ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τα νομίσματα του σεξ


Τα νομίσματα του σεξ
Από την mixanitouxronou.gr:
    Τα πρώτα αρχαία νομίσματα κόπηκαν στη Λυδία της Μικράς Ασίας τον 7ο αιώνα π.Χ. Είχαν σχήμα φασολιού, ομοιόμορφο μέγεθος και ενιαία αξία. Οι Έλληνες τελειοποίησαν το είδος και έκοψαν νομίσματα σε σχήμα δίσκου με το έμβλημα της πόλης στην οποία κυκλοφορούσαν. Συνήθως είχαν κεφάλια σε πλάγια όψη και σχηματοποιημένα ζώα.
    Ωστόσο, ορισμένα νομίσματα που κυκλοφόρησαν στη Ρώμη τον 1ο αιώνα π.Χ. έχουν προκαλέσει απορίες στους αρχαιολόγους ως προς τη χρήση τους. Στη μια όψη του νομίσματος απεικονιζόταν ανδρόγυνα ζευγάρια σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις αλλά και από άτομα του ίδιου φύλλου, και στην άλλη όψη ένας λατινικός αριθμός.

    Ήταν γνωστά ως «spintriae» καθώς έτσι αποκαλούσε ο Σουητώνιος τις νεαρές ιερόδουλες.  Ανακαλύφτηκαν σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, όπου άκμασε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία και είχαν κατασκευαστεί από μπρούτζο και ορείχαλκο. Παρόμοιες απεικονίσεις με σεξουαλικές πράξεις έχουν ανακαλυφθεί και στην Πομπηία.

Έξτρα φόρους φέρνει το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.


Έξτρα φόρους φέρνει το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.
Και να μην σκεφτείτε οτι, «έ, θα έχει αλλάξει η κυβέρνηση».
Αλλάξει – δεν αλλάξει, εχει αποδειχτεί ότι δεν αλλάζουν και πολλά στα «φορομπηχτικά».
Απορώ, πως δεν σκέφτηκαν να εμβαδομετρήσουν και τα μπαλκόνια ! Όλο και κάτι θα βγάλουν…..
    Κατοικίες, αγροτεμάχια, οικόπεδα, Ι.Χ. αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα, σκάφη αναψυχής και αεροσκάφη, μεγάλα χρηματικά ποσά που φυλάσσονται σε σπίτια, καταθέσεις σε τράπεζες, χρυσές λίρες, πλάκες χρυσού, μετοχές, ομόλογα, έντοκα γραμμάτια, συμμετοχές σε πάσης μορφής επιχειρήσεις, εταιρικά μερίδια, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, ακόμη και… άλογα ιπποδρόμου θα πρέπει να δηλώνουν οι φορολογούμενοι στο νέο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.
    Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το υπουργείο Οικονομικών προγραμματίζει να δημιουργήσει εντός της διετίας 
2017-2018 αυτή την τεράστια βάση δεδομένων, στην οποία θα συγκεντρωθούν πλήρεις και αναλυτικές πληροφορίες για την περιουσιακή κατάσταση 8,5 εκατ. φορολογουμένων και 250.000 εταιριών και λοιπών νομικών προσώπων.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ EUIPO06/12/2016

Σε 2,1 δισ. ευρώ ανέρχονται οι απώλειες από τις πωλήσεις απομιμήσεων προϊόντων, ενώ η χώρα μας κατατάσσεται στην 4η θέση στην ΕΕ και στην 1η σε απώλεια θέσεων εργασίας.

Στην Πυροσβεστική ... και με κατατακτήριες εξετάσεις

Στην Πυροσβεστική ... και με κατατακτήριες εξετάσεις


Στην Πυροσβεστική ... και με κατατακτήριες εξετάσεις ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 07/12/2016 - 09:53 Αξιολόγηση:4.6 1 2 3 4 5 (5ψήφοι) Share Like us Tweet Follow us Plus One Εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τα προσόντα, τις προϋποθέσεις, τα κωλύματα κατάταξης και την διαδικασία για την εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας πτυχιούχων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ύστερα από κατατακτήριες εξετάσεις.