ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Επισκέψεις Υποψηφίων στο Γραφείο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

 


Μετά το από 1ης Σεπτεμβρίου 2023 Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ( το οποίο επαναλαμβάνεται  παρακάτω )  επισκέφθηκε το γραφείο του Συνδέσμου η  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αγγελική Απόστρατη του Λιμενικού Σώματος  και μέλος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας, Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας στον Συνδυασμό του κ. ΠΤΩΧΟΥ Δημητρίου " ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ". 


 Στο γραφείο του Συνδέσμου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο. 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ της προσέφερε το Βιβλίου του Συνδέσμου    " Αναδρομή στην Ιστορία του Συνδέσμου ".  Της επισήμανε δε στο χώρο που φωτογραφήθηκαν ότι λείπει μία στολή του Λιμενικού Σώματος. Για το θέμα αυτό  ενημέρωσε  τον Πρόεδρο ότι και ως μέλος του Συνδέσμου θα το έχει υπόψιν της ώστε να καλυφθεί το κενό αυτό.

Η κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αγγελική έχει συμμετάσχει σε εκδρομές του Συνδέσμου με το οικογενειακό της περιβάλλον. 

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου της εύχεται Καλή Επιτυχία.-

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ                                       Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ


Το Δελτίο Τύπου 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ εύχεται ο Σύνδεσμος 

Αποστράτων Σωμάτων  

Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας σε όλους τους Υποψήφιους για 

την Αντιπεριφέρεια – Δήμους  και  στους Συναδέλφους εν 

υπηρεσία και Αποστράτους.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εν όψει των Αυτοδιοικητικών  Εκλογών εύχεται σε όλους τους υποψηφίους  για την Αντιπεριφέρεια  και Δημάρχους του Νομού Αργολίδας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Το σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας αγωνιώντας για το μέλλον του Νομού μας και  των πόλεων  που διαμένουμε και είναι ξακουστός  σε όλο τον κόσμο,  ή δε κάθε πόλη  με την δική της Ιστορία,  δηλώνει αρωγός των σχεδίων του συνόλου των υποψηφίων που έχουν αποκλειστικό και μόνο σκοπό την αναβάθμιση του Νομού και των  πόλεών μας ως και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που διαμένουν, εργάζονται ή  επισκέπτονται.

Το Γραφείο μας θα είναι ανοικτό για όλους τους υποψηφίους και τα μέλη μας στην διάθεσή τους να συνδράμουν με τις ιδέες τους στην βελτίωση των προγραμμάτων τους.

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα την καλύτερη δυνατή 

επιτυχία των υποψηφίων συναδέλφων μας.

Επίσης ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και σε όλους τους υποψήφιους συναδέλφους εν Υπηρεσία και Αποστράτους σε Π α ν ε λ λ α δ ι κ ό Επίπεδο.-

Ναύπλιο 1 Σεπτεμβρίου  2023

Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ                                                  ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος