ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Σάββατο (22-3-2014 ) απόγευμα για συμμετοχή στα Προσκοπικά Παιχνίδια


Σε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις είχα ανακοινώσει ότι εντός ολίγου χρονικού διαστήματος θα επαναλειτουργούσε ο Προσκοπισμός στο Ναύπλιο. 
Σήμερα αυτό είναι γεγονός.
-Αφορμή της  επαναλειτουργίας του 1ου Συστήματος Ναυπλίου και τώρα ως  Ναυτοπροσκόπων Ναυπλίου  κάτι που έλειπε από την πόλη και ως Ναυτοπρόσκοποι έχουν πολλα χρόνια  να δημιουργηθούν στην πόλη του Ναυπλίου.
-Η σκέψη αυτή πάρα πολύ καλή και ωραία καθότι η πόλη μας λόγω της θάλασσας προσφέρεται για Ναυτοπροσκόπους.
-Προσκαλούμε λοιπόν  τα παιδιά της πόλης μας  από ηλικία 7 και άνω επίσης στο κάλεσμα αυτό δεν εξαιρούνται οι υπόλοιποι, όσοι νομίζουν και θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στα προσκοπικά παιχνίδια που θα γίνουν στην Πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 22 Μαρτίου 17:00 – 19:00. 
-Πάρα πολλά Παιχνίδια από όλο τον κόσμο που μερικά από αυτά έχουμε δει στα διάφορα κανάλια ή σε διάφορες  τοπικές εκδηλώσεις είναι Προσκοπικά με παραλλαγές. Παράδειγμα το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού  είναι  Προσκοπικό έχοντας ως βάσει τα Προσκοπικά ανιχνευτικά σήματα τα παιδιά μαθαίνουν τα σήματα αλλά και από τις ερωτήσεις που υπάρχουν την Ιστορία της πόλης  κ.λ.π. 

" Μην ξεχνάμε ότι το παιδί θέλει ποικιλία και κάτι ακόμη βασικό δίνοντας το παιχνίδι στα παιδιά, ας ενδιαφερθούμε και ας συμμετέχουμε στα παιχνίδια και εμείς (βαθμοφόροι και γονείς ), κατεβαίνουνε στο επίπεδο και στη νοοτροπία των παιδιών μας. Αυτό ενθουσιάζει τα παιδιά και επιτυγχάνουμε ευκολότερα το σκοπό μας.

Για αυτό σε παραπάνω παράγραφο καλούνται και οι μεγάλοι να συμμετάσχουν στα Προσκοπικά Παιχνίδια.

Παράταση ισχύος των βιβλιαρίων ασφαλισμένων στον ΟΠΑΔ - ΤΥΔΚΥ.


Παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 η ισχύς για τα βιβλιάρια των εν ενεργεία ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των προστατευομένων μελών τους, που φέρουν τη θεώρηση του έτους 2013, όπως αποφάσισε ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ)......>>

EΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.


Διαβάστε τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" των Ομογενών της Κωνσταντινούπολης,για έγκυρη ενημέρωση.....>>
Για να την ξεφυλλίσετε,κάντε κλικ ΕΔΩ:

9 Μαΐου η εφάπαξ καταβολή του επιδόματος στους Στρατιωτικούς - Σώματα Ασφαλείας.ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Στην παρακάτω ανάρτηση χθές 19-3-2014 υπάρχουν όλες οι αναρτήσεις σχετικά με τις εξαγγελίες. 


η παρούσα αυτή είναι μόνο για τους ένστολους στο τέλος ΣΤΑ  ΣΧΟΛΙΑ  υπάρχουν ερωτήματα και απαντήσεις για τους 

συνταξιούχους εκ των ενστόλων. 


Στις 9 Μαΐου θα καταβληθεί εφάπαξ το επίδομα αλληλεγγύης στους ένστολους σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για το ποσό που θα καταβληθεί στους ένστολους από το κοινωνικό μέρισμα των 500.000.000 € που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βάση του πλεονάσματος που επιτεύχθηκε το 2013.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS


Έψαχνε την ευκαιρία

Δυο φίλοι πηγαίνουν σε ένα μπαρ.Μετά από καμιά ώρα λέει ο ένας στον άλλον:
- Ρε, είναι μία στο διπλανό τραπέζι που σε κοιτάει συνέχεια. Πήγαινε να της μιλήσεις, ρε μαλάκα.
- Ασε με, ρε. Δεν ξέρω τι να της πω...
Μετά από κανά μισάωρο η κοπέλα πάει στο μπάνιο και λέει ο ένας:
- Ρε, τώρα είναι ευκαιρία να της μιλήσεις.
- Εντάξει, ρε μαλάκα, τώρα βρήκα τι θα της πω.
Πάει λοιπόν ο τύπος έξω από τις γυναικείες τουαλέτες και την περιμένει. Μετά από κανά 10λεπτο βγαίνει η κοπέλα και της λέει ο τύπος:
- Έχεσες, ε;

ΠΟΥΝΤΟ

- Τι γίνεται ένα smart όταν πέσει πάνω σε μια ΝΤΑΛΙΚΑ;
- Fiat PUNDO.

Πούτιν: «Είμαι υπερήφανος που είμαι Ορθόδοξος»

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr   " 

Posted: March 18, 2014 at 11:12 am, Last Updated: March 18, 2014 at 10:15 am
πουτιν-ορθοδοξοςΕφημερίδα “Φιγκαρό”: Σε μία συνέντευξή σας σε Ρώσους δημοσιογράφους αποκαλύψατε ότι βάλατε πάνω στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα ένα σταυρό που σας είχε δώσει η μητέρα σας. Υπήρξατε εν τούτοις και παλιό μέλος της ΚGΒ.

Ινδία: Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr   " 

Posted: March 18, 2014 at 12:18 pm, Last Updated: March 18, 2014 at 10:19 am
Ινδία Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλιαΈνα μωρό με δύο κεφάλια γεννήθηκε χθες στη βόρεια Ινδία, με καιραρική τομή και ζυγίζει περίπου 3,5 κιλά. Το παιδάκι έχει δύο κεφάλια, δύο λαιμούς και δύο σπονδυλικές στήλες, αλλά μόνο ένα σώμα και οι γιατροί του δίνουν πολύ λίγες πιθανότητες να επιβιώσει.

Καρκίνος: 10 συμπτώματα που οι γυναίκες δεν πρέπει να αγνοούν

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  " 

Posted: March 18, 2014 at 1:19 pm, Last Updated: March 18, 2014 at 10:22 am
καρκίνος παχέος εντέρουΟ καρκίνος μπορεί να είναι ιάσιμος και αντιμετωπίσιμος αν η διάγνωση γίνει έγκαιρα και ακολουθηθεί η σωστή θεραπεία. Το σώμα μας μας δείχνει τα σημάδια ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά κι αυτά τα σημάδια δεν πρέπει να τα αγνοούμε.
Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται να ξεπεράσουμε το φόβο και να ζητήσουμε ιατρική διάγνωση γιατί κάθε σύμπτωμα από αυτά που ακολουθούν δεν σημαίνει απαραίτητα και καρκίνος.
Ποιές αλλαγές χρειάζονται την προσοχή σας και ποιά είναι τα σημάδια και τα συμπτώματα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας για να ζητήσετε περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση.
1. Αλλαγές στο στήθος
Αν νιώσετε έναν όγκο στο στήθος, δεν πρέπει να το αγνοήσετε ακόμη κι αν η μαστογραφία σας είναι φυσιολογική. Αν η θηλή σας αποκτήσει φολιδωτή όψη ή ξεφλουδίζει συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή ακόμη αν εμφανίζονται εκκρίσεις γάλακτος ή αίματος. Επίσης αν το δέρμα στο πάνω μέρος του στήθους αναπτύξει όψη φλοιού πορτοκαλιού και πρήξιμο.

Παράξενο και τρομακτικό θαλάσσιο παράσιτο «αντικαθιστά» τις γλώσσες ψαριών

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  " 

Posted: March 18, 2014 at 3:24 pm, Last Updated: March 18, 2014 at 11:55 am
παράσιτο-που-τρώει-γλώσσες-ψαριώνΈνα ζωϊκό είδος που έρχεται να μας θυμίσει ταινία επιστημονικής φαντασίας.. Το παράξενο αυτό πλάσμα είναι στην πραγματικότητα ένα παράσιτο που επιβιώνει τρώγοντας την γλώσσα του ξενιστή του ενώ στην συνέχεια «προσκολλάται» και ζει εντός του στόματός του.

Κρεμμυδοπιτάκια νηστίσιμα

ΠΗΓΗ :   " pentapostagma.gr    " 

Posted: March 17, 2014 at 10:15 pm, Last Updated: March 17, 2014 at 10:16 pm
kremidopitakia-nistisima
Υλικά
  • Στρογγυλά Κουρού 1 πακέτο (20 πιτάκια)
  • ελαιόλαδο 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού
  • κρεμμύδια 600 γρ., κομμένα σε ροδέλες
  • πράσα 2 κομμένα σε ροδέλες
  • μανιτάρια 200 γρ., κομμένα σε φετάκια
  • δυόσμος 4 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
  • ντομάτες 2 χωρίς τις φλούδες και τους σπόρους, ψιλοκομμένες
  • κρασί 100 ml λευκό ξηρό
  • αλάτι όσο θέλετε
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Αποκατάσταση Μαστού με Αυτόλογους Ιστούς μετά από μαστεκτομή και ακτινοβολία,


                          Δρ Ανδρέας Γραββάνης
                 
  Αθήνα 20 Μαρτίου 2014

                           ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Αποκατάσταση Μαστού με Αυτόλογους Ιστούς μετά από μαστεκτομή και ακτινοβολία, ήταν το θέμα διεθνούς σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (14 και 15 Μαρτίου) με τη συμμετοχή διάσημων πλαστικών χειρουργών.
Το σεμινάριο, στο οποίο αναπτύχθηκε η στρατηγική στη μικροχειρουργική αποκατάσταση του μαστού, διοργανώθηκε από την Πλαστική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών σε συνεργασία με την International Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery Association (IPRAS), στο Πειραματικό-Ερευνητικό Κέντρο της ELPEN.

«Καθαροί» οι 239 επιβάτες του εξαφανισμένου Boeing

ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣΠΗΓΗ : "    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 
20/03/2014
Τίποτα το ύποπτο για τους 239 επιβάτες και μέλη του πληρώματος της πτήσης MH370 δεν αποκάλυψε η έρευνα, ενώ οι τελευταίες εκτιμήσεις για την πιθανή πορεία του εξαφανισμένου Boeing 777 της Malaysia Airlines συγκλίνουν στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Σταθερό φορολογικό συντελεστή ως το 2020 ζητάει ο ΣΕΒΕ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ     " 
20/03/2014
Έναν ενιαίο, σταθερό φορολογικό συντελεστή (Flat Tax Rate), εγγυημένο ως το 2020, θα πρέπει να εξαγγείλει η Ελλάδα μαζί με την πρώτη έξοδο στις αγορές, σύμφωνα με τον πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) Δημήτρη Λακασά.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 
20/03/2014
Πάνω από 500.000 καταναλωτές έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, σύμφωνα με στοιχεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.).
Ειδικότερα, οι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, στις 31 Δεκεμβρίου του 2013 ήταν 534.808. 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ COSCO - ZTEΠΗΓΗ : "     ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 
20/03/2014
Τη συμφωνία για τη χρήση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ως διαμετακομιστικού κέντρου για την ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ευρώπης υπέγραψαν η Cosco και η κινεζική εταιρείατηλεπικοινωνιών και δικτύων ZTE, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Συμφωνία με την τρόικα: Οι πονοκέφαλοι της επόμενης μέρας

Η ανακοίνωση της τριμερούςΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ     " 
20/03/2014
Για την «επόμενη μέρα» της συμφωνίας με την τρόικα συζήτησαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση ο πρόεδρος της κυβέρνησης Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος, χωρίς ωστόσο να γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η εξειδίκευση της συμφωνίας θα περάσει από τη Βουλή – με νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα άρθρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να έρθουν στη Βουλή τρία  νομοσχέδια, ένα για το «μίνι» φορολογικό, ένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ένα για τις διαρθρωτικές αλλαγές που περιλαμβάνονται στη λίστα του ΟΟΣΑ και λοιπά θέματα.
Αυτό που έχει ξεκαθαριστεί είναι ότι το ζήτημα των τραπεζών θα έλθει χωριστά, ενώ συζητήθηκαν και τα κοινωνικά κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνει η διανομή των 525 εκ. από το πρωτογενές πλεόνασμα που έχει αποφασιστεί να μοιραστεί σε ένα εκατομμύριο Έλληνες.

Subject: Μια χαλαρωτικη εκδρομουλα.

 
 
 
How about this for a nice little bus
 trip?
  
http://www.20min.ch/ro/videotv/?vid=339276


ΠΗΓΗ :  "     E-MAIL     "