ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Επιστροφή αναδρομικών σε 200.000 συνταξιούχους



Επιστροφή αναδρομικών σε 200.000 συνταξιούχους


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ
    Το υπουργείο Εργασίας εξασφάλισε το «ναι» των δανειστών και η παρακράτηση υπέρ ΑΚΑΓΕ επανυπολογίζεται, ώστε στις επικουρικές του Μαΐου να επιβληθεί με τις προβλεπόμενες προσαρμογές.

ΕΣΕΕ: ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜμΕ

16/04/2018
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε τη δέσμη μέτρων της σχετικά με τη «Νέα Συμφωνία για τους Καταναλωτές» - μια στοχοθετημένη αναθεώρηση του ευρωπαϊκού νόμου περί καταναλωτών.
Η αναθεώρηση ακολουθεί τον νόμο περί ελέγχου των καταναλωτικών και εμπορικών πλαισίων και την παράλληλη αξιολόγηση της οδηγίας για τα δικαιώματα των καταναλωτών, με στόχο τον εντοπισμό υπερβολικών κανονιστικών επιβαρύνσεων, αλληλεπικαλύψεων και ασυνεπειών που ενδέχεται να εμφανίστηκαν με την πάροδο του χρόνου. Η ΕΣΕΕ δηλώνει ότι το αποτέλεσμα κατέληξε σε μια χαμένη ευκαιρία απλούστευσης του κεκτημένου για την προστασία των καταναλωτών και ότι υπερβολική έμφαση δίνεται στην επιβολή της νομοθεσίας.

Στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και οι σκύλοι απολαμβάνουν ...φραπεδιά!

15.4.18





Απολαύστε μία σειρά φωτογραφιών που μας έστειλε συνεργάτης μας, με ένα σκύλο να απολαμβάνει φραπέ από ένα τραπέζι καφετέριας αμέσως μετά την αποχώρηση της παρέας που καθόταν εκεί:
Εδώ προσπαθεί να βγάλει το καπάκι από το ποτήρι που μόλις κατέβασε από το τραπέζι!