Στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” μίλησε η Βάσω Καζαντζίδη, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Στέλιου Καζαντζίδη, πριν «φύγει» από τη ζωή.
Τέλος στο σύστημα των διοδίων όπως των ξέραμε από τα τέλη του 2018. Το υπουργείο Υποδομών προχωράει στον εκσυγχρονισμό του συστήματος των διοδίων, το οποίο αναμένεται σήμερα, Τετάρτη να βγάλει στον «αέρα» το διαγωνισμό για το νέο ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα.
Το 2018 θα είναι τραυματικό για όσους εργάζονται ή εργάζονταν στο Δημόσιο αφού θα δουν μειώσεις σε μισθούς και συνταξεις. Μπορεί το Δημόσιο να μπαίνει για τα καλά στην ψηφιακή εποχή μέσα στο 2018, όμως οι αλλαγές που αναμένονται θα επηρεάσουν και το έμψυχο δυναμικό. Και θα έχουν αντίκρισμα στην τσέπη των νέων συνταξιούχων.
Χρυσάφι, λιβάνι και σμύρνα, ήταν τα δώρα που πρόσφεραν οι
Μάγοι στη Μητέρα και στο Θείο Βρέφος, κατά την γέννησή του, ως προσφορά
συμβολική και με νόημα διαχρονικό.
Στο βόρειο μέρος της μονής κάτω από τη σκεπή εντοπίστηκε ένα μυστικό τούνελ το οποίο οδηγεί σε
ένα παρεκκλήσι
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει ώστε
τον Αύγουστο του 2018 η ιστορική μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα να
ανοίξει και πάλι για το κοινό, ενώ ολόκληρο το έργο αναμένεται να παραδοθεί στο
τέλος του ερχόμενου έτους.
Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να δημιουργήσω την Ηλεκτρονική αυτή σελίδα η οποία θα απευθύνεται σε εσάς για πολλούς και διάφορους λόγους ως αναφέρονται παρακάτω: -Σήμερα στήν εποχή που ζούμε έχει επικρατήσει η Ηλεκτρονική Ενημέρωση και επικοινωνία σε όλους τους χώρους των πολιτών γιατί εμείς να είμαστε πίσω ; -Ισως μερικοί να μην γνωρίζεται αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας πλην όμως έχετε άλλα μέλη στις οικογένειές σας όπου αυτοί μπορούν να σας ενημερώνουν όταν θα βλέπουν τις ενημερώσεις μου, σας. -Η επικοινωνία με αυτόν τον τρόπο γίνεται εύκολη με όσους συναδέλφους επιθυμούν είτε ευρίσκονται εντός Ελλάδος είτε εκτός με αποτέλεσμα να υπάρχει ανταλλαγή σκέψεων - ιδεών. -Τοπικά θα έχουμε ακόμα καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας για διάφορα θέματα που μας απασχολούν καθότι η υπάρχουσα Διεύθυνση του Internet εύκολα θα γίνει γνωστή σε όλα τα μέλη του Νομού Αργολίδας μέσω SMS μέσω των κινητών. Στη σελίδα αυτή θα βλέπετε διάφορα τρέχοντα – επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν και εάν κάποιος έχει να προτείνει ένα θέμα δύναται κατόπιν συνεργασία μας να αναρτηθεί. -Η Ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση και τα e-mail μου θα σταλούν στην εφημερίδα μας ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ έτσι ώστε όσοι απόστρατοι συνάδελφοι από τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο επιθυμούν να επικοινωνούν μαζί μας. Επίσης για την σελίδα αυτή θα μπορείτε όλοι εσείς να κάνετε προτάσεις και κρίσεις ώστε να γίνεται συνεχώς καλύτερη.
Σ Η Μ Α Ι Α
Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η
Ε Π Ι Δ Α Υ Ρ Ο Σ
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ν Α Υ Π Λ Ι Ο
ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΩΝΗ
Ν Α Υ Π Λ Ι Ο
Μ Π Ο Υ Ρ Τ Ζ Ι
Ν Α Υ Π Λ Ι Ο
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Σ Υ Μ Μ Α Θ Η Τ Ε Σ
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΤΟ 1976
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ
Σ Η Μ Α 1833-1984
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ
ΔΟΚΙΜΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ
ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
1976-1984
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Σ Η Μ Α
ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
1984-2008. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Α Ν Θ Υ Π Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ο Σ