19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. Τελετή απονομής τιμητικών πλακετών

Τελευταία ενημέρωση15/06/2018
.Μετά τηνκεντρική ομιλία στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α.  ακολούθησε η  απονομή τιμητικών πλακετών στους παρακάτω:
1.    Υπουργό , καθηγητή  κ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Ευριπίδη από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. Υποστράτηγο ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο  .
2.    Αρχηγό της  Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο  κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. Υποστράτηγο ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο  .
3.    Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Κωνσταντίνο. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε  ο  Περιφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Ευθύμιος από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. Υποστράτηγο ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο .
4.    Επίτιμο Υπαρχηγό  Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο ε.α. ΣΥΡΟ Στυλιανό. ( Στέλεχος που κατάγεται από την ευρύτερη  περιοχή στην οποία  διεξήχθη το 19ο Συνέδριο μας) , για να δηλώσουμε ότι είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και βίας και να αναγνωρίσουμε στο πρόσωπό του άλλα και στο πρόσωπο πολλών άλλων αξίων στελεχών της ΕΛ.Α.Σ. τη συνεισφορά τους για την πάταξη της τρομοκρατίας στη χώρα μας από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. Υποστράτηγο ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο  .
5.    Αστυνόμο  ε.α. Νικόλαο ΠΟΛΥΜΕΡΟ που κατάγεται από την ίδια περιοχή που έχει υπάρξει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, που έλαβε χώρα την  19-9-1994 από  την τρομοκρατική οργάνωση ΕΛΑ με  έκρηξη βόμβας, όταν λεωφορείο της Αστυνομίας παρελάμβανε προσωπικό. Από τη δολοφονική αυτή επίθεση  έχασε τη ζωή του ο αείμνηστος Αστυνομικός υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος , από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. Υποστράτηγο ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο  .