ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ Ε.Α. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



4.ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ Ε.Α. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ
    Η Εταιρία S.I.G ιδρύθηκε από ε.α Αξιωματικούς Πολιτικούς Μηχανικούς – Φοροτεχνικούς – Οικονομολόγους, οι οποίοι μαζί με τους επιλεγμένους συνεργάτες τους στοχεύουν στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών – φοροτεχνικών – νομικών – ασφαλιστικών – επενδυτικών  υπηρεσιών, κυρίως στα ε.α και ε.ε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
    Ενδεικτικά οι κυριότερες υπηρεσίες αναλύονται παρακάτω:

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τα... κουδούνια!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τα... κουδούνια!
http://www.seleo.gr
makthes.gr
    Πάνω από 1.500 κωδωνοφόροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετέχουν στην πομπή των κωδωνοφόρων από τον Λευκό Πύργο μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους, που θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 8/2. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την κορύφωση μια σειράς εκδηλώσεων που ερευνά τα έθιμα της κωδωνοφορίας.
    Η υπεύθυνη της ομάδας δράσης "Δρόμοι του Κουδουνιού", Γιάννα Ευαγγελίδου, μίλησε στη "Μ" για τα έθιμα της κωδωνοφορίας: "Είναι ευγονικά έθιμα που τελούνται σε πολλά μέρη στην Ελλάδα, σε δύο διαφορετικές περιόδους μέσα στον χρόνο, την περίοδο του δωδεκαημέρου και την περίοδο της Αποκριάς.  Βέβαια, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι τα έθιμα της κωδωνοφορίας είναι μια άυλη πολιτιστική κληρονομιά που αφορά όλον τον ευρωπαϊκό χώρο".

Ο πολύτεκνος πατέρας των πολλών μοναχών!


Posted: Φεβρουαρίου 7, 2015 at 7:21 πμ, Last Updated: Φεβρουαρίου 6, 2015 at 10:03 μμ
ieratikh oikogeneia'
6 από τα 8 παιδιά του είναι ήδη μοναχοί…
Ο π. Ευάγγελος Καρακάσης, Γεωπόνος και Μελισσοκόμος, ο οποίος , στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου στο άγιον όρος , παρέστη στην κουρά του μοναχού Ονουφρίου, ενός από τα οκτώ παιδιά του.

Απάτη με πώληση πολυτελών κατοικιών


ΠΗΓΗ : " http://www.kathimerini.gr  "

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

Αγοραστές αναζητούν το πού κατέληξαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που κατέβαλαν για να αγοράσουν τα σπίτια των ονείρων τους σε ακριβές περιοχές της Αθήνας.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Μια γυναίκα που παρίστανε τη μεσίτρια, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και μια ομάδα συνεργατών «γενικών καθηκόντων» -πολλοί από αυτούς με βεβαρημένο ποινικό μητρώο- συνθέτουν μέχρι στιγμής το παζλ των υπόπτων σε μια απίστευτη υπόθεση παράνομων αγοραπωλησιών που ερεύνησε και αποκαλύπτει σήμερα η «Κ».

Στα επόμενα πέντε χρόνια αναμένεται να 10πλασιαστεί η διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής σε παγκόσμιο επίπεδο


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
207
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Στα επόμενα πέντε χρόνια αναμένεται να 10πλασιαστεί η διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής σε παγκόσμιο επίπεδο
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ετήσιας μελέτης Visual Networking Index ™ της Cisco για την παγκόσμια διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής για την περίοδο 2014-2019, η συνεχιζόμενη υιοθέτηση ισχυρότερων κινητών συσκευών και συνδέσεων machine-to-machine (M2M) σε συνδυασμό με την ευρύτερη πρόσβαση σε ταχύτερα δίκτυα κινητής αποτελούν βασικούς παράγοντες για τη σημαντική αύξηση της διακίνησης δεδομένων μέσω δικτύων κινητής. Το 2014, το 88% της παγκόσμιας διακίνησης δεδομένων μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας αφορούσε προηγμένες δυνατότητες υπολογισμών / πολυμέσων και συνδεσιμότητα τουλάχιστον 3G, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σε 97% έως το 2019.