ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - H Monokatikia

ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
1. Δεν έχω μιλήσει με την γυναίκα μου τους τελευταίους 18 μήνες.
Δεν θέλω να την διακόψω.

2. Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος.
Με ρώτησε : Τι έχει η τηλεόραση ;
Και απάντησα : Σκόνη!

3. Μια μέρα μου είπε : Έχω ηλεκτρικό μίξερ, ηλεκτρική τοστιέρα, ηλεκτρικό στίφτη κ.α. Υπάρχουν πολλές συσκευές και δεν έχω που να καθίσω.
Της αγόρασα μία ηλεκτρική καρέκλα.

4. Τις προάλλες μου λέει : Το αυτοκίνητο δεν πάει καλά γιατί έχει νερό στο καρμπυρατέρ.
Ρώτησα που είναι το αυτοκίνητο και μου απάντησε : Στη λίμνη.

Oχήματα μαζικής μεταφοράς, χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα

Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 14:28 Τεχνολογία


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
1843965
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015, η ημερίδα που εγκαινίασε την επίσημη έναρξη των πιλοτικών δοκιμών αυτοματοποιημένων οχημάτων μαζικής μεταφοράς επιβατών, ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ στην πόλη των Τρικάλων. Οι πιλοτικές δοκιμές έχουν διάρκεια πέντε μήνες και υλοποιούνται με τη συνεργασία τουΔήμου Τρικκαίων, της e-Trikala A.E., του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ (ΕΠΙΣΕΥ), τουΥπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.), της εταιρείας robosoft, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ελληνικής Αστυνομίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού έργου «CityMobil2». Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, που πλήρως αυτοματοποιημένα οχήματα κυκλοφορούν μέσα στον αστικό ιστό μιας πόλης, χωρίς τον απόλυτο διαχωρισμό από τα συμβατικά οχήματα, γεγονός που ανάγει την υλοποίηση των πιλοτικών δοκιμών στην πόλη των Τρικάλων σε εγχείρημα άκρως πρωτοποριακό και καινοτόμο διεθνώς.

23 Νοεμβρίου 1828: Απελευθέρωση του Καρπενησίου από τους Τούρκους.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



23 Νοεμβρίου 1828: Απελευθέρωση του Καρπενησίου από τους Τούρκους.
http://klepanafpaktias.blogspot.gr
    Τον Οκτώβριο του 1828 ο Δημ. Υψηλάντης ξεκίνησε με 3 χιλιαρχίες για τη Στερεά Ελλάδα. Απελευθερώνει πόλεις και χωριά της Βοιωτίας, της Παρνασσίδας και της Λοκρίδας.
    Ο Κίτσος Τζαβέλας απελευθερώνει τα Κράβαρα (Ναυπακτία), ενώ μια χιλιαρχία με το Στράτο και το Βαγγέλη Κοντογιάννη προχώρησαν για την Υπάτη.
    Κατόπιν ο Κίτσος Τζαβέλας με μια χιλιαρχία, με την πεντηκονταρχία του Νίκου Τζαβέλα και με τα στρατιωτικά σώματα του Μαστραπά, του Μάκρη και του Γάλλου στρατηγού Δέντζελου, (που όλα μαζί έφταναν τους 4.000 στρατιώτες), τραβούν για το Καρπενήσι κι άρχισαν να το περισφίγγουν από παντού.
    Ο Γιαν. Ράγκος εισχωρεί στ' Άγραφα. Στο μεταξύ μάχες δίνονται στη Λάσπη Καρπενησίου, στην Αγ. Τριάδα και στο Μεγάλο Χωριό.
    Αρχές Νοεμβρίου 1828 ο Κιουταχής αποφάσισε ν' αντικαταστήσει τον αρχηγό της φρουράς του Καρπενησίου Ασλάν-μπέη Μοχορδάρη και να βάλει στη θέση του τον Καρανφίλ-μπέη (ή Καρνοφίλμπεη). 

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 20-11-2015. ΧΑIΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΧΑIΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ
στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της 20ης Νοε.2015.
Ευάγγελος Δανιάς, Αντιστράτηγος εα. Πρόεδρος ΕΑΑΣ
Συνάδελφοι,
    Απόστρατοι όλων των Κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α, αγαπητά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων συναδέλφων, αλλά και εσείς εν ενεργεία συνάδελφοι, που  συνταχθήκατε στον  κοινό μας αγώνα, σας απευθύνω θερμό εγκάρδιο και αγωνιστικό χαιρετισμό και σας ευχαριστώ από τα βάθη της Καρδιάς μου, γιατί ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και είστε σήμερα εδώ για να διαδηλώσουμε την οργή αλλά και την αγανάκτησή μας και να βροντοφωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ  άλλες περικοπές.

Άγνωστα στοιχεία για την αγάπη & τον έρωτα!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Ξέρατε ότι οι αγκαλιές χαρίζουν μακροζωία, και πως ένα μόνο φιλί αρκεί για να ηρεμήσετε, μετά από μια δύσκολη μέρα; Οι έρευνες που ακολουθούν αποδεικνύουν περίτρανα πως, όταν η επιστήμη αποφασίζει να ασχοληθεί με την αγάπη, θετικά και αισιόδοξα συμπεράσματα είναι σχεδόν πάντα εγγυημένα.
Οι αγκαλιές χαρίζουν χρόνια
    Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολάινα, στις ΗΠΑ, διαπίστωσαν ότι τα ζευγάρια που αγκαλιάζονται για 20 λεπτά την ημέρα είχαν χαμηλότερους καρδιακούς παλμούς και αρτηριακή πίεση, σε σχέση με εκείνους που δεν το κάνουν.
Θεραπεύουν, επίσης, τους πονοκεφάλους

ΣΤΑ 82 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΑ «ΦΕΣΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

«ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ»

23/11/2015
Τα 82 δισ. ευρώ αγγίζουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, από 30 δισ. ευρώ το 2009, την ίδια εποχή, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού, για το θέμα των 100 δόσεων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 21-11-2015

Την 21η Νοεμβρίου 2015 εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου 
21 Νοεμβρίου:  «Εισόδια» της Θεοτόκου

εορτάζουν οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



 οι άγρυπνοι φρουροί του ΄Εθνους από ΑΕΡΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ και ΞΗΡΑ.