ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

«Χαρείτε τη βόλτα. Δεν υπάρχει εισιτήριο επιστροφής!»

01.03.2014

    Οι απόψεις του George Carlin για τα γηρατειά. Έχετε αντιληφθεί ότι η μόνη περίοδος της ζωής μας που μας αρέσει να μεγαλώνουμε είναι όταν είμαστε παιδιά; Εάν είσαι κάτω των 10 ετών, είσαι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνεις που σκέφτεσαι τμηματικά...
    «Πόσων ετών είσαι;», «Είμαι τέσσερα και μισό!»
    Ποτέ δεν είσαι τριάντα έξι και μισό. Είσαι τέσσερα και μισό, και περπατάς στα πέντε! Αυτό είναι το κλειδί.
    Μπαίνεις στην εφηβεία, και τώρα κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Πηδάς στον επόμενο αριθμό, ή ακόμη και μερικούς αριθμούς μπροστά.
    «Πόσων ετών είσαι;» «Θα γίνω 16!»
    Μπορεί να είσαι 13, αλλά έ, θα γίνεις 16!
    Και τότε έρχεται η καλύτερη μέρα της ζωής σου! Γίνεσαι 21. Ακόμα και οι λέξεις ακούγονται σαν ιεροτελεστία.

    Τά μέλη του Συνδέσμου Αποστ. Σωμ. Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θα ψάλουν το Ακάθιστο ΄Υμνο στον Όσιο Πατάπιο στο Λουτράκι VIDEO

    Μετά την καθαρά Δευτέρα όπου αρχίζει η σαρακοστή αρχίζουν οι Χαιρετισμοί – Ο Μέγας Κανών – Ο Ακάθιστος ΄Υμνος και στην συνέχεια φθάνουμε στην Μεγάλη εβδομάδα περιμένοντας την Ανάσταση. 


    Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θα πραγματοποιήσει εκδρομή  στον « ΟΣΙΟ ΠΑΤΑΠΙΟ » Λουτράκι Κορινθίας στις 31-3-2017 προκειμένου τα μέλη του και οι φίλοι του Συνδέσμου ψάλουν όλοι μαζί  τον   « ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ ».

    Μετά το τέλος τα μέλη και οι φίλοι  θα είναι ελεύθεροι στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ για φαγητό και ότι επιθυμεί ο καθένας.

    Οι φίλοι του Συνδέσμου μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του Συνδέσμου 2752023482 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη τις ώρες 10.00-12.00. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 27-3-2017. 

    Παρακάτω στις ( Α και Β ) ενημερώσεις για την ημέρα αυτή και ΄Οσιο Πατάπιο από τις επαγγελματικές σελίδες.

    Α.-Ενημέρωση για Ακάθιστο ΄Υμνο 

    Β.-Ενημέρωση για τον ΄Οσιο Πατάπιο 


    Μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας: Πότε έρχονται, πόσο «κοστίζουν», ποιους αφορούν

    Τον Μάιο προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο να ενεργοποιήσει και πάλι τη διάταξη που αφορά στην καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας.
    Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες των «Ειδήσεων» η διάταξη αναμένεται να ενεργοποιηθεί το αργότερο έως τα μέσα Μαΐου ώστε να διευκολυνθούν τόσο οι επιχειρήσεις από τον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων όσο και οι ιδιώτες καταναλωτές που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ώστε να πάνε διακοπές καταβάλλοντας χαμηλότερα Τέλη Κυκλοφορίας αλλά και να μειώσουν ανάλογα τόσο το τεκμήριο διαβίωσης όσο και το Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης (σε περίπτωση που το όχημα διαθέτει κινητήρα άνω των 1.929 κ.εκ.).

    Εστιατόριο

    Σε ένα καθωσπρέπει εστιατόριο μπαίνει ένας κύριος ,κάθεται σε ένα τραπέζι, φοράει μια πετσέτα στο λαιμό και περιμένει παραγγελία. Τον βλέπει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και λέει στον σερβιτόρο νευριασμένος:

    Αναδρομικές περικοπές από 50 ευρώ το μήνα σε συντάξεις με εγκύκλιο του ΕΦΚΑ.


    Αναδρομικές περικοπές από 50 ευρώ το μήνα σε συντάξεις με εγκύκλιο του ΕΦΚΑ.
        Αναδρομικές περικοπές από 50 ευρώ το μήνα φέρνει στις συντάξεις νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ που ορίζει τον περιορισμό του ανώτατου ποσού καταβολής κάθε ατομικής μηνιαίας σύνταξης ή αθροίσματος συντάξεων, από 01.06.2016 μέχρι 31.12.2018.

    ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


    ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
    Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.
                Όταν μιλάμε για την εφεδρεία των Ενόπλων Δυνάμεων εννοούμε αυτούς που υπηρέτησαν την υποχρεωτική θητεία των, εφέδρους Αξιωματικούς, εφέδρους Υπαξιωματικούς και οπλίτες. Επίσης συγκαταλέγονται σ’ αυτούς και ένας αριθμός ικανός για στράτευση, έφεδροι εκ Μονίμων.

    Μειωμένες οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το 2016

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    02/03/2017
    Στα 13,22 δισ. διαμορφώθηκαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις για το 2016, εμφανίζοντας μείωση 6,4% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, αν και η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε την περασμένη χρονιά κατά 5,1%, σε σχέση με το 2015, με τους επισκέπτες στη χώρα μας να φτάνουν τα 24,8 εκατ., έναντι 23,6 εκατ. το 2015, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

    ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΔΑΝΕΙΟ 200 ΕΚΑΤ. ΣΤΗ ΔΕΗ

    ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ATTICA BANK

    02/03/2017
    Εγκρίθηκε η χορήγηση κοινοπρακτικού δανείου ύψους 200 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες και την Attica Bank.

    Προσευχή Οσίου Παϊσίου

    Προσευχή Οσίου Παϊσίου

    31 Ιανουαρίου 2015
    Κύριε ημών Ιησού Χριστέ,
    Μην εγκαταλείπεις τους δούλους Σου που ζουν μακριά από την Εκκλησία, η αγάπη Σου να ενεργήσει και να τους φέρει όλους κοντά Σου.
    – Μνήσθητι, Κύριε, των δούλων Σου που υποφέρουν από τον καρκίνο.
    – Των δούλων Σου που υποφέρουν από μικρά ή μεγάλα νοσήματα.
    – Των δούλων Σου που υποφέρουν από σωματικές αναπηρίες.
    – Των δούλων Σου που υποφέρουν από ψυχικές αναπηρίες.
    – Μνήσθητι των αρχόντων και βοήθησέ τους να κυβερνούν χριστιανικά.
    – Μνήσθητι, Κύριε, των παιδιών που προέρχονται από προβληματικές οικογένειες,
    των προβληματικών οικογενειών και των διαζευγμένων.
    – Μνήσθητι, Κύριε, των ορφανών όλου του κόσμου, όλων των πονεμένων και των αδικημένων στη ζωή, όσων έχουν χάσει τους συζύγους τους.
    Geron Paisios 81