εθνική Ιαπωνίας μετά την βαριά ήττα από την Κολομβία. Καλή τύχη στην Εθνική Ελλάδος…
      Ας αφήσουμε στην άκρη τα καυτά θέματα της πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας και σας καλώ σήμερα να ρίξουμε μια ματιά στο ποδόσφαιρο (κλέβοντάς την από ματιές στις καλλίγραμμες ντόπιες και εισαγόμενες κυρίες που ήδη «αναστατώνουν» πόλεις και ακρογιαλιές).
      Δεν μου είναι άγνωστος ο χώρος του ποδοσφαίρου και για να μην παρεξηγηθώ θα θυμίσω στους νεότερους αναγνώστες των blogs μια «ατάκα» μου που γράφτηκε πριν σχεδόν 3 δεκαετίες με την οποία δήλωνα ότι:
     «βρίσκω απείρως συναρπαστικότερη την πολιτική του ποδοσφαίρου από το ποδόσφαιρο της… πολιτικής!»
      Εάν υπάρχουν «άπιστοι Θωμάδες» θα τους παροτρύνω να ψάξουν στις βιβλιοθήκες του Δήμου τους ένα παλιό μου best-seller με τίτλο «Ένας ψυχολόγος στο γήπεδο» γιατί αμφιβάλλω εάν υπάρχει στα βιβλιοπωλεία:

Aνοικτή επιστολή στους Βουλευτές και πρώην Συνδικαλιστές κ.κ.Ηλία Βλαχογιάννη και Δημήτρη Κυριαζίδη...

Γράφει ο Σωτήριος Αθ.Μουντζούρης,
   Αστυν.Υποδ/ντής ΕΛ.ΑΣ.ε.α. και
μέλος του Συνδέσμου μας.

κ.Βουλευτά (και παλιέ συνάδελφε Συνδικαλιστή). 

Τι έχετε να μας πείτε για την λίαν προσφάτως εκδοθείσα απόφαση του Σ.τ.Ε.,που αναφέρεται στους ένστολους, που ανήκουν στο στρατιωτικό μισθολόγιο; 
1).Θα αποκατασταθεί η αδικία της, από διετίας συντελεσθείσας, διπλής παρακράτησης και θα επανέλθει σε ισχύ η προηγούμενη του Γ.Λ.Κράτους, όπως λέει η απόφαση; 
2).Ισχύει η φημολογία ότι σχεδιάζεται είσπραξη ισοδυνάμου ποσού, δια της μεθόδου νέου μισθολογίου-συνταξιολογίου,κατά το οποίο δεν θα υπάρχουν μισθολογικές προαγωγές,αλλά ΜΟΝΟ ο Βαθμός; 
3).Αληθεύει η (δια της T.V) διάδοση ότι θα δοθεί ΜΟΝΟΝ στους (550) περίπου που προσέφυγαν στο Σ.τ.Ε,ενώ οι υπόλοιποι θα παραπεμφθούν....στις καλένδες!...,αφού πλέον δεν υφίσταται δυνατότητα προσφυγής τους, λόγω εκπροθέσμου;......>>  

Σήμερα στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Κίνας

Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

19/06/2014
Η συνεργασία με την Ελλάδα προκειμένου το λιμάνι του Πειραιά να μετατραπεί στο καλύτερο στο είδος θα βρεθεί στο επίκεντρο της τριήμερης επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού της Κίνας, που ξεκινάει από σήμερα.

Προς την ελληνική αγορά «πλέουν» επενδυτικοί οίκοι

Δημοσίευμα του Bloomberg

19/06/2014
Εμπιστοσύνη τους και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό έχουν στα ελληνικά ομόλογα κορυφαίοι επενδυτικοί οίκοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg. 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΛΗΣ 19-6-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974
Περιοχή συνημμένων

smountzouris@gmail.co
m

Δείτε την 2193/2014 Απόφαση του ΣτΕ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ,

Δείτε την 2193/2014 Απόφαση του ΣτΕ

     Δείτε το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ της με αριθμό 2193/2014 απόφασης του ΣτΕ. ΠΡΟΣΟΧΗ είναι η μία από τις πέντε (2192 έως 2196/2014). Το σίγουρο είναι ότι με την πρώτη ματιά δεν είναι σαφές τι αφορά. πχ. Τι σημαίνει"Απορίπτει την αίτηση ως προς τους λοιπούς, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό.";
 Όλη η απόφαση του ΣτΕ που αναρτήθηκε στο onalert ακολουθεί παρακάτω:

Μόνιμα ισοδύναμα αν ισχύσουν οι επιστροφές στα ειδικά μισθολόγια!!!


ΠΗΓΗ :  [ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ]

Χρ. Σταϊκούρας: Μόνιμα ισοδύναμα αν ισχύσουν οι επιστροφές στα ειδικά μισθολόγια!!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε πως δεν είναι σαφές εάν και κατά πόσον η απόφαση του Σ.τ.Ε. θα ισχύσει αποκλειστικά και μόνον για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των υπηρεσιών ασφαλείας για το ενδεχόμενο να επιβληθούν μόνιμα δημοσιονομικά ισοδύναμα αν επιστραφούν οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια προειδοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με δηλώσεις του στους Financial Times (FT) έπειτα από την ομόφωνη διαπίστωση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε) πως πρέπει να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση που προβλέπει τις περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων, λόγω συνταγματικών προβλημάτων. 

Mark Webber prepares for race day at Le Mans

Γ. Αν γλιτώσεις το χάρο ή το αναπηρικό, συνήθως

σου μένει ένα ψυχολογικό. Κι αυτό είναι το θέμα μου.

Πως να μη σου σπάσει τον τσαμπουκά.
Ο Webber, σ' ένα vid που κυκλοφόρησε μια μόλις μέρα πριν την εκκίνηση του Le Mans, μίλησε για τον ''ατακτοποίητο λογαριασμό'' που έχει με το Le Mans.
Είναι αυτό εδώ...  





Mark Webber & Peter Dumbreck backflip crash le mans 1999.VIDEO

Τσαμπουκά


   - 14 Ιουν 2014 / 17:06


Στο Le Mans του '99 όταν η Mercedes που οδηγούσε o Mark Webber κυριολεκτικά απογειώθηκε, του άφησε μελανιές, ισχυρό κραδασμό, σοκ και το ''ομολογκάρισμα'' του ως ένα από τα πιο θεαματικά ατυχήματα του motorsport. 
Λένε ωστόσο πως ο άνθρωπος είναι πιο δυνατός από το σεισμό γιατί μπορεί να τον ξεχάσει.
Σωστά, Mark;

Ανακοίνωση σχετικά με την δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ,και το δικαίωμα των προσφυγών.


           ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ



         ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


Πρόεδρος: Ακίδης Ηλίας τηλ. 6945828100  – Γ. Γραμματέας : Τζιαμπαζάκης Βασίλειος τηλ.6932583211  
        Τηλ & Fax :25520-28141  –   Δικτυακός τόπος :  seayorestiadas.blogspot.com

                                                                                       Ορεστιάδα 19/06/2014

                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
 
Μετά την δημοσίευση της απόφασης του  Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με τις περικοπές στο μισθολόγιο μας , αλλά και τις αναδρομικές παρακρατήσεις του μισθού μας, το διοικητικό συμβούλιο επικοινώνησε άμεσα  και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το προεδρείο της Ομοσπονδίας καθώς επίσης και με τον νομικό σύμβουλο της ΠΟΑΣΥ κ. Χαράλαμπο Μπουκουβάλα.