ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Εκκλησιασμός, βασιλόπιτα και βραβεύσεις από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας ( Πληρέστερη ανάλυση Εκδήλωσης ).


Για φωτογραφίες  -  video - αναρτήσεις στις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ   ΕΙΔΗΣΕΙΣ ( Ηλεκτρονική Εφημερίδα )  επιμελήθηκε ο ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Ευάγγελος μέλος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. 

Στην παρούσα ανάρτηση ανακοινώνονται οι Ομάδες και οι Προϊστάμενοι  που παρέλαβαν τις ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ως Επίσης για την παραλαβή των Επαίνων . 

Ακόμα έχουν προστεθεί φωτογραφίες από την εκδήλωση.   


Εκκλησιασμός, Βασιλόπιτα και Βραβεύσεις από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  Εκκλησιασμός μετ' Αρτοκλασίας, κοπή Βασιλόπιτας, έγινε απονομή τιμητικών πλακετών  στις Αστυνομικές Επιχειρησιακές Ομάδες και βράβευση προόδου  σε τέκνα μελών του Συνδέσμου.   
    


Την θεία λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος . Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ακολούθησε η μεταφορά της Ιερής εικόνας του Αγίου Νικολάου Προστάτου του Συνδέσμου που πρόσφατα αγιογραφήθηκε στο εκκλησιαστικό μουσείο του Ναού.








Ο Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος καλωσόρισε  τους παρευρισκόμενους.

Σας καλωσορίζουμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και σας 

ευχόμαστε το Νέο ΄Ετος 2020 να είναι, δημιουργικό κι ευτυχισμένο για όλο 

τον κόσμο και για κάθε οικογένεια και ειρηνικό για την Πατρίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ… και σας προτρέπουμε …

Να συνεχίσετε να αγκαλιάζετε τον Σύνδεσμό μας, διότι αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και δεσμευόμαστε να δώσουμε περισσότερες μάχες ώστε να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα για τα μέλη του Συνδέσμου μας.

Τέλος Ευχόμαστε, στους εν ενεργεία συναδέλφους να συνεχίσουν το έργο 
που εδώ και τόσα χρόνια επιτελούν με μεγάλη επιτυχία και προσήλωση και να στέκονται πάντα ως «  ασπίδα προστασίας » των πολιτών.  

Ομιλία Προέδρου του Συνδέσμου


Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισες  και φίλοι.




Σας ευχόμαστε  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το 2019 με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του  ότι ο Σύνδεσμός μας  καταξιώθηκε σε ΟΛΟΥΣ τους Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας και  στην κοινωνία της Αργολίδας με την παρουσία μας σε όλες τις Τοπικές Εκδηλώσεις.

Οι κυριότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες ήταν η  πραγματοποίηση   που έγινε για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου μας με την δημιουργία προθηκών,  κάτι που είχαμε προγραμματίσει και ανακοινώσει  από την αρχή του 2019.

Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων 9-2-2020 στην παράσταση " ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ "

Η Παριζιάνα


Στις 9-2-2020  τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πάνε στο Θέατρο  να παρακολουθήσουν την παράσταση   

     " ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ  ".

Αναχώρηση από ΝΑΥΠΛΙΟ έναντι  Τράπεζας  ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΄Ωρα 15.30 Τιμή Εισιτηρίου 35 € λίγες θέσεις υπάρχουν ακόμα.