ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Επιστολή Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τα οικουμενιστικά του "ανοίγματα"Επιστολή Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τα οικουμενιστικά του

Επιστολή Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τα οικουμενιστικά του "ανοίγματα"
ΚΑΡΥΑΙ ΤΗι 18/31 Δεκεμβρίου 2014
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. Φ.2/7/3012
Τ Ατο Θειοτάτ Παναγιότητι
Τ Οκουμενικ Πατριάρχ
Κυρί κ Β Α Ρ Θ Ο Λ Ο Μ Α Ι Ωι
Πανσεβάστ Πατρ μν κα Δεσπότ
Ες Φανάριον
Παναγιώτατε Πάτερ κα Δέσποτα,
Τν μετέραν Θειοτάτην Παναγιότητα βαθυσε­βάστως ν Κυρί προσαγορεύομεν, ποβάλλοντες τ υϊκν μν σέβας κα τς ταπεινς εχς δι τν π θύραις πιτολν το νέου νιαυτο τς χρηστότητος το Κυρίου, νυχθημερν μνημονεύοντες το σεπτο μν νόματος ν τας πρς Κύριον ταπεινας δεήσεσιν μν.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 6-2-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Χάθηκε η παραλία σε μια νύχτα (και ξαναγύρισε)!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "     Οι ντόπιοι στο Porthleven στην Κορνουάληέμειναν άφωνοι όταν ξύπνησαν μια μέρα και είδαν την άμμο από την παραλία τους να έχει αντικατασταθεί από βράχους καλυμμένους με φύκια και άλγη! Μια μεγάλη παλίρροια αφαίρεσε όλη την άμμο σε μια νύχτα, ενώ μετά από δυο μέρες… επέστρεψε ξαφνικά! Ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Andrea Wallis δήλωσε:

Διαβεβαιώσεις του Αναπλ.Υπουργού Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ Στρατούλη για ΤΕΑΠΑΣΑ - Εφάπαξ....


Με εμφανή ικανοποίηση αλλά και προβληματισμό αποχώρησαν  οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από την συνάντηση που είχαν με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στρατούλης, υποσχέθηκε πως......>> 

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΣΤΟ 2,5% Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2015

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

06/02/2015
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε έκθεσή της με τίτλο «Η αβεβαιότητα επισκιάζει την ανάκαμψη», αναφέρει πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2015 θα είναι σχεδόν διπλάσια του μέσου όρου στην Ευρωζώνη, υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΔΙΚΙΩΝ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ....Από τη Γραμματεία του Υπουργείου Εθνικής ΄Αμυνας, εξεδόθη ανακοίνωση, αναφορικά με τη σύσταση της Επιτροπής για την αποκατάσταση των αδικιών στα στελέχη ε.ε και ε.α των Ε.Δ.: 
- Ο ΥΕΘΑ κ.Π.Καμμένος δεσμεύθηκε δημόσια, στις αντιπροσωπείες των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών πως θα επέλθει πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τΕ. 
- Αναφορικά με τους λόγους συστάσεως της Επιτροπής, αυτό κρίθηκε σκόπιμο, καθόσον στη συνάντηση με τους ανωτέρω φορείς και δη με τις Ενώσεις Αποστράτων (ΝΠΔΔ), μας κοινοποιήθηκαν νομικά.........>>  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!


Φωτογραφία του χρήστη Yiannis Bountis.

ΠΗΓΗ : Φίλος απο το face