ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση περι Αναδρομικών του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφγαλείας Ν. Αργολίδας



Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παρακολουθώντας τις αναρτήσεις - ενημερώσεις, ενημερώνει τα μέλη του Συνδέσμου και όλους τους συναδέλφους σε Πανελλαδικό επίπεδο με την παρακάτω σχετική από την πηγή της ανάρτησης  https://www.newsbomb.gr

Πως θα πληρωθούν αναδρομικά για επικουρικές και δώρα εάν το ΣτΕ δικαιώσει τους συνταξιούχους

Πως θα πληρωθούν αναδρομικά για επικουρικές και δώρα εάν το ΣτΕ δικαιώσει τους συνταξιούχους
INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε πολλές δόσεις σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο να καταβάλει τα αναδρομικά από τις επικουρικές και τα δώρα στην περίπτωση που η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι υπέρ των συνταξιούχων.


Σε περίπτωση που το ανώτατο δικαστήριο δικαιώσει τους συνταξιούχους, θα πρόκειται για μια τεράστια δημοσιονομική «βόμβα», με κόστος στο οποίο το Δημόσιο με τα σημερινά δεδομένα δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί.

Τα σενάρια για την επικείμενη απόφαση του ΣτΕ είναι δύο, ήτοι η καταβολή αναδρομικών 11μήνου στις επικουρικές συντάξεις με τα ανάλογα δώρα για 1,2 εκατ. συνταξιούχους και η πληρωμή αναδρομικών στις επικουρικές για 400.000 συνταξιούχους που έχουν υποβάλει αγωγές ως τον Οκτώβριο του 2020 και πάντως όχι μετά τα αναδρομικά 11μήνου που πληρώθηκαν στις κύριες συντάξεις.