ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Νανούρισμα - Ελληνόφωνα χωριά της Κ. Ιταλίας



ΦΩΤΟ από https://www.google.gr





ΠΗΓΗ : " Youtube,    " 

Νέα ηλεκτρονική απάτη καινούρια στην Ελλάδα

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η 
 
 

 
Επισημάνθηκε πλέον και στην Ελλάδα κρούσμα ηλεκτρονικής απάτης κατά το οποίο καλείστε τηλεφωνικά από δήθεν εκπρόσωπο της Microsoft, ο οποίος σας ενημερώνει ότι παρατήρησαν πως ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιό και πρέπει να συνδεθούν απομακρυσμένα στον υπολογιστή για να τον καθαρίσουν.

Η δημόσια θέση σας στο υπό διαμόρφωση νέο ειδικό μισθολόγιο



Αθήνα, 5 Αυγούστου 2016
Αρ. Πρωτ.: 600/13/13
Προς:  Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
           κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ   
Θέμα: «Η δημόσια θέση σας στο υπό διαμόρφωση νέο ειδικό μισθολόγιο»
Κύριε Υπουργέ,
Οι Ομοσπονδίες μας, ζητούν την επίσημη θέση της Πολιτικής Ηγεσίας σχετικά με το υπό διαμόρφωση νέο ειδικό μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας και όπως αυτό διαφαίνεται από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο.

Αναπροσαρμογή χορηγηθέντων εφάπαξ βοηθημάτων σε τ. μετόχους των Τομέων Πρόνοιας του Ταμείου Τ.Π.ΑΣ., Τ.Π.Υ.Α.Π. και Τ.Π.Υ.Π.Σ. που συνταξιοδοτήθηκαν από 01-08-2012 και εντεύθεν, μετά την ισχύ του Ν. 4307/2014...



Mε την υπ’ αριθ. 21/12 από 14-7-2016 Απόφαση (Α.Δ.Α.: 6Δ7ΡΟΡΡΞ-Θ6Φ), το Δ.Σ. του Ταμείου για το αντικείμενο του θέματος, ενέκρινε μεταξύ άλλων τα εξής:
  1. Να προβούμε άμεσα στην εφαρμογή της υπ’ αριθ. 59/2016 Γνωμοδότησης του Δ΄ Τμήματος τουΝομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης την 24-4-2016, σύμφωνα με την οποία: «οι Τομείς Πρόνοιας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. υποχρεούνται να χορηγήσουν επιπλέον ποσό εφάπαξ (συμπληρωματικό), στους μετόχους των οποίων η λήξη της ασφάλισής τους τοποθετείται χρονικά εντός του διαστήματος από 1-8-2012 έως και 30-6-2014, ήτοι για το χρονικό διάστημα για το οποίο επήλθε μισθολογική αποκατάσταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και αντιστοίχων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, βάσει των οριζόμενων στις διατάξεις του άρθρου 86 του ν.4307/2014 (Α΄ 246).»

Φέρνει αλλαγές το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα...



Πέντε ανατροπές στην καθημερινότητα των πολιτών φέρνει ο «νόμος της κάρτας», το νομοσχέδιο που προωθείται για το πλαστικό χρήμα.


Αφορολόγητο μόνο με κάρτες ή ηλεκτρονικό χρήμα, έξτρα φόρος 22%σε όσους δεν συμπληρώνουν το απαιτούμενο ποσό των δαπανών με κάρτες, συλλογή αποδείξεων ανάλογα με το ύψος του εισοδήματός τους και για όσους εξαιρεθούν από τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, υποχρεωτικά POS σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, αλλά και καθιέρωση ενός τραπεζικού λογαριασμού ο οποίος θα προστατεύεται σε ποσοστό 80% από κατασχέσεις, είναι κάποια από τα μέτρα που προβλέπουν τα 15 άρθρα του νομοσχεδίου, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής".

Συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. προς τους χρήστες του Facebook...

ΠΗΓΗ : "  http://saealarisas.blogspot.gr   " 



Μήνυμα προς στους φανατικούς του Facebook, που συνηθίζουν να δίνουν το στίγμα τους, ποστάροντας συνεχώς που βρίσκονται και τι κάνουν, στέλνει η ΕΛ.ΑΣ. μέσω των social media.

Ξαρχάκος/Ξυλούλης - Διόνυσε Καλοκαίρι μας






ΠΗΓΗ : Youtube,


Σταύρος Ξαρχάκος - Μια βόλτα για τον φίλο μου







ΠΗΓΗ  : Youtube

Νέες διαβεβαιώσεις Βίτσα: Δεν θα υπάρξει μισθολογική μείωση στις Ένοπλες Δυνάμεις

8
Likes
3
Το ενδεχόμενο μισθολογικών μειώσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις απέρριψε για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας κατά...
tromaktiko-96
Το ενδεχόμενο μισθολογικών μειώσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις απέρριψε για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας κατά την επίσκεψη του, την…

Συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίζετε τα ψέμματα των παιδιών

13
Likes
10
Tι οδηγεί ένα παιδάκι να λέει ψέμματα; Τί μπορούμε εμείς να κάνουμε; Μερικές συμβουλές για να κατανοήσουμε την παιδική ψυχολογία...
57a2c79b3428b
Tι οδηγεί ένα παιδάκι να λέει ψέμματα; Τί μπορούμε εμείς να κάνουμε; Μερικές συμβουλές για να κατανοήσουμε την παιδική ψυχολογία.

Tροφές με πολλά λιπαρά που είναι όμως πολύ υγιεινές

6
Likes
6
Από τότε που το λίπος “δαιμονοποιήθηκε” στα διατροφικά πρότυπα των τελευταίων δεκαετιών για λόγους που μόνο θέματα υγείας δεν αφορούν...
Healthy-Fat-666x399
Από τότε που το λίπος “δαιμονοποιήθηκε” στα διατροφικά πρότυπα των τελευταίων δεκαετιών για λόγους που μόνο θέματα υγείας δεν αφορούν, οι άνθρωποι άρχισαν να καταναλώνουν περισσότερη ζάχαρη, υδατάνθρακες και επεξεργασμένες τροφές αντ’ αυτού. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό: η παχυσαρκία έχει εκτοξευτεί παγκοσμίως και ο περισσότερος κόσμος έχει πιο συχνές αρρώστιες.

Το Αντίδωρο και το Πρόσφορο – Τι σημαίνει το καθένα;

47
Likes
9
Το Αντίδωρον είναι ευλογημένος άρτος που βγαίνει από τα πρόσφορα που προσεκόμισαν και προσέφεραν οι πιστοί, προκειμένου να τελεσθεί η...
antifwro
Το Αντίδωρον είναι ευλογημένος άρτος που βγαίνει από τα πρόσφορα που προσεκόμισαν και προσέφεραν οι πιστοί, προκειμένου να τελεσθεί η Θεία Λειτουργία (γι’ αυτό και ονομασία πρόσφορο, από το ρήμα προσφέρω).

Πίνω, πίνω


Ήταν κάποτε δυό αδέρφια που είχαν ένα μαγαζί το οποίο δεν πήγαινε καλά. Έτσι αποφάσισαν να το πουλήσουν και να χωρίσουν για ένα χρόνο μήπως και αλλάξει η τύχη τους. Δώσαν μάλιστα ραντεβού σε έναν χρόνο σε μια κολώνα μπροστά από το μαγαζί. 

ΜΗΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

πηγη : Votegreece.gr

 
44
 
0
μπανιο στη θαλασσα
Πηγαίνετε στη θάλασσα για να δροσιστείτε. Συχνά μπαίνετε μέσα και βγαίνετε σε πέντε λεπτά, κατευθύνεστε προς τα ντους για να «ξεπλύνετε» το αλάτι…