ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ



Αθήνα  13 Φεβρουαρίου 2017




                           

                                              ΔΕΛΤΙΟ      ΤΥΠΟΥ

«Φρένο»  στην υποτροπή της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας ,σε ποσοστό που κυμαίνεται από 40 μέχρι 80%, βάζουν τα νέα φάρμακα!
Αυτό ανέφερε ο κ Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μιλώντας σε διάλεξη του  Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με θέμα: «Περιβαλλοντικοί Παράγοντες και Σκλήρυνση Κατά Πλάκας».
Ταυτόχρονα ο κ Παπαδημητρίου εξέφρασε την ελπίδα πως τα επόμενα χρόνια με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης αλλά και της φαρμακολογίας θα κερδηθούν κι άλλες μάχες στον πόλεμο για την  οριστική αντιμετώπιση της πολυπαραγοντικής αυτοάνοσης ασθένειας, που οδηγεί σε πολλές περιπτώσεις σε αναπηρία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρουσιάστηκαν από τον κ Παπαδημητρίου, η νόσος ,η οποία εμφανίζεται  στην εύκρατη ζώνη, πλήττει κυρίως την λευκή φυλή και   παρουσιάζει σημαντική αύξηση συχνότητας τα τελευταία χρόνια σε Ευρώπη, Αμερική,  Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ 15/02/2017

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1/1

Τις εισφορές που θα κληθούν να καταβάλλουν από την 1η Ιανουαρίου οι μισθωτοί μηχανικοί του ιδιωτικού τομέα που μέχρι 31/12/2016 υπάγονταν στην ασφάλιση του τ. ΕΤΑΑ – Τομέας ΤΣΜΕΔΕ, καθορίζει η νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ.

Η δικαίωση των μακαρονάδων: Έρευνα δείχνει πως όσοι τρώνε μακαρόνια τρέφονται πιο υγιεινά


Η δικαίωση των μακαρονάδων: Έρευνα δείχνει πως όσοι τρώνε μακαρόνια τρέφονται πιο υγιεινά
    Για τους επιστήμονες, όσοι δεν μπορούν να αντισταθούν στα ζυμαρικά καταναλώνουν λιγότερα κορεσμένα λιπαρά και λιγότερη πρόσθετη ζάχαρη σε σχέση με εκείνους που αποφεύγουν τα ζυμαρικά και προσλαμβάνουν μεγαλύτερη ποσότητα βιταμινών και μετάλλων
    "
Aυτό που βλέπετε, οφείλεται στα... μακαρόνια", έλεγε η Ιταλίδα ηθοποιός Σοφία Λόρεν σε όλους όσοι σχολίαζαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. 

Μείνετε προστατευμένοι από τα USB sticks!


Μείνετε προστατευμένοι από τα USB sticks!

    Το USB (Universal Serial Bus) έχει γίνει μια πανταχού παρούσα συσκευή αποθήκευσης για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις οι οποίες αποθηκεύουν τα πάντα μόνο με ένα κλικ. Οι επιχειρήσεις συχνά υπολογίζουν τα  USB ως ένα εργαλείο γρήγορης και εύκολης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της εταιρείας.

Ένας γάμος στον Παράδεισο

Ένα νεαρό ζευγάρι, πολύ ερωτευμένο, αποφασίζει να παντρευτεί, όταν την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα και σκοτώνονται. 
Βρίσκονται προ των πυλών του Παραδείσου, να συνοδεύονται από τον Aγιο Πέτρο. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο νεαρός συναντιέται με τον Πέτρο και του λέει: 

«Βόμβα» από Ε.Σ.: Αντισυνταγματική η Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων-«Στον αέρα» ο ΑΚΑΓΕ!

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 


«Βόμβα» από Ε.Σ.: Αντισυνταγματική η Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων-«Στον αέρα» ο ΑΚΑΓΕ!

Μεταστέγαση Α.Τ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ ( ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ) και Αστυνομικών Υπηρεσιών ΄Αργους ".




ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμ.Ασφαλ. Ν. Αργολιδας


Την 19-2-2017 και ώρα 13.00 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας θα πραγματοποιήσει ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ στη Κοσμική Ταβέρνα " ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ " 
Μενού δύο επιλογές : 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ της ΄Ενωσης Αστυν. Υπαλ. Ν. Αργολίδας : ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Εκ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θα παραβρεθούν μέλη του Δ-κού Συμβουλίου, ακόμη και όποια άλλα μέλη του Συνδέσμου επιθυμούν μπορούν να παραβρεθούν.