ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Οι επιστήμονες ανακαλύψαν τι σκοτώνει τις μέλισσες και είναι χειρότερο από ό, τι νομίζαμε!


Νέα στοιχεία για την διαταραχή κατάρρευσης αποικιών Όπως είναι ήδη γνωστό μια μυστηριώδη ασθένεια που οδηγεί σε μαζικούς θανάτους μελισσών...
beeinsectide

Νέα στοιχεία για την διαταραχή κατάρρευσης αποικιών
Όπως είναι ήδη γνωστό μια μυστηριώδη ασθένεια που οδηγεί σε μαζικούς θανάτους μελισσών -που γονιμοποιούν προϊόντα και καλλιέργειες αξίας 30.000.000.000 δολαρίων στις ΗΠΑ- έχει ήδη αποδεκατίσει τον πληθυσμό της Apis mellifera στην Αμερική στο σημείο όπου ένας κακός χειμώνας θα μπορούσε να μετατρέψει τεράστιες καλλιέργειες σε έρημο. Πριν λίγο καιρό μια νέα μελέτη εντόπισε μερικές από τις πιθανές αιτίες των θανάτων των μελισσών και τα μάλλον τρομακτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η αποτροπή του μελισσοαρμαγεδώνα θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα. Οι επιστήμονες διεξάγουν έρευνες για να βρουν το αίτιο για τη λεγόμενη διαταραχή κατάρρευσης αποικιών (Colony Collapse Disorder -CCD), που έχει εξαφανιστεί σύμφωνα με εκτιμήσεις 10 εκατομμύρια κυψέλες αξίας 2.000.000.000 δολαρίων, κατά τα τελευταία έξι χρόνια.

Το τρώμε και στη χωριάτικη σαλάτα και μπορεί να μας σώσει από το εγκεφαλικό. Τι είναι;

Εμποδίζει την παραγωγή χοληστερόλης και αναστέλλει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα Πολλοί από εσάς ίσως να το ακούτε και να...
image152


Εμποδίζει την παραγωγή χοληστερόλης και αναστέλλει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα
Πολλοί από εσάς ίσως να το ακούτε και να το διαβάζετε για πρώτη φορά. Και όμως, το λυκοπένιο η χημική αυτή ουσία που ευθύνεται για το κόκκινο χρώμα σε διάφορα φρούτα και λαχανικά (ντομάτες, πιπεριές, καρπούζια) μπορεί να λειτουργήσει σαν ασπίδα και να προστατεύσει τον οργανισμό από εγκεφαλικά.

Life Hack Zombie Banana!ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Mην πετάτε τις ώριμες μπανάνες – Δείτε πως θα τις κάνετε πάλι κατακίτρινες και ολόφρεσκες

ΠΗΓΗ : "   http://www.pentapostagma.gr/  "

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον τρόπο για να «επαναφέρετε στη ζωή» και να κάνετε κατακίτρινες και πάλι ακόμη και...
mpanana-600x3281



Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον τρόπο για να «επαναφέρετε στη ζωή» και να κάνετε κατακίτρινες και πάλι ακόμη και τις πιο ώριμες μπανάνες σας!

Συναγερμός από σενάρια αποχώρησης μεγάλης αλυσίδας σουπερμαρκετ – Τι λένε οι υπεύθυνοι

Με την αγωνία για το μέλλον της χώρας να κορυφώνεται, πληθαίνουν τα σενάρια πότε για την αποχώρηση της μιας και...
tromaktiko521






Με την αγωνία για το μέλλον της χώρας να κορυφώνεται, πληθαίνουν τα σενάρια πότε για την αποχώρηση της μιας και πότε για την…
αποχώρηση της άλλης πολυεθνικής. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της πολυεθνικής στην κατοχή της οποίας βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμαρκετ της χώρας να διαβεβαιώσει ότι παρά το γεγονός ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για παν ενδεχόμενο, σχέδιο αποεπένδυσης δεν υπάρχει.

Ο εγωισμός πάντα φέρνει λύπη και άγχος " ΕΠΙΚΑΙΡΟ "


Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης Γέροντα, σκέφτομαι συνέχεια το σφάλμα μου που σας στενοχώρησε και με πιάνει λύπη. – Μην το...
geron_paisios




Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης
Γέροντα, σκέφτομαι συνέχεια το σφάλμα μου που σας στενοχώρησε και με πιάνει λύπη.
– Μην το σκέφτεσαι, μια που πέρασε, γιατί αυτό μόνο θα σε θλίβη και δεν θα σε βοηθήση σε τίποτε. Το να προσέχης όμως στο εξής, αυτό θα σε ωφελή. Συνέχισε με φιλότιμο τον αγώνα σου. Όλοι οιάνθρωποι κάνουμε απροσεξίες, αλλά ο Καλός Θεός σαν Πατέρας μας προστατεύει. Γι’ αυτό έχει τους Αγίους Του, γι’ αυτό έχει βάλει και από έναν Άγγελο ξεχωριστά σε κάθε άνθρωπο, για να τον προστατεύη, γι’ αυτό οικονομάει να υπάρχουν και πνευματικοί άνθρωποι, για να βοηθάνε πάλι τους ανθρώπους.

Οταν οι υπολογιστές ονειρεύονται: Η Google καταγράφει τις «σκέψεις» τους


Πρόσφατα η Google αποκάλυψε τα όνειρα των πιο προηγμένων τεχνολογικών μέσων και είναι μάλλον τρομακτικά. Πρόκειται για μια εκπληκτική σειρά...
29c29e6400000578-3130654-image-a-53_1434673083745


Πρόσφατα η Google αποκάλυψε τα όνειρα των πιο προηγμένων τεχνολογικών μέσων και είναι μάλλον τρομακτικά. Πρόκειται για μια εκπληκτική σειρά από εικόνες που εξηγούν πώς τα συστήματα μαθαίνουν με την πάροδο του χρόνου και τι συμβαίνει όταν καταλαβαίνουν κάτι λάθος.

Πατέντες για τα παιδιά !

Δείτε μερικές συμβουλές για το πώς να απλοποιήσετε τη ζωή σας Να κάποιες πατέντες που σκέφτηκαν γονείς, δοκιμάστε!Το παιδί...
pantentesgoneis2

Δείτε μερικές συμβουλές για το πώς να απλοποιήσετε τη ζωή σας
Να κάποιες πατέντες που σκέφτηκαν γονείς, δοκιμάστε!Το παιδί σας αρπάζει συνεχώς το κινητό σας; Δώστε του ένα παλιό σας, κλειστό κινητό για να παίζει.

Νέες φωτό από την ολοκλήρωση Θερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ


Την 19 Ιουνίου 2015 ολοκληρώθηκε η θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) η οποία διεξήχθη εξ’ ολοκλήρου...
271


ΔΕΙΤΕ με ποια συμπτώματα εκδηλώνεται η κατάθλιψη του καλοκαιριού

Η εποχική κατάθλιψη επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάθε εποχή του χρόνου είναι γεμάτη “αφορμές”, που προκαλούν συμπτώματα...

tromaktiko1881



Η εποχική κατάθλιψη επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάθε εποχή του χρόνου είναι γεμάτη “αφορμές”, που προκαλούν συμπτώματα κατάθλιψης, τα οποία πολλές φορές δεν τα συνειδητοποιούμε εύκολα.

"50 Κατασκευές φτιάξτο μόνος σου με μεταλλικά βαρέλια!" (Εικόνες)ΙΔΕΕΣ


Τα μεταλλικά βαρέλια μπορούμε να τα βρούμε παντού και τις περισσότερες φορές δωρεάν! Με απλή προσπάθεια και λίγα εργαλεία μπορείτε...
kataskeves-me-metallika-varelia48

Τα μεταλλικά βαρέλια μπορούμε να τα βρούμε παντού και τις περισσότερες φορές δωρεάν! Με απλή προσπάθεια και λίγα εργαλεία μπορείτε να φτιάξετε εξαιρετικά έπιπλα, διακοσμητικά, καναπεδάκια, πολυθρονάκια. Να τα βάψετε , να τους βάλετε μαξιλαράκια, να τα διακοσμήσετε με ξύλο.

Φορολογική Δήλωση 2015 – Δωρεάν εφαρμογή για να την συμπληρώσετε και να γλυτώσετε το 30ευρο του Λογιστή σας!


Φέτος, όπως και κάθε χρόνο το in.gr σε συνεργασία με την Epsilon.net σας προσφέρουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή...
Forologiki-δήλωση-2014


Φέτος, όπως και κάθε χρόνο το in.gr σε συνεργασία με την Epsilon.net σας προσφέρουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή για να συμπληρώσετε ΔΩΡΕΑΝ, σωστά και εύκολα την φορολογική σας δήλωση!
Το dwrean.net την ανακάλυψε και σας την προσφέρει πριν πάτε σε κάποιον λογιστή και πληρώσετε. Μέρες που είναι, σκεφτόμαστε και το ευρώ! Γενικά η εφαρμογή σας προσφέρει:

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

Αγιος κυπριανος
Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών ο κρατών καί κυβερνών τά πάντα, Άγιος καί δεδοξασμένος υπάρχεις.
Διό Βασιλεύ τών Βασιλευόντων καί Κύριε τών Κυριευόντων δόξα σοί. Ο καθήμενος εν τώ φωτί τώ απείρω καί απροσίτω βροτοίς, όπερ είδον δυνάμεις χιλιάδες καί μυριάδες Αγίων Αγγέλων καί Αρχαγγέλων. Σύ γιγνώσκεις τά κρύφια του ταπεινού δούλου σου Κυπριανού. Ότι ουκ εγίγνωσκον πρότερoν τά σά θαυμάσια Κύριε παντοδύναμε. Σύ ει μόνος Κύριος Ιησούς Χριστός ο Θεός ημών.

Συμμετοχή των Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών και Νοσηλευτών Ναυπλίου στην ποδηλατοδρομάι της Milner

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

 Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την εταιρία Friesland Campina (MILNER), διοργάνωσε, ποδηλατοδρομία για τους πολίτες του Ναυπλίου.

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ

                                           Αθήνα 23 Ιουνίου 2015


                                     ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Νέα σελίδα στη σύγχρονη Ορθοπεδική και συγκεκριμένα  στην αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων και των ορθοπεδικών παθήσεων δημιουργεί η χρήση αυτόλογων μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων!
Αυτό τόνισε ο διακεκριμένος   Ορθοπαιδικός Χειρουργός και ειδικός Αθλητίατρος Δρ  Σταύρος Αλευρογιάννης, ιδρυτικό  στέλεχος και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής  της Ελληνικής Εταιρείας Αναγεννητικής Ιατρικής,  Αντιγήρανσης & Βιοτεχνολογίας, μιλώντας στο «2ndWorkshopinRegenerativeMedicine&FlowCytometry» (με διεθνή συμμετοχή)  που έγινε 11-12 Ιουνίου στην Αθήνα.
«Τα αποτελέσματα από την μέχρι σήμερα χρήση των ενήλικων αυτόλογων βλαστικών κυττάρων σε 152 ασθενείς μας δείχνουν ότι τα βλαστοκύτταρα είναι πλέον το πιο ισχυρό όπλο στη φαρέτρα της σύγχρονης ορθοπεδικής τόσο για την αντιμετώπιση  όσο και  για την πρόληψη αθλητικών κακώσεων και ορθοπεδικών παθήσεων»ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ Αλευρογιάννης, πρωτοπόρος στην χρήση βλαστοκυττάρων στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με τον Έλληνα διαπρεπή επιστήμονα  τα βλαστοκύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση ποικίλλων παθολογικών καταστάσεων όπως:

Γαμπρός στα 79 και με... παπά ο Ανδρέας Μπάρκουλης

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Γαμπρός στα 79 και με... παπά ο Ανδρέας Μπάρκουλης
    Γαμπρός στα 79 του και με θρησκευτικό γάμο έγινε την Παρασκευή ο βράδυ ο Ανδρέας Μπάρκουλης.
    Ο αγαπημένος η ηθοποιός και η σύντροφος της ζωής του, Μαρία, αρκετά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, ενώθηκαν και με τα δεσμά της θρησκευτικής τελετής. Όπως είχε αποκαλύψει και μέσω των social media η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, η τελετή έγινε στον Πολυχώρο View Hall στο Μενίδι.
    Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού έδωσε το «παρών», ενώ ο γιος του ζευγαριού, Νίκος, ήταν εκείνος που συνόδευσε και παρέδωσε τη μητέρα του στον πατέρα του, ώστε να αρχίσει το μυστήριο. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν συγκινημένος καθώς ήταν δική του επιθυμία, πριν κλείσει τα μάτια του, να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του με θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2001. Κουμπάροι τους ήταν ο δημοσιογράφοςΚωνσταντίνος Δαναός και η επιχειρηματίας Δέσποινα Ταρατορίδου.  
    Στο γάμο καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, η Έφη Θώδημε το σύντροφό της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Μεσσάλας και ο Σπύρος Μπιμπίλας.
    Εκτός από τους νεόνυμφους την «παράσταση» και τα φλας έκλεψε ο μικρός Νικόλας, ο γιος του ζευγαριού. Ο 13χρονος Νικόλας, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις τουΑνδρέα Μπάρκουλη, είναι ένα ευαίσθητο παιδί που έχει περάσει αρκετές δυσκολίες και έχει δεχθεί bullying στο σχολείο του. 






    «Στο Δημοτικό πέρασε πάρα πολλά. Να φανταστείτε, μία μέρα που χιόνιζε, ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο! Οταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του, που ήταν μούσκεμα, να προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μπάρκουλης και είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι στο σχολείο είχε λιποθυμήσει και από ασιτία...

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑ’Ι’ΩΝ;

ΠΗΓΗ: " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑ’Ι’ΩΝ;
    Γέμισε η Ελλάδα με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων λες και δεν έχουμε αλυκές. Και ξαφνικά το βρίσκεις παντού -από τη λαϊκή μέχρι μικρομάγαζα και σούπερ μάρκετ.
    Γιατί; ρωτάω. Δεν έχουμε αλατάκι εμείς; Πολλών και διαφόρων ποιοτήτων – διαλέγεις και παίρνεις!
    Όοοχι! μου λένε. Αυτό είναι καλό, γιατί δεν ανεβάζει της πίεση! μου λένε και… μου ανεβάζουν τη δική μου!
    Λοιπόν ας δούμε πόσο καλό είναι αυτό το αλάτι
    «Η συγκομιδή γίνεται στα βουνά των Ιμαλαΐων. Οι κρύσταλλοι πλένονται σε άλμη και ύστερα αφήνονται στον ήλιο να στεγνώσουν φυσικά».

ΑΥΞΗΣΗ 36% ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ 4ΜΗΝΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

23/06/2015
Επιδείνωση παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της χώρας, καθώς σε ετήσια βάση στο διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου 2015 το έλλειμμα κατέγραψε αύξηση 36% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, υπερβαίνοντας τα 3,1 δισ. ευρώ.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου 2015, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε έλλειμμα 3,1 δισ. ευρώ, αυξημένο κατά 830 εκατ. ευρώ έναντι εκείνου της αντίστοιχης περιόδου του 2014.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ

Ένας μποξέρ μαθαίνει ότι ο επόμενος αντίπαλος του είναι ανίκητος για 937 αγώνες:
- "Τι θα κάνω;", ρωτά έντρομος τον προπονητή του. 

Προβλήματα Γονιμότητας

Ήταν ένα ζευγάρι που δυσκολευόταν να αποκτήσει παιδιά. Λέει ο γιατρός στην γυναίκα:
- Κάθε πρωί, μόλις ξυπνάς θα πίνεις 2 ποτήρια γάλα και 15 κουταλιές ζάχαρη.

Αλβανοί χούλιγκανς

Έλληνες χούλιγκανς πάνε στην Αλβανία. Μετά από μεθύσι αποφασίζουν να κάψουν τα ξύλινα σπίτια των Αλανών.
Την επόμενη μέρα γράφουν οι Αλβανικές εφημερίδες:
- Έλληνες χούλιγκανς έκαψαν Αλβανικά σπίτια!...

Καμμένος: «Δεν θα αποστρατεύεται κανείς πριν τα 58» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην σημερινή (22/06/2015) εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ήταν καλεσμένος του Γιώργου Οικονομέα. Μεταξύ άλλων, είπε: «...