ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

Κύριε ημών Ιησού Χριστέ,
Μην εγκαταλείπεις τους δούλους Σου που ζουν μακριά από την Εκκλησία, η αγάπη Σου να ενεργήσει και να τους φέρει όλους κοντά Σου.– Μνήσθητι, Κύριε, των δούλων Σου που υποφέρουν από τον καρκίνο.
– Των δούλων Σου που υποφέρουν από μικρά ή μεγάλα νοσήματα.

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ

ΣΕΤΕ: ΜΙΚΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ

10/06/2015
Αύξηση 10,5% των διεθνών αφίξεων καταγράφει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο πεντάμηνο, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία Ιανουαρίου – Μαΐου 2015 των κυριότερων αεροδρομίων της χώρας, σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2014.

Το παιχνίδι με την Ριζούπολη - Τρία πιτσιρίκια συζητούν

΄Τελειώνει το παιχνίδι της Ριζούπολης (3-0) περισυ και οι βάζελοι οπαδοί έχουν βράσει με την εμφάνιση της ομάδας τους.
Ο Κωνσταντίονυ βέβαια για να αποφύγει τα γιουχαρίσματα και τις αποδοκιμασίες, ντύνεται αστυνομικός και φεύγει κύριος από το γήπεδο.
Και όπως περπατάει στον δρόμο τον φωνάζει μία γριά!
Γριά: - Μιχαλάκη, Μιχαλάκη!!!
Μιχαλάκης: - Που με κατάλαβες ρε γιαγιά;
Γριά: - Βρε μαλάκα, ο Μπαζίνας είμαι!

Πρωινό στην φωλιά για τα μικρά τσαλαπετεινόπουλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10.6.15 |  | 
 Έναν τσαλαπετεινό να ταΐζει τα τρία μικρά του, στην φωλιά που έχει φτιάξει σε κοιλότητα δένδρου σε τοποθεσία κοντά στην πόλη του Ναυπλίου, σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ !!! στο ΚΟΙΝ. ΣΩΜ. " ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ " ( Ιδρυμα Γεωργία Ι. Σαμαρτζή )

Αγαπητοί  φίλοι αναγνώστες σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα αναρτήσει φωτογραφίες από την δραστηριότητα του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ με το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο. Το προσωρινό Δ-κό Συμβούλιο είχε πραγματοποιήσει τον αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ μεταξύ των Ομάδων  των παλαιμάχων του ΟΙΑΚΑ και των παλαιμάχων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ όπου στο blog υπάρχει ετικέτα και φωτογραφίες. Από αυτή την κίνηση συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό όπου και το αντικείμενο του ιδρύματος.
Ο  σκοπός του Ιδρύματος αναγράφεται το φυλλάδιο " ΚΟΙΝ. ΣΩΜ." ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ " .