ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. VIDEO

ΠΗΓΗ : "    " 

 
12
 
0
πνιγμος παιδιου
από την Ελένη Βασιλοπούλου, δημοσιογράφο
Ο φόβος κάθε γονέα είναι ο πνιγμός. Από τη πρώτη στιγμή που γεννιέται οι γονείς ελέγχουν το μωρό μη κάνει αναρρόφηση, η μητέρα κατά τον θηλασμό έχει τη σκέψη στο νεογέννητο (αν και η διαδικασία του θηλασμού δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για να πνιγεί το μωρό, ίσα-ίσα είναι απόλυτα ασφαλής), επίσης, με κάθε τάισμα ή με το πρώτο βήξιμο, ο πανικός είναι εκεί και είναι ο πιο κακός σύμβουλος.

Τα «σκοτεινά σχέδια» της Τουρκίας κατά την πτώση του ελικοπτέρου ΑΒ212 του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Τουρκικός τύπος με εκτενή  ρεπορτάζ κάλυψε το περιστατικό της πτώσης του  ελικοπτέρου της Φρεγάτας «Νικηφόρος Φωκάς» στο νησί Κίναρο...

ab212

Ο Τουρκικός τύπος με εκτενή  ρεπορτάζ κάλυψε το περιστατικό της πτώσης του  ελικοπτέρου της Φρεγάτας «Νικηφόρος Φωκάς» στο νησί Κίναρο στο ανατολικό Αιγαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το ακαριαίο θάνατο  του πληρώματος , που αποτελούνταν από τρία έμπειρα στελέχη του πολεμικού μας ναυτικού .

ΠΕΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ


            Αθήνα  11 Φεβρουαρίου 2016


                          ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ
 Το καλύτερο δώρο για όσους άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης, με αφορμή την εορτή των ερωτευμένων, είναι η  πεική πρόθεση!
Αυτό υποστηρίζουν οι ανδρολόγοι καθώς η πεική πρόθεση προσφέρει μόνιμη  και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε   όσους άνδρες   δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.
 «Η πεική πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου .Τοποθετείται  κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους» αναφέρει  ο διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος κ.Κώστας Ρόκκας διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην  Αθήνα  και προσθέτει
 
«Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και  ικανοποίηση  στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους  σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες  θεραπείες» .

Υπερδιπλασιάστηκε στα 3 δισ. η εισφορά της Ελλάδας στο ΔΝΤ!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Υπερδιπλασιάστηκε στα 3 δισ. η εισφορά της Ελλάδας στο ΔΝΤ!
Και να μην νομίζει κανείς πως τους τα δίνουμε.
ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ( τραβηκτικά δικαιώματα )
    Η Ελλάδα κατέβαλε την αύξηση της εισφοράς της, ύψους 1.327,1 εκατ. SDR ή περίπου1,64 δισ. ευρώ, στις 3 Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές των χωρών (quotas) στο κεφάλαιο του ΔΝΤ υπολογίζονται σε ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα (SDR).
    Η εισφορά της Ελλάδας στο κεφάλαιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ)υπερδιπλασιάσθηκε σε 2.428,9 εκατ. SDR, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 3,01 δισ. ευρώ από 1.101,8 εκατ. SDR ή περίπου 1,37 δισ. ευρώ, μετά τη συμφωνία για τον διπλασιασμό του κεφαλαίου του Ταμείου που τέθηκε σε εφαρμογή από τις 26 Ιανουαρίου, μεταδίδει το ΑΠΕ.

EΛ.ΑΣ: Ένα βήμα πριν την άρνηση εκτέλεσης διαταγών οι αστυνομικοί - Πρωτοφανής ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης από ΠΟΑΣΥ και ΠΟΞΙΑ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



EΛ.ΑΣ: Ένα βήμα πριν την άρνηση εκτέλεσης διαταγών οι αστυνομικοί - Πρωτοφανής ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης από ΠΟΑΣΥ και ΠΟΞΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
pronews
    Ένα βήμα πριν την άρνηση εκτέλεσης διαταγών βρίσκονται οι αστυνομικοί: «Αντί δημοκρατικού διαλόγου χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία ως κατασταλτική δύναμη χάριν των αδιεξόδων και των σκοπιμοτήτων της κυβερνητικής πολιτικής στη χώρα μας» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση ηΠΟΑΣΥ και η ΠΟΞΙΑ εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους στην αποστολή ειδικών αστυνομικών δυνάμεων στην νήσο Κω όπου οι κάτοικοι αντιδρούν στην δημιουργία hot spot.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ CAPITAL CONTROLS

11/02/2016
Την άμεση ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος ζητά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη προς τη χώρα.
«Πρέπει να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση ταχέως. Θα βελτιώσει το κλίμα εμπιστοσύνης και την επιστροφή των καταθέσεων», τόνισε ο κ. Στουρνάρας, σε ομιλία του σε επιτροπή της Βουλής.

Πως να ανεβασεις βιντεο στο Youtube


ΠΗΓΗ : "

Google Alerts googlealerts-noreply@google.com

  "

Μερικές απλές ερωτήσεις

Μια ξανθιά ήθελε να πιάσει δουλειά σε μια επιχείρηση, για να την δοκιμάσουν της έκαναν μερικές ερωτήσεις γενικού γνώσεων τύπου. 
1) Ποσά χρόνια κράτησε ο 100ετής πόλεμος ; 
α) 116 
β) 99 
γ) 100 
δ) 110 

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Γ Ι Α Τ Ι Θά μείνει σε όλους μας

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,


Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι


Ταυτοποιήθηκαν δυο σοροί – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο πιλότο

Ταυτοποιήθηκαν δυο σοροί – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο πιλότο
Δυστυχώς πρόκειται για τον γιο του Ταξχου ε.α. Πανανά Παναγιώτη, μέλους του Παραρτήματός μας. 

Το Συμβούλιο και τα μέλη του παραρτήματος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχόμαστε ψυχική δύναμη στις δύσκολες αυτές ώρες. 



Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια. Ημέρα και ώρα θα σας γνωστοποιηθούν μόλις ενημερωθούμε. 

Για το Τοπικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σχης ε.α. Κων/νος Οικονόμου



Τραγική κατάληξη είχε ησυντριβή του ανθυποβρυχιακού ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού στο νησίΚίναρος. Μέχρι στιγμής οι έρευνες των σωστικών συνεργείων προχώρησαν στην ταυτοποίηση των σορών των δύο μελών του πληρώματος.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ ανήκουν στον υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και τον ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου. Πραμένει αγνοούμενος ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης.