ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Το Κυμβάλειον -Ερμητική διδασκαλία


1
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
heptagon
Ένα από τα λίγα ερμητικά κείμενα που σώθηκαν από την πυρκαγιά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και κατά κάποιο τρόπο θεμελίωσε τις βάσεις των διαφόρων φιλοσοφικο-εσωτερικών ρευμάτων μέχρι τις ημέρες μας, είναι το λεγόμενον Κυμβάλειον. Περιέχει τις Αρχές του Σύμπαντος, τους επτά Aρχικούς Νόμους που διοικούν τα πάντα και που μετέδωσε στους ανθρώπους σαν Υψηλή Διδασκαλία ο θεός Ερμής. Γι' αυτόν το λόγο το σύνολο των διαφόρων εσωτερικών Διδασκαλιών που βασίζονται σ' αυτές τις Αρχές, από την αρχαία ελληνική εποχή ως σήμερα, λέγεται Ερμητισμός, δηλαδή η Επιστήμη του Ερμή . 
Όμως οι ρίζες του κειμένου αυτού δεν σταματούν στα χειρόγραφα της Αλεξάνδρειας αλλά χάνονται πιο βαθιά στην ομίχλη της ιστορίας. Οι ιστορικές και φιλοσοφικές αναφορές που έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες για το...
κείμενο του Κυβαλείονα (έτσι τον αποδίδουν), οι Ρωμαίοι και οι μεσαιωνικοί αποκρυφιστές, κατευθύνονται στην Αίγυπτο, πριν από τις Δυναστικές Εποχές, όταν βασίλευε ο θεός Θωτ, ο θεός Πίθηκος που όπως λένε οι μυθικές παραδόσεις μύησε τους ανθρώπους στην Τέχνη και τις Επιστήμες της Φύσης - τον Θωτ τον ταύτισαν οι Έλληνες με το δικό τους Ερμή.

8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

ΠΗΓΗ : "     " 

 
46
 
0
ταφος μεγαλου αλεξανδρου αμφιπολη
Όπως επισήμανε στις ανακοινώσεις της η υπεύθυνη της ανασκαφής αρχαιολόγος κ. Περιστέρη, το κόστος κατασκευής του μνημείου της Αμφίπολης ανερχόταν σύμφωνα με τα τότε δεδομένα στο ιλιγγιώδες ποσό των 10000 ταλάντων.

Σαιντανάγια: H λαμπάδα που δεν άναψε είχε ΤΝΤ για την ανατίναξη της μονής

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

    Μια μέρα νωρίς το πρωί το Μοναστήρι της Σαιντανάγια στηΣυρία επισκέφθηκε ένα άτομο που έφερε και μια λαμπάδα ύψους 1,60 μ και ανέφερε ότι ήταν τάμα του. Στην πόρτα της εκκλησίας τον συνάντησε η μοναχή Μαρίνα Maalouf. Της έδωσε χρήματα να τα βάλει στο ταμείο δωρεών και της είπε να ανάψει τη λαμπάδα μπροστά στην εικόνα της Παναγίας γιατί την έχει κάνει τάμα. Έδειχνε βιαστικός.  …

Εξομολογήσεις μιας 29χρονης εθισμένης στο σεξ

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Εξομολογήσεις μιας 29χρονης εθισμένης στο σεξ
    Ο εθισμός της Sami Walton της κόστισε τη δουλειά της και πολλούς από τους φίλους της. Η 29χρονη δεν παλεύει με ουσίες ή τζόγο αλλά με το διαρκές… πάθος της, καθώς είναι εθισμένη στο σεξ.
    Υπάρχουν ημέρες εξαντλητικές για τον 38χρονο σύντροφό της James Keates, με τον οποίο κάνει σεξ έως και δέκα φορές μέσα σε ένα 24ωρο ενώ το ρεκόρ τους είναι 40 φορές σε ένα Σαββατοκύριακο!
    Η ίδια επιχειρεί να ξορκίσει το «μύθο» γύρω από το θέμα και να κάνει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει πως ο εθισμός της είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και όχι αστείο.
    «Οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν πως θα τους άρεσε πολύ να έχουν μια σύντροφο που χρειάζεται τόσο πολύ σεξ, αλλά η αλήθεια είναι πως κανένας από τους πρώην συντρόφους μου δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί», εξομολογήθηκε η 29χρονη Βρετανίδα.
    «Είμαι τυχερή που έχω τον James. Όχι μόνο έχει την αντοχή που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μου αλλά είναι επίσης πολύ υποστηρικτικός και δεν με κρίνει όταν έχω μια κακή μέρα», λέει.
    Πάντως και για τις ημέρες που ο 38χρονος δεν μπορεί άλλο, η Walton έχει ολόκληρη συλλογή sex toys.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επέστρεψαν στην θέση της την εικόνα του Χριστού που είχε αφαιρεθεί με εντολή του κοσμήτορα

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

    Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα  Έλληνες πραγματικοί ήταν οι  φοιτητές από το Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης, οι οποίοι  επέστρεψαν  στην θέση της το προσκυνητάρι με  την εικόνα του Ιησού Χριστού, η οποία είχε  αφαιρεθεί με απόφαση του κοσμήτορα.
    Οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δική τους πρωτοβουλία επέστρεψαν στην ακριβή θέση το προσκυνητάρι  με την εικόνα του Ιησού Χριστού, που ευρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου της Σχολής μετά από την ακατανόητη και  προκλητική εντολή αφαίρεσης  της από τον  νέο Κοσμήτορα Κωνσταντίνο Μιλτιάδη τον Φεβρουάριο το 2016.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ…

ΠΗΓΗ : "    " 

 
12
 
0
η ζωη ειναι ωραια
Όταν απολαμβάνεις την ελευθερία
Όταν απολαμβάνεις τη μουσική
Όταν απολαμβάνεις τη φύση
Όταν αγαπάς

Τι αλλάζει στις αστυνομικές ταυτότητες και στα διαβατήρια


Τρίτη 19th, Απριλίου 2016 / 20:05
astΑπλοποιείται ο τρόπος αναγραφής ονοματεπώνυμου σε δελτία αστυνομικής ταυτότητας και διαβατήρια.
Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καταργείται, συγκεκριμένα, η διπλή αναγραφή του ονοματεπώνυμου, με λατινικούς χαρακτήρες, και πλέον θα εμφανίζεται μεταφρασμένο στα λατινικά μία φορά, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
20/04/2016
Τα δύο νομοσχέδια, ασφαλιστικό και φορολογικό, κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή.
Το νέο φορολογικό φέρνει αλλαγές στη νέα κλίμακα φορολόγησης εισοδήματος, την κλίμακα εισφοράς αλληλεγγύης, τη φορολόγηση ενοικίων και τον φόρο στα τυχερά παιχνίδια.
Το αφορολόγητο ορίζεται στα 9.100 ευρώ. Αυξημένος θα είναι ο λογαριασμός φόρου από 8 έως και 176 ευρώ για την πλειοψηφία των μισθωτών και συνταξιούχων με ετήσια εισοδήματα από 9.100 έως και 27.000 ευρώ σύμφωνα με τις διατάξεις για τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος.



ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!

-----ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ...
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;
 

 Και όλοι μας ψηφίζαμε ΕΚΕΙΝΟΝ που έταζε τα περισσότερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Η Δύση τα γκρέμισε όλα,τι έχουν να μας δώσουν;Άγιος Παϊσιος.


Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ βιβλίο:
 «Ὁ Ἅγιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης», ἔκδοση Ἱερὸν Ἡσυχαστήριον «Εὐαγγελιστὴς Ἰωάννης ὁ Θεολόγος», Βασιλικά Θεσσαλονίκης 2015


Ὁ Πατὴρ Παΐσιος δὲν συμφωνοῦσε νὰ σπουδάζουν οἱ Ὀρθόδοξοι θεολόγοι στὴν Δύση, διότι ἔβλεπε τὸν κίνδυνο νὰ μεταφέρουν ἀπὸ ἐκεῖ «πνευματικὰ μικρόβια» καὶ νὰ μολύνουν τὴν ἀμώμητη Ὀρθόδοξη πίστη μας. «Τί θὰ πάτε νὰ πάρετε ἀπὸ ἐκεῖ; ἔλεγε. Αὐτοὶ δὲν ἔχουν τίποτε, τὰ ἔχουν γκρεμίσει ὄλα». 

Αυτό είναι το νέο φορολογικό – Μειωμένο αφορολόγητο 9.090 ευρώ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Αναδρομική από 01/01/2016 θα είναι η φορολόγηση για μισθούς και συντάξεις. Η κυβέρνηση δημοσιοποίησε τις νέες φορολογικές κλίμακες, τον τρόπο φορολόγησης του εισοδήματος και όταν εκτός από μισθωτές υπηρεσίες υπάρχει και εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το νομοσχέδιο

"Ξεπαγώνει" επιτέλους το εφάπαξ των Στρατιωτικών

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ειδικά για τους Στρατιωτικούς θα ισχύσει ο υφιστάμενος έως σημερατρόπος υπολογισμού,
σύμφωνα με την κειμενη νομοθεσία (ν.δ.398/74) και μόνο γι όσα στελέχη αποχώρησαν απο την Υπηρεσία (σύμφωνα με τα προβλεπόμεναλογίζεται υπόψιν, η τελευταία ημέρα του μήνα & του έτους,
που υπεγραφη το ΦΕΚ αποστρατείας τους, απο τον ΠτΔημοκρατίας) έως 31/12/2014.