ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τι πρέπει να τρώει (και να πίνει) ένα παιδί όταν έχει ίωση!


Οι τροφές που θα βοηθήσουν το παιδί να νιώσει καλύτερα και θα του προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για...
43c6e15bea11d9c1fe75f6370f3300c4_XL

Οι τροφές που θα βοηθήσουν το παιδί να νιώσει καλύτερα και θα του προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να γίνει γρήγορα καλά!

Επιτρέπεται η Θεία Κοινωνία χωρίς νηστεία;


  Μέσα στην Αγία Γραφή ακούγεται η πρόσκληση «υιέ μου δος μοι σην καρδίαν». Την καρδιά του ανθρώπου ζητά ο...
newego_LARGE_t_1101_54205246-1


 
Μέσα στην Αγία Γραφή ακούγεται η πρόσκληση «υιέ μου δος μοι σην καρδίαν». Την καρδιά του ανθρώπου ζητά ο Θεός, για ναζει και να αναπνέει με το θέλημά Του.

Αρση των capital controls μέχρι το τέλος του έτους;

11
Likes
322

Μέχρι το τέλος του… έτους ή το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2016 θα έχουν αρθεί οι κεφαλαιακοί περιορισμοί (capital...

456465666


Μέχρι το τέλος του… έτους ή το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2016 θα έχουν αρθεί οι κεφαλαιακοί περιορισμοί (capital control), δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τραπεζας Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στη συνεδρίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
Στην ομιλία της η Λ. Κατσέλη αναφέρθηκε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τον πτωχευτικό κώδικα και άλλα θέματα της αρμοδιότητά της.

Πόσα χρόνια χρειάζονται για να διαλυθούν τα σκουπίδια που πετάμε στη θάλασσα;


Η οικολογική συνείδηση είναι κάτι που θα πρέπει να μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά μέσα από την οικογένεια και το...





Η οικολογική συνείδηση είναι κάτι που θα πρέπει να μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά μέσα από την οικογένεια και το σχολείο όπως και να τηρούν τους κανόνες οι μεγαλύτεροι.

Φτιάξε λαχταριστά ντόνατς κανέλας με ελάχιστες θερμίδες!


Λατρεύεις τα ντόνατς κανέλας αλλά κάθε φορά σκέφτεσαι τις θερμίδες; Εμείς σου βρήκαμε την πιο light συνταγή για λαχταριστά ντόνατς...
88189

Λατρεύεις τα ντόνατς κανέλας αλλά κάθε φορά σκέφτεσαι τις θερμίδες; Εμείς σου βρήκαμε την πιο light συνταγή για λαχταριστά ντόνατς κανέλας με ελάχιστες θερμίδες!

Υλικά συνταγής:
Αλεύρι: 2 1/2 κούπες
Ξερή μαγιά: 1 1/2 κουταλάκι
Ζεστό γάλα: 1 κούπα
Λιωμένο βούτυρο: 1 + 3 κουταλιές σούπας
Κανέλα: 1 + 1/2 κουταλάκι
Ζάχαρη: 1 κούπα και 2 κουταλιές σούπας

Νερό με λεμόνι το πρωί: Γιατί δεν το συνιστούν οι οδοντίατροι!!!

Νερό με λεμόνι το πρωί: Γιατί δεν το συνιστούν οι οδοντίατροι!!! Αρκετές διάσημες κυρίες, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζένιφερ...

20150830_55e2f5bba3239

Νερό με λεμόνι το πρωί: Γιατί δεν το συνιστούν οι οδοντίατροι!!!
Αρκετές διάσημες κυρίες, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζένιφερ Άνιστον και η Κλόντια Σίφερ, συνηθίζουν να ξεκινούν τη μέρα τους με ένα χλιαρό ποτήρι νερό με λεμόνι για να αποτοξινώσουν τον οργανισμό τους, να διευκολύνουν την πέψη και να καταπολεμήσουν το στομαχόπονο.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ

                           Αθήνα 2 Οκτωβρίου 2015

                                             ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Διεθνή αναγνώριση , μέσα από τις επιτυχίες τους, κατακτούν καθημερινά οι Έλληνες γιατροί που συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο  παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια!
Οι επιτυχίες των Ελλήνων γιατρών σε  ευρωπαϊκό αλλά και σε πολλές περιπτώσεις παγκόσμιο επίπεδο είναι εκείνες που τους οδηγούν σκαλί, σκαλί στο βάθρο της παγκόσμιας καταξίωσης.
Στην λίστα των γιατρών αυτών που κάνουν υπερήφανη την χώρα μας προστέθηκε πρόσφατα και ο  διαπρεπής Ορθοπαιδικός χειρουργός Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης, που έχει στο βιογραφικό του πανευρωπαϊκές και ελληνικές επιτυχίες.

Ο Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης αποτελεί πλέον ενεργό μέλος  της κλειστής ομάδας Ευρωπαίων Ορθοπεδικών χειρουργών με ειδίκευση στο γόνατο (Ε.Κ.Α-European Knee Associates) που αποτελεί τμήμα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος & Αρθροσκόπησης        ( E.S.S.K.A-

Ποιοι γλιτώνουν τον ΕΝΦΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2.10.15 | 
 Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκδοση των εκκαθαριστικών του φετινού ΕΝΦΙΑ. Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε αναλυτική εγκύκλιο βάσει της οποίας θα χορηγηθούν οι εκπτώσεις και οι απαλλαγές από το φόρο, οι οποίες δεν έχουν μεταβληθεί σε σχέση με πέρυσι. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην εγκύκλιο:
-Χορηγείται έκπτωση 20% από τον φόρο για τα αποπερατωμένα κτίσματα που καθ’ όλη τη διάρκεια του 2014 είχαν απενεργοποιημένη την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ακίνητα θα πρέπει να είναι δηλωμένα κενά στη αναλυτικά κατάσταση μισθωμάτων (Ε2).

Με μπαλωθιές η υποδοχή της Τιμίας κάρας του Οσίου Αλεξίου από τα Καλάβρυτα στην Ν.Τίρυνθα (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2.10.15 |  | 
 Με την ευκαιρία της εορτής της συνάξεως της Υπεραγίας θεοτόκου της επονομαζομένης Γοργουπηκόου της οποίας αντίγραφο φυλάσσεται στον ενοριακό Ιερό Ναό Τιμίας Ζώνης Νέας Τίρυνθας Ναυπλίου, μεταφέρθηκε προς προσκύνηση την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα, η Τιμία Κάρα του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Αλεξίου ανθρώπου του Θεού, από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων.

Οι οκτώ μακαρισμοί του σπιτιού


e320b3471cacae423313f55a417dbae2_M

1. Μακάριο το σπίτι εκείνο όπου προσεύχονται, εκεί είναι η κατοικία του Κυρίου.
2. Μακάριο το σπίτι που δεν το αφήνουν για να συχνάσουν σε διεφθαρμένα ή επικίνδυνα κέντρα, εκεί μέσα θα βασιλεύει η χαρά.
3. Μακάριο το σπίτι όπου δεν εισέρχεται ούτε η βλασφημία, ούτε τα κακά αναγνώσματα, ούτε η ακράτεια, γιατί θα πληρωθεί από ευλογίες και από ειρήνη.

ΙΟΒΕ: ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

02/10/2015
Μικρή άνοδο παρουσίασε τον Σεπτέµβριο ο ∆είκτης Οικονοµικού Κλίµατος στην Ελλάδα σε σχέση µε το προηγούµενο δίµηνο, κινούµενος στις 83,1 µονάδες, από 81,3 τον Ιούλιο και 75,2 τον Αύγουστο, στη δεύτερη χαµηλότερη επίδοσή του από τον Νοέµβριο του 2012.
Σύμφωνα με έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ, η έντονη διαταραχή που προκάλεσε στην οικονοµία η ακραία αβεβαιότητα και η επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων οδήγησε σε σφοδρή επιδείνωση των επιχειρηµατικών προσδοκιών και της καταναλωτικής εµπιστοσύνης τον Ιούλιο και το Αύγουστο.
Στη µέτρηση του Σεπτεµβρίου, οι επιχειρηµατικές προσδοκίες φαίνεται να διορθώνουν σχετικά την τάση τους. Από την άλλη πλευρά, η καταναλωτική εµπιστοσύνη υποχωρεί εκ νέου, στη χαµηλότερη επίδοση της τελευταίας τριετίας.

Τέλος στην επιστροφή των επίορκων στο χώρο της Υγείας

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Τέλος στην επιστροφή των επίορκων στο χώρο της Υγείας
Πού το ξανάκουσα…..  πού το ξανάκουσα….
    Άμεσος έλεγχος όλων των υποθέσεων που αφορούν στο ΕΣΥ. Θα συγκληθούν τα πειθαρχικά συμβούλια για να "κλείσουν" οριστικά
    Οριστικό τέλος στην «επιστροφή» επίορκων στο χώρο της υγείας, θέτουν οι συναρμόδιοι υπουργοί. Άμεσα θα ελεγχθούν όλες οι υποθέσεις που αφορούν στο ΕΣΥ και εντός των ημερών -ίσως και μέχρι την επόμενη εβδομάδα- θα συγκληθούν τα πειθαρχικά συμβούλια έτσι ώστε να κλείσουν αυτές οι υποθέσεις.
    Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αυστηροποίησης της διαδικασίας αυτής αν συνεχίσουν να υπάρχουν προβλήματα καθυστερήσεων και στο μέλλον, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χρ. Βερναρδάκη.

Θα απαγορεύεται η αλλαγή παρόχου ρεύματος αν δεν εξοφληθεί ο προηγούμενος

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Θα απαγορεύεται η αλλαγή παρόχου ρεύματος αν δεν εξοφληθεί ο προηγούμενος
    Την απαγόρευση αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στον προηγούμενο πάροχο, θα θεσμοθετήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τροποποιώντας τη σχετική διάταξη του Κώδικα Προμήθειας.
    Αυτό έγινε γνωστό από τη ΓΕΝΟΠ, η διοίκηση της οποίας συναντήθηκε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνo Σκουρλέτη. Σημειώνεται ότι η σχετική τροποποίηση αποτελούσε πάγιο αίτημα της ΔΕΗ, προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή οφειλετών προς εναλλακτικούς παρόχους, χωρίς προηγουμένως να έχουν τακτοποιηθεί τα χρέη τους.

Οι επιγραφές που έλυσαν το μυστήριο της Αμφίπολης -Η παράξενη ζωφόρος στην αίθουσα του ψηφιδωτού

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Οι επιγραφές που έλυσαν το μυστήριο της Αμφίπολης -Η παράξενη ζωφόρος στην αίθουσα του ψηφιδωτού
    Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της ανασκαφής στοντύμβο Καστά στην Αμφίπολη, η επικεφαλής αρχαιολόγοςΚατερίνα Περιστέρη αποκάλυψε τις επιγραφές που βρέθηκαν στο ταφικό μνημείο και δείχνουν τον... ένοικο του τάφου
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κυρία Περιστέρη, οι επιγραφές που βρέθηκαν στον περίβολο του τύμβου, κοντά στον Λέοντα της Αμφίπολης, δείχνουν ότι το ταφικό μνημείο ήταν για τονΗφαιστίωνα, τον επιστήθιο φίλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και δημιουργήθηκε κατόπιν εντολής του μεγάλου στρατηλάτη.

Περιστέρη: Το μνημείο της Αμφίπολης είναι για τον Ηφαιστίωνα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Περιστέρη: Το μνημείο της Αμφίπολης είναι για τον Ηφαιστίωνα
    Αρκετά συγκινημένη η Κατερίνα Περιστέρη παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία της ανασκαφής στον τύμβο Καστά στηνΑμφίπολη, τονίζοντας ότι το μνημείο ήταν παραγγελία τουΜεγάλου Αλεξάνδρου για τον αδελφικό του φίλο Ηφαιστίωνα.
    Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην αίθουσα τελετών τουΑριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρουσιαστεί η πορεία των ανασκαφών και τα ευρήματα που έχουν βρεθεί στον λόφο Καστά.

Συνέντευξη Πρόεδρου ΣΑ/ΣΣΑΣ στο onalert (BINTEO)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που έδωσε σήμερα (01-10-2015) στο onalert ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΣΑΣ κ. Αντωνιάδης Ιωάννης ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της Σ.Σ.Α.Σ.,

Έρχεται ο ΕΝΦΙΑ: Ανάπηροι, πολύτεκνοι και απολυμένοι χάνουν την απαλλαγή

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η υποχρέωση είσπραξης των 2,65 δις ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ και για το 2015 αλλά και για το 2016 είναι η αιτία που η ΓΓΔΕ να θεωρεί άλλη μια χρονιά αφορολόγητα ποσά ως «εισοδήματα» στερώντας από αποδεδειγμένα «φτωχούς»την δυνατότητα για μερικές ή ολικές απαλλαγές από το φόρο ακινήτων.

Τα ονόματα των παθών (Αγ. Ισαάκ ο Σύρος)


ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Όταν θέλουμε να ονομάσουμε όλα τα πάθη μαζί, τα λέμε «κόσμο». Και όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε και να δώσουμε στο καθένα το όνομά του, τα ονομάζουμε «πάθη». Και τα πάθη, καθώς διαδέχονται το ένα το άλλο, σχηματίζουν το δρόμο του κόσμου, και όπου τελειώνουν τα πάθη, εκεί παύει να υπάρχει ο δρόμος του κόσμου.
Τα πάθη είναι τα εξής:

Ο πόθος του πλούτου το να μαζεύει ο μοναχός γήινα και μη αναγκαία πράγματα
Η τρυφή του σώματος, από την οποία έρχεται το πορνικό πάθος.
Ο πόθος της τιμής, από τον οποίο προκύπτει ο φθόνος.
Ο πόθος της εξουσίας, η φιλαρχία.
Ο στολισμός και η ανόητη επίδειξη.
Η ανθρώπινη δόξα, που είναι αιτία της μνησικακίας.
Ο φόβος ότι θα πάθει κάτι κακό το σώμα μας.
Όπου πάψει η ενέργεια των παθών, εκεί πεθαίνει μαζί τους και ο κόσμος. Είπε κάποιος σοφός για τους αγίους, ότι όταν ζούσαν, ήταν ήδη πεθαμένοι διότι, ενώ ζούσαν με το σώμα τους, δε ζούσαν ζωή σαρκική. Και συ πρόσεξε να δεις ποια πάθη ζούνε μέσα σου, για να καταλάβεις πόσο ανήκεις στον κόσμο και για ποια πάθη είσαι δεμένος μαζί του και από ποια ελευθερώθηκες. Με δυο λόγια, κόσμος είναι η εμπαθής ζωή και το σαρκικό φρόνημα. Όποιος απαλλαγεί από τα πάθη του, έχει εξέλθει από τον κόσμο.

ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Στοιχείο : Γυναίκα .
Σύμβολο : Wo .
Εφευρέτης : Αδάμ .
Ατομική μάζα : Αποδεκτή στα 53.6 κιλά , αλλά κυμαίνεται μεταξύ 40-200 κιλά .
Γεωγραφική εμφάνιση : Aφθονες ποσότητες σε όλες τις αστικές περιοχές .
ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ :

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 2-10-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    "