ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

ΠΗΓΗ : Asteiakia.gr "

Ανδρόγυνο

Γυναίκα: Αγάπη μου; Κοιμάσαι με άλλες γυναίκες;
Ανδρας: Όχι αγάπη μου, μόνο μαζί σου. Με τις άλλες μένω ξύπνιος όλο το βράδυ!


ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΥΦΡΑΙΝΟΝΤΑΙ

 

Ο Μπόμπος με τον πατέρα του, είχαν πάει βόλτα στην πόλη. Ο Μπόμπος, ήταν μικρός και ρωτούσε συνέχεια τον μπαμπά του για τα διάφορα που έβλεπε. 
- "Μπαμπά, τι είναι αυτό;" 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ : Φωτογραφίες

Πατώντας επάνω στην παρακάτω σελίδα και στην συνέχεια στο σύνδεσμο θα δείτε ωραίες φωτογραφίες από το Μαυροβούνιο.

Πηγή :
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη panayiotis panayiotou
panayiotisarsiotis1@gmail.com
Google
΄Ενας καλός φίλος από την ΚΥΠΡΟ μας στέλνει πολλές φορές με το e-mail.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/h-sygklonistikh-epistolh-enos-19xronou-servou-karkinopathi-ligo-prin-pethanei.html#ixzz2mppBN9J9


  
Ο Νέντζαντ είναι ένας Σέρβος έφηβος, ο οποίος εκοιμήθη πριν από λίγες ημέρες, ύστερα από μια μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Πριν να φύγει από αυτή τη ζωή, έγραψε ένα γράμμα στο προφίλ του στο facebook. Κατά τους τελευταίους μήνες ο Νέντζαντ βρισκόταν στο σπίτι του, μετά από την παραμονή του στη Γερμανία, όπου οι θεραπείες δεν απέδωσαν καρπούς. Πριν από δύο μήνες, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι διακόπτουν την συλλογή των χρημάτων και ότι ο Νέντζαντ επιστρέφει στο Όστροζατς, εξαντλημένος από τις θεραπείες. Η ιστορία αυτού του αγοριού έγινε γνωστή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αυτό το καλοκαίρι, όταν ο Νέντζαντ δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook την ζωτικής σημασίας ιστορία του: 

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/fotografia-monaxwn.html#ixzz2mpo47thR


 
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

To καταριανό τηλεοπτικό κανάλι Αλ Τζαζίρα έδωσε πριν από λίγο στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία των μοναχών ομήρων μετά την απαγωγή.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/diaita-me-meli.html#ixzz2mpnVZ8Wo


 15
Αν σας έλεγε κανείς ότι μια κουταλιά μελιού πριν τον ύπνο είναι αρκετή για να χάσετε κιλά, σίγουρα δεν θα τον πιστεύατε έτσι; Παρά είναι εύκολο για να είναι αληθινό, αλλά αποτελεί όντως πραγματική είδηση και συμπέρασμα μελετών!

Φονική θύελλα: 9 νεκροί και αγνοούμενοι στη βορειοανατολική Ευρώπη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/fonikh-thyella-9-nekroi-kai-agnooumenoi-sth-voreioanatolikh-evrwph.html#ixzz2mpmlNsbE


  
Ο αριθμός των νεκρών και αγνοουμένων από το πέρασμα της θύελλας Ξάβερ από τη βόρεια και ανατολική Ευρώπη ανήλθε σε εννέα, αλλά οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι το φαινόμενο θα εξασθενήσειi.

Στη Βρετανία, όπου οι άνεμοι έπνεαν με 225 χιλιόμετρα την ώρα, σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι. Στη δυτική Δανία, σκοτώθηκε μία 72χρονη που επέβαινε σε φορτηγό, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Πολωνία όταν δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στα βόρεια της χώρας, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στη νότια Σουηδία, ενώ δύο Φιλιππινέζοι αγνοούνται στη χώρα.

Εκτροχιασμοί τρένων, ακυρώσεις πτήσεων, διακοπή κυκλοφορίας

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ; 15 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/voulomeni-myti.html#ixzz2mpmGT6M1


15
Βουλωμένη Μύτη! Πρόκειται για ένα ενοχλητικό σύμπτωμα που μας ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια ενός κρυολογήματος το χειμώνα ή την άνοιξη λόγω αλλεργικής ρινίτιδας. Η βουλωμένη μύτη μπορεί να κάνει τη ζωή μας δύσκολη, αφού εμποδίζει τον ύπνο. Το αποτέλεσμα; Υπνηλία και κούραση την επόμενη ημέρα.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικές εύκολες λύσεις (χωρίς φάρμακα) για να αναπνεύσουμε και πάλι ελεύθερα.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ: «ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/proklhsh-sok-apo-tous-atheous-vgalte-ton-hristo-apo-ta-hristougenna.html#ixzz2mplMzVDo


  
Προκαλούν και αυτή τη χρονιά οι άθεοι στην Αμερική. Πέρυσι, είχαν προκαλέσει με μια αφίσα στην καρδιά της Ν.Υόρκης που διακωμωδούσαν την σταύρωση του Χριστού.
Φέτος με ένα βίντεο θέτουν το έρωτημα: "ποιος χρειάζεται τον Χριστό στην διάρκεια των Χριστουγέννων;" και η απάντηση τους είναι:"κανείς".

Πάρτι των εργολάβων με τα διόδια

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/party-twn-ergolavwn-me-ta-diodia.html#ixzz2mpkOir9t


 
Του Αλέξανδρου Μιχαήλ - Εδώ και τέσσερα χρόνια το πολιτικό προσωπικό της χώρας εξηγούσε την... αναγκαιότητα επανέναρξης των μεγάλων έργων και ειδικά των οδικών αξόνων, που είχαν «παγώσει» λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από τις τράπεζες, και το ξεπάγωμα των οποίων θα δημιουργούσε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Πουλάνε τα σπίτια σε γύπες

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/poulane-ta-spitia-se-gypes.html#ixzz2mpjrzPhl


  
Προς 5 έως 10 λεπτά ανά ευρώ εκποιούν οι τράπεζες τα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται προκειμένου να διαγράψουν τις επισφάλειές τους. Είναι διατεθειμένες να ευνοήσουν δανειολήπτες ή τα κοράκια;