ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ


ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ
01. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον όσους μας λύπησαν, όσους λυπήσαμε και τους εχθρούς μας, καθώς και όλα τα Έθνη που δε σε γνώρισαν ακόμη
02. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον την Εκκλησία μας και την Ορθοδοξία μας.
03. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τον Ιερέα, τον Επίσκοπο, τον Αρχιεπίσκοπο και τον Πατριάρχη μας.
04. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τους απανταχού της γης Ορθοδόξους κληρικούς και λαϊκούς.
05. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τους Πνευματικούς μας Πατέρες.
06. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τον Ελληνικό Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας.
07. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τους άρχοντες του έθνους μας και φώτιζέ τους.
08. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τους μισούντας, αγαπώντας και προσευχομένους υπέρ ημών.
09. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τους γονείς, αναδόχους και διδασκάλους μας.
10. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τους κατά σάρκα και κατά πνεύμα αδελφούς και συγγενείς μας.

Οι γονείς πρέπει να παρκινούν τα παιδιά τους στους αγώνες για την αρετή.Οι γονείς πρέπει να παρκινούν τα παιδιά τους στους αγώνες για την αρετή.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΒ’  (12)
Οι γονείς που αγαπούν τον Θεό πρέπει να χαίρονται και να τον ευχαριστούν για τις δοκιμασίες, τις οποίες υποφέρουν τα παιδιά τους για χάρη του Κυρίου· πρέπει επίσης να παρακινούν τα παιδιά τους στους αγώνες και στους κινδύνους για την αρετή.

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Vancouver - Canada 

ΠΗΓΗ:    Marcia Souza Moreira μοιράστηκε αρχικά:  ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE 
«Ο Ελληνικός Τύπος της Σμύρνης (1831-1922)»


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Με τον ΝΙΚΟ Χ. ΒΙΚΕΤΟ
Εως το Σάββατο 12 Απριλίου -κάθε μέρα (πλην Δευτέρας), ώρες από 9.00 έως 14.00- παρουσιάζεται στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, οδός Σταδίου 13, Αθήνα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης πενήντα πέντε χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας «Μικρασιατική Ηχώ», η έκθεση «Ο Ελληνικός Τύπος της Σμύρνης (1831-1922)», η δεύτερη μέσα στην τελευταία διετία που οργανώνει η Ενωση Σμυρναίων, σε συνεργασία με την Ιστορική Εθνολογική Εταιρεία Ελλάδος (ΙΕΕΕ).
«Εζησα τα παιδικά μου χρόνια με τη ζοφερή ανταύγεια του πυρπολημένου μεγαλείου της πατρίδας μου, της "καλλίστης πασών"». ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ«Εζησα τα παιδικά μου χρόνια με τη ζοφερή ανταύγεια του πυρπολημένου μεγαλείου της πατρίδας μου, της "καλλίστης πασών"». ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣΜιλάμε με τον Νίκο Χ. Βικέτο, γενικό γραμματέα της Ενώσεως Σμυρναίων, διευθυντή της εφημερίδας «Μικρασιατική Ηχώ».
- Ο Τύπος στη Σμύρνη;
«Η πρώτη ελληνόφωνη εφημερίδα, "Ο Φίλος των Νέων", εκδόθηκε το 1831 με πρωτοβουλία των Αγγλοαμερικανών ιεραποστόλων (μισιοναρίων). Νεότερες τυπογραφίες, με στοιχεία φερμένα από το Παρίσι, που έκαναν την εμφάνισή τους στη Σμύρνη μετά το 1834 και κυρίως μετά το 1840, συνέτειναν στην έκδοση περισσότερων εφημερίδων και περιοδικών».

* ΠΡΟΣΟΧΗ * " ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Γ.Λ.ΚΡΑΤΟΥΣ. "
Τέθηκε σε εφαρμογή από το Γενικό
 Λογιστήριο του 

Κράτους,την Πέμπτη (03-04-2014) και μας δίνεται πλέον η 

δυνατότητα να εκτυπώσουμε από τον Ηλεκτρονικό μας 

Υπολογιστή,το μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα Αποδοχών(το παλαιό 

τρίμηνο),καθώς και την ετήσια Βεβαίωση 

Αποδοχών,συμπεριλαμβανομένων και των Ταμείων Μ.Τ.Σ. - 

Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.,για φορολογική χρήση.Υπόψη ότι για τα Ταμεία θα 

είναι διαθέσιμη η εφαρμογή σε λίγες ημέρες.....>>Οι κινήσεις που κάνουμε είναι οι κατωτέρω είναι τρείς(3):ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΚΙΝΗΣΗ 1η :"ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΡΗΣΗ" 

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μετά από αρκετή ώρα στον Υπολογιστή θέλει και λίγο ξεκούραση ο φίλος Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη George Brakopoulos

Έχετε ποτέ έψαξε στο Google για Atari;
Κάντε αυτό ...
Εμφάνιση αρχικού κειμένου
3

ΠΡΟΣΟΧΗ " ΓΙΑ τα Αναδρομικά στους ΄Ενστολους θα πληρώσουν........ οι ΄Ενστολοι "

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: April 4, 2014 at 11:00 am, Last Updated: April 4, 2014 at 12:08 am
enoples-dynameis-enstoloi-570_2014_1_21_20_8_10_b2Το κόστος από δικαστικές αποφάσεις υπέρ επιμέρους κοινωνικών ομάδων θα το καλύπτουν οι ίδιοι οι προσφεύγοντες στα δικαστήρια, δηλώνει ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος

Η εμπορευματοποίηση και η σκοτεινή πλευρά της εξωσωματικής γονιμοποίησης

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma   " 

Posted: April 5, 2014 at 11:07 am
η-εμπορευματοποίηση-και-η-σκοτεινή-πλευρά-της-εξωσωματικής-γονιμοποίησηςΗ εμπορευματοποίηση της εξωσωματικής γονιμοποίησης συνεχίζεται, δυστυχώς, με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς. Νέα αναλυτική έκθεση αποκάλυψε πρόσφατα το μέγεθος της επέκτασης της «αγοράς της εξωσωματικής γονιμοποίησης», αλλά και κατά πόσο αναμένεται αυτή να επεκταθεί περαιτέρω στα επόμενα έτη.

NY Times: Η Τουρκία απομακρύνεται συνεχώς από το ευρωπαϊκό όνειρο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: April 5, 2014 at 10:15 am, Last Updated: April 5, 2014 at 10:16 am
DIADHLOSEIS-TOYRKIA-CNN01-29DECEMBER2013-500x331Την αντίληψη αρκετών Ευρωπαίων αναλυτών και πολιτικών ότι η Τουρκία, μετά από τα αποτελέσματα των πρόσφατων τοπικών εκλογών, απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από το ευρωπαϊκό της όραμα προβάλλει ο Alan Cowell σε ανταπόκριση από το Λονδίνο, στην έντυπη έκδοση της ε/φ NEW YORK TIMES, με τίτλο «Turkey Turns Its Back on the E.U».

Μητροπολίτης Ακαρνανίας Κοσμάς για την αίρεση των μαρτύρων του ιεχωβά

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 4, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: April 4, 2014 at 7:41 pm
Κοσμάς-452x300
Ἀγαπητοί ἀδελφοί,
Σέ ὁλόκληρη τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας, τίς δύο προηγούμενες ἑβδομάδες, ὑπήρξε μία κλιμακωτή δραστηριότητα μελῶν τῆς αἱρέσεως «Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ», οἱ ὁποῖοι δυστυχῶς ἐπικαλοῦνται καί τήν προσωνυμία «Χριστιανοί». Σέ πολλές πόλεις καί χωριά διένειμαν προπαγανδιστικά φυλλάδια μέ τά ὅποια προσκαλοῦν ὅλους στήν «τήρηση τῆς ἀναμνήσεως τοῦ θανάτου τοῦ Ἰησοῦ».

Αυτή είναι η Αιγύπτια που μαρτύρησε για τον Σταυρό την περασμένη Παρασκευή!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     "

Posted: April 4, 2014 at 7:24 pm
aigyptia-stavrosΑυτό που συνέβη στις 28 Μαρτίου, την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, στα προάστια του Καΐρου είναι φρικαλέο! , Στην περιοχή ξέσπασαν ταραχές και διαδηλωτές που ανήκαν στην “Μουσουλμανική Αδελφότητα” (της οποίας το έργο πρόσφατα απαγορεύτηκε στην Αίγυπτο, και 529 οπαδοί της καταδικάστηκαν σε θάνατο) επιτέθηκαν σε Κοπτική εκκλησία της Παναγίας και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Πρόβες παγκοσμίου πολέμου από το ΝΑΤΟ – η Μόσχα ανακάλεσε τον πρεσβευτή της.

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: April 4, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: April 4, 2014 at 4:38 pm
Πρόβες παγκοσμίου πολέμου από το ΝΑΤΟ
Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις των νατοϊκών καθώς και τα γεγονότα με το Αμερικανικο και Τουρκικό πολεμικό ναυτικό που συνιστούν κατάφορη παραβίαση των διεθνών συνθηκών, οδήγησαν την Μόσχα στο να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της από το…  ΝΑΤΟ.

Τί είναι ο “Μεγάλος Κανόνας”, πότε ψάλλεται και ποιος ο σκοπός του;

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma,     "

Posted: April 4, 2014 at 2:00 pm, Last Updated: April 4, 2014 at 12:27 am
Μεγάλος ΚανόναςΣτην αρχή της Μεγάλης Σαρακοστής, στο μεγάλο απόδειπνο των τεσσάρων πρώτων ημερών της Α΄ Εβδομάδας των Νηστειών διαβάζεται χωρισμένος σε τέσσερα μέρη ο Μεγάλος Κανόνας και ολόκληρος την Πέμπτη της Ε΄ εβδομάδας των Νηστειών. Ψάλλεται σε ήχο πλ. β΄ που είναι ιδιαίτερα κατανυκτικός, εκφραστικός του πένθους και της συντριβής της καρδιάς.

Τουρκική φρεγάτα στα νερά μας & E /Π με την Τουρκάλα πιλότο (;) να πετάει προς την Αμοργό !

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: April 4, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: April 4, 2014 at 12:13 am
Τουρκική φρεγάτα στα νερά μαςΤα χειρότερα  δεν ήρθαν ακόμη  αλλά είμαστε κοντά ,πολύ κοντά ,αφού φτάσαμε να μας κάνουν «πλάκα ακόμη  και οι Τουρκοπούλες πιλότοι της“BARBAROS”» ; Τι άλλο να περιμένουμε πια !
Ζητείται Ηγέτης …Όχι στη βουλή να κάβει τους μισθούς απο την ΤV και να στέλνει την Ελλάδα στα Τάρταρα, αλλά να έχει φιλότιμο ,τιμή κια φιλοπατρία ...Περιμένουμε να αντιδράσει κανείς ; ¨οχι και τα χειρότερα είναι μπροστά μας ! (Οι Προφητείες αρχίζουν να βγαίνουν αληθινές )

Η τουρκική φρεγάτα “BARBAROS”, προερχόμενη από το λιμάνι του Ακσάζ, εισήλθε στις 15:25, με Βόρεια πορεία, σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ της Ν. Αμοργού και Ν. Κίναρος και εξήλθε από αυτά στις 16:00

Εικόνες… αποκάλυψης από το σεισμό στη Χιλή

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma     "

Posted: April 4, 2014 at 12:51 pm
chily2
Αυτοκίνητα έπεσαν στο κενό, βάρκες… βγήκαν στη στεριά, δρόμοι κόπηκαν στα δύο, γέφυρες κατέρρευσαν από το μέγα-σεισμό
Φωτογραφίες που… κόβουν την ανάσα αποτυπώνουν τις τραγικές στιγμές που ζουν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι της Χιλής, μετά τον φονικό σεισμό των 8,2 Ρίχτερ που άφησε στο τρομακρτικό του πέρασμα έξι νεκρούς. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους, νοσοκομεία εκκενώθηκαν και ο Εγκέλαδος δε λέει να σταματήσει να «χορεύει» από τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας). Μετά τον σεισμό-τέρας των 8,2 Ρίχτερ, 7,8 Ρίχτερ «χτύπησαν» ξανά την πληγωμένη Χιλή σήμερα στις 05:43 (ώρα Ελλάδας) ωστόσο αυτή τη φορά δεν σημειώθηκαν ζημιές και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma   "

Posted: April 4, 2014 at 11:41 am
kakopoiish-ekklisias-tourkiaΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πραγματικά άθλια εικόνα παρουσιάζει, για όσους είχαν την δυσάρεστη έκπληξη να βρεθούν στα συγκεκριμένη τοποθεσία, η βυζαντινή ελληνορθόδοξη εκκλησιά του Αγίου Ιερομάρτυρος Κλήμεντος στην Άγκυρα. Το νέο αυτό κρούσμα κακοποίησης βυζαντινής εκκλησιάς, ομολόγησε η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, (άραγε τύψεις συνειδήσεως από τους Τούρκους ;), δημοσιεύοντας και μια πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία από την κεντρική είσοδο της εκκλησίας αυτής πού βρίσκεται κάτω από τα θεμέλια κάποιων gecekondu, δηλαδή παράνομων και αυθαίρετων κατοικιών που στην Τουρκία ξεφυτρώνουν μέσα σε μια νύχτα.

Για τα αναδρομικά στους ένστολους θα πληρώσουν… οι ένστολοι!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: April 4, 2014 at 11:00 am, Last Updated: April 4, 2014 at 12:08 am
enoples-dynameis-enstoloi-570_2014_1_21_20_8_10_b2Το κόστος από δικαστικές αποφάσεις υπέρ επιμέρους κοινωνικών ομάδων θα το καλύπτουν οι ίδιοι οι προσφεύγοντες στα δικαστήρια, δηλώνει ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος

Οι από τον Φυσικό κόσμο χρησιμοποιούμενοι συμβολισμοί στον Ακάθιστο Ύμνο και η θεολογική τους ερμηνεία.

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma   "

Posted: April 4, 2014 at 8:00 am, Last Updated: April 4, 2014 at 12:21 am
Ακάθιστο ΎμνοΑπόσπασμα.

Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Αθανασίου.

1.H AMΠΕΛΟΣ.
 
Η Θεοτόκος η Άμπελος η Αληθινή.

Ανυμνούμέν σε, βοώντες Χαίρε όχημα, Ηλίου του νοητού, άμπελος αληθινή, τον βότρυν τον πέπειρον, η γεωργήσασα, οίνον στάζρντα, τον τας ψυχάς ευφραίνοντα, των πιστώς σε δοξαζόντων.

Η Παναγία παρομοιάζεται με την άμπελο, από την οποία βλάστησε το τσαμπί με το ώριμο σταφύλι, ο Χριστός, που πήρε τα αγνά της αίματα, για να φτιάξει την δική του ανθρώπινη σκηνή την δική του άμπελο και να μαζέψει σ’ αυτή τα λογικά κλήματα, τους πιστούς, να τα περιποιηθεί και να τα συνάψει στο μυστικό σώμα της Εκκλησίας του,τον Νέο Ισραήλ της Χάριτος. Να τους δώσει να πιούν το αίμα του, το πιοτό της Αθανασίας και της αιώνιας ζωής, που μεθάει τον άνθρωπο και τον κάνει να χάνεται στην απειρία του Θεού . Βότρυν τον παμπέπειρον Αγνή, όν αγεωργήτως εν μήτρα εκυοφόρησας, ξύλω ως εώρακας, τούτον κρεμάμενον, θρηνωδούσα ηλάλαζες, και έκραζες. Τέκνον, γλεύκος εναπόσταξον, δι’ ού η μέθη αρθή, πάσα των παθών Ευεργέτα, δι’ εμού της σε τετοκυίας, σου την ευσπλαγχνίαν ενδεικνύμενος

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ .........Ρ Ο Δ Ο ΣΠΗΓΗ :   SIGNATURE TRAVEL

events@signature.gr

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ " ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 "Κοιτώντας προς το μέλλον, η κόπωση ταξίδια.

40
5
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Massiel CeliΗ φωτογραφία προφίλ του χρήστη Hanaa RayeesΗ φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΝΤΑΣΗ φωτογραφία προφίλ του χρήστη SREENIVAS RAO. K
ΠΗΓΗ : Koka Nakalasinan
Χθες 7:00 μ.μ.
+
1
2
1
 
 
Άγριος χείλος διαδρομή Καρδιά σόλο.
Κοιτώντας προς το μέλλον, η κόπωση ταξίδια.
Κατευθυνόμενοι προς προορισμούς όσο πιο μακριά από τα μάτια της.
Ψάχνετε να βρείτε έναν αδέσποτο προορισμό να με βρεις ...

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΠΗΓΗ : you❤&me❤

Δημόσια κοινοποίηση

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΩΠΗΓΗ : you❤&me❤

Δημόσια κοινοποίηση  -  8:25 π.μ.

ΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙΠΗΓΗ : 
ΚΆΤΟΧΟΣ

بحث و گفتگو  -  11:48 π.μ.
 

[dosty] #DeTodasPartes Aquí sólo alguien se ...

η εικόνα δεν εμφανίζεται

ΠΗΓΗ : Mel Salgado Martínez
Iran Shahrivari:
#DeTodasPartes 

Aquí sólo alguien se va cansando. Su amorosa forma de enfrentar la carga diaria.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS


 • Η ξανθιά και η τοστιέρα
  - Τι κάνει μια ξανθιά με την τοστιέρα;- Σιδερώνει ένα κοτλέ παντελόνι.
 • Η ξανθιά και ο ύπνος
  Λέει η μια ξανθιά στην άλλη στο τέλος της ταινίας:-Ξύπνα ρε σε πήρε ο ύπνος.Και λέει η άλλη:-Καλά πες...
 • Άνω των 18 ...
  Γιατί κάθονται δεκαεπτά ξανθιές έξω από ένα bar;Περιμένουν τη δέκατη όγδοη ,γιατί η ταμπέλα λέειάνω των δ...

Μοντέρνοι καιροί, "y" shapped, Το παράξενο άλογο, Τα άδεια μπουκάλια, Δεν έχει ιδέα, Ο βραδύγλωσσος χωρικός • Μοντέρνοι καιροί
  Ο πεθερός λέει στο γαμπρό του, που είναι πολύ διαχυτικός:"Μόλις αρραβωνιαστήκατε κι έχετε τόσες οικειότητες; Εγώ ό...
 • "y" shapped
  Q. Why are blondes coffins always "y" shaped?A. As soon as you put them on their back their...
 • Το παράξενο άλογο
  Ένας εμπορικός αντιπρόσωπος οδηγούσε το αυτοκίνητό του κάποιο πρωί κοντά σε ένα μικρό χωριό έξω από τη...

Αποτελεσματικό, ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ;, ΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ, ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ!


Αποτελεσματικό

Ήταν σε ένα τρελοκομείο ένας τρελός και τον βλέπει η νοσοκόμα να ψεκάζει με ένα σπρέι. 
- Τι ψεκάζεις, ρε τρελέ; 
- Ψεκάζω για να φύγουν τα λιοντάρια!!!!!
- Μα εδώ δεν έχουμε λιοντάρια!!!
- Είδες τι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ που είναι!!!!!!!!!!!