ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ξεχάστε τα διαβατήρια όπως τα ξέρατε - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές


Ξεχάστε τα διαβατήρια όπως τα ξέρατε - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

    Σημαντικές αλλαγές στην έκδοση διαβατηρίων προβλέπει το νομοσχέδιο που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Εσωτερικών.
    Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που επικαλείται η «Ημερησία», στο πλαίσιο διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το προτεινόμενο άρθρο συνιστά χαρακτηριστικό παράδειγμα ουσιαστικής εφαρμογής της προωθούμενης ηλεκτρονικής διασύνδεσης και της ανάγκης διαλειτουργικότητας των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου, αφού αποτελεί μία αρκετά συχνή διοικητική διαδικασία για την καθημερινότητα του πολίτη.

Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο



Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο

http://www.seleo.gr/
    «Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτά τα ποντίκια, που αποκαλούμε αθλητές. Αν δεν είσαι έτοιμος ναθυσιάσεις τα πάντα για να κερδίσεις χάλκινα μετάλλια ή έστω τέταρτες και πέμπτες θέσεις, όπως οι γείτονές μας στην Μποτσουάνα, τότε γιατί σπαταλάς τα χρήματά μας;» δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Ρόμπερτ Μουγκάμπε και συμπλήρωσε:

Χαράτσι και στο νερό βάζει η κυβέρνηση .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Είδηση που σοκάρει ...!! Δεν πάνε καλά ...
    Το νέο τέλος στο νερό πάει να επιβληθεί στη βάση απαράδεκτης οδηγίας της ΕΕ και με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος


    Η Κυβέρνηση υιοθετώντας απολύτως τη λογική εμπορευματοποίησης του νερού προωθεί μια απαράδεκτη και ληστρική Οδηγία της ΕΕ, στο όνομα της οποίας θα επιβάλλει ειδικό τέλος στους λογαριασμούς όλων των παρόχων νερού στο όνομα, τάχα, της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτων.

Μήπως δικαιούσαι έκπτωση 50% ή και πλήρη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ;


    Έκπτωση 50% ή και ακόμη και απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ δικαιούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων με χαμηλά εισοδήματα, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και ΑμεΑπου πληρούν τα νομοθετημένα κριτήρια και θα δουν μειωμένα τα εκκαθαριστικά όταν ανέβουν στο TAXIS υπό την προϋπόθεση ότι έχουν υποβάλλει εμπρόθεσμα τις φορολογικές τους δηλώσεις, αλλά και τις δηλώσεις Ε9.
    Δικαιούχος απαλλαγής από το 
50% του ΕΝΦΙΑ είναι κάθε φορολογούμενος που πληρούσε τις εξής προϋποθέσεις:
      α) Το «συνολικό ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα» του προηγούμενου έτους δεν έχει υπερβεί τις 9.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 1.000 ευρώ για τον ή την σύζυγο και για κάθε εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας.

«Ύπουλες» μειώσεις εσόδων ΜΤΣ με υπογραφή Καμμένου

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας

 26 Αυγ 2016 15:29
Του Απόστολου Παπαπαρίση
Οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση ήταν αναφανδόν με το μέρος μας. Μέλι έσταζαν για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ. Υποσχέσεις επί υποσχέσεων για άρση των ρατσιστικών περικοπών των συντάξεων λόγω ηλικιακών κριτηρίων και για πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων της ολομέλειας του ΣτΕ, με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι μειώσεις του ν.4093/2012.

ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ

-Ένα απόγευμα μετά την δουλειά, ένας επιχειρηματίας πήγε με το αυτοκίνητό του την γραμματέα του στο σπίτι της,
H οποία είχε πιει λίγο παραπάνω σε ένα πάρτι.

Το λεωφορείο

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες ξεκινάει και αρχίζει να κατηφορίζει το δρόμο. Από πίσω τρέχει κάποιος προσπαθώντας να το προλάβει.

Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Σ. για την 1128/16 Απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Αθήνα, 26 Αυγούστου 2016
 
    Η Ε.Α.Α.Σ. ανακοινώνει στα Μέλη της ότι η Ολομέλεια του Σ.τ.Ε την 13 Μαΐου 2016 δημοσίευσε την υπ. αριθμ. 1128/16 απόφασή του βάσει της οποίας κρίθηκε οριστικά η αντισυνταγματικότητα του ν.4307/14.