ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Φρούτα και λαχανικά μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού

Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες που τρώνε άφθονα τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες… μπορεί να θωρακίζονται απέναντι στον καρκίνο...

tromaktiko-72

Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες που τρώνε άφθονα τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες… μπορεί να θωρακίζονται απέναντι στον καρκίνο του μαστού, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε αν θέλουμε να αδυνατίσουμε;

Το σώμα μας αποτελείται κατά περίπου 60% από νερό. Χάνουμε συνεχώς νερό από το σώμα μας, κυρίως μέσω των ούρων...


tromaktiko-91

Το σώμα μας αποτελείται κατά περίπου 60% από νερό. Χάνουμε συνεχώς νερό από το σώμα μας, κυρίως μέσω των ούρων και του ιδρώτα…

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ HOT DOG ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; Hot Dog Drawing Challenge



 
38
 
0

hot dog
Υπάρχουν πολλά φαινομενικά με απλές ερωτήσεις που μπορεί να συγχύσει ακόμη και τον πιο εξαιρετικά πνευματικά άνθρωπο!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!



ΠΗΓΗ : 

 
45
 
0

free energy
Άρθρο αναγνώστη
Μετά από διαδοχικά πειράματα και εργασιακή πείρα Έλληνας Ηλεκτρονικός που ο συγκεκριμένος Έλληνας βρίσκεται εκτός Ελλάδος με άδεια Α κατηγορίας Ηλεκτρονικού Εργαστηρίου και Ραδιοτεχνίτης κατασκευάζει συστήματα Υδρογοκίνησης παντός τύπου οχήματος και αρχικώς βενζινοκινητήρων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ( Ολοκληρωμένες οι δύο αναρτήσεις σε μία )

Τήν 6-2-2016 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας πραγματοποίησε τον ετήσιο εκκλησιασμό..





Ο γάιδαρος έφαγε πρόστιμο 200 ευρώ και... αφέθηκε ελεύθερος

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Ο γάιδαρος έφαγε πρόστιμο 200 ευρώ και... αφέθηκε ελεύθερος
Επειδή δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας ή επειδή ‘’αποπάτησε’’ και λέρωσε ????
    Κατά την διάρκεια πορείας που έκαναν οι ένστολοι προς την Βουλή, κάποιοι είχαν ένα γαϊδούρι μαζί τους το οποίο πήγαν βόλτα έξω από την Βουλή.

Προσοχή: Οδηγίες για να μην την πατήσετε από νέο ιο στα mail

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Προσοχή: Οδηγίες για να μην την πατήσετε από νέο ιο στα mail
    Την προσοχή των πολιτών για ένα κακόβουλο λογισμικό, τύπου Δούρειος Ιππος, το οποίο εξαπλώνεται μέσω μολυσμένων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Spam e-mails, εφιστά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Το κακόβουλο αυτό λογισμικό, μπορεί:

Καθημερινές συνήθειες που ίσως κάνουν κακό παρά καλό!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Το έστειλε η Ελεάνα Νυκταράκη
    Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουμε υγιεινές επιλογές για να ωφελήσουμε την υγεία μας, αλλά μπορεί την ίδια στιγμή με αυτές να προκαλούμε πρόβλημα στον οργανισμό μας σε μακροπρόθεσμη βάση. Κι αν αυτό σας φαίνεται παράδοξο, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη λίστα που ακολουθεί και περιλαμβάνει υγιείς ενέργειες που κάνουμε καθημερινά για… το καλό μας και έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία μας.

1. Κατάχρηση στο απολυμαντικό χεριών
    Αν χρησιμοποιείτε απολυμαντικό χεριών κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με τον… έξω κόσμο, καλό θα ήταν να διακόψετε αυτή την κακή συνήθεια. Εκτός εάν είστε σε έναν χώρο γεμάτο μικρόβια, όπως ένα νοσοκομείο, για παράδειγμα. “Το σαπούνι και το νερό θα λειτουργήσουν μια χαρά”, λέει ο Richard Gallo, επικεφαλής του Τμήματος Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας-Σαν Ντιέγκο. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι αυτά που περιέχουν triclosan μπορεί να “ενδυναμώνουν” τα βακτήρια και ιούς απέναντι στα αντιβιοτικά φάρμακα.

Ο «Ντιάμπλο» του ΣΔΟΕ εντόπισε 33 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ο «Ντιάμπλο» του ΣΔΟΕ εντόπισε 33 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα!
    Σε δύο επιχειρήσεις που έγιναν στο τελωνείο του Πειραιά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και ρολόγια.
    Στο πλαίσιο της στρατηγικής ελέγχων που έχει αναπτύξει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την αντιμετώπιση της διακίνησης παραποιημένων προϊόντων προς όφελος του υγιούς και νομίμου εμπορίου, καθώς και του επιχειρησιακού σχεδίουτης Γενικής Δ/νσης Τελωνείων & ΕΦΚ, το Τμήμα Πληροφοριών, Παραποιημένων & Δίωξης του Ε’ Τελωνείου Πειραιά, προέβη την Τρίτη 26.01.2016 σε δέσμευση, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 608/2013, ως προϊόντων απομίμησης 18.220 ωρολογίων χειρόςπου έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών.

Ίγκορ Γιακιμτσούκ: ''Η Ε.Ε. δεν έχει δικαίωμα στο καθεστώς του Αγίου Όρους''

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Η Ρωσική Εκκλησία ελπίζει ότι η Ελλάδα δεν θα υποκύψει σε τυχόν πιέσεις από ευρωπαιους βουλευτές και παράγοντες, και να διατηρήσει την πνευματική παράδοση και το ιστορικό καθεστώς του Αγίου Όρους, ως κέντρο ολόκληρου του Ορθόδοξου κόσμου.

Έτοιμη να «σφραγίσει» τα ελληνοσκοπιανά σύνορα η ΕΕ: Στέλνει συνοριοφύλακες και ίσως στρατό

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το σχέδιο ενίσχυσης της συνοριοφυλακής στα σύνορα Σκοπίων-Ελλάδας συζητείται ως λύση στις Βρυξέλλες - Ούγγρος ΥΠΕΞ: Εάν η Ελλάδα δεν μπορέσει χρειάζεται ζώνη άμυνας σε Βουλγαρία και FYROM

Σε ασφυκτικό κλοιό κινδυνεύει να βρεθεί η Ελλάδα, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο ενίσχυσης των δυνάμεων συνοριοφυλάκων, ενδεχομένως και της αποστολής στρατού, στα σύνορα των Σκοπίων με την Ελλάδα, προκειμένου να ανακόψουν της προσφυγικές ροές και ειδικότερα προς τις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ των Financial Times.