ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Τα μέτρα που φαίνεται να «επικρατούν» για τις γιορτές. Με φωτογραφία από σοκάκια με σκαλιά της πόλεως ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Για όσους ψάχνονται το πού είναι η φωτογραφία είναι δίπλα απο την Πρώτη Βουλή των Ελλήνων που ανεβαίνει επάνω  προς το Ξενοδοχείο ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΑΛΛΑΣ πλην όμως δεν λειτουργεί απόλυτα σήμερα. 

Παλιά ανεβαίναμε στις τότε φυλακές. 


Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους που αγαπάνε την πόλη μας γρήγορα να είναι κοντά μας και πάλι.Τα μέτρα που φαίνεται να «επικρατούν» για τις γιορτές

Σκέψεις για άνοιγμα της εστίασης άμεσα

Δημοσίευση 19/4/2021 | 08:19

Το χθεσινό, νέο αρνητικό ρεκόρ διασωλημένων και το επιδημιολογικό φορτίο “δεν δημιουργεί έδαφος για… “τολμηρές” αποφάσεις” καθώς, όπως εξηγεί κυβερνητικός παράγοντας, σημειώνοντας με έμφαση ότι τυχόν διασπορά από την κινητικότητα του Πάσχα θα αποτυπωθεί δύο εβδομάδες μετά. Δηλαδή παραμονές του ανοίγματος της χώρας στους τουρίστες, ένα ορόσημο που η κυβέρνηση δεν θέλει επ’ ουδενί να χαθεί.

Μέσα στην εβδομάδα οι λοιμωξιολόγοι θα κάνουν τις πρώτες εκτιμήσεις, έχοντας στα χέρια τους και κρίσιμα για τις αποφάσεις τους, επιδημιολογικά δεδομένα από το άνοιγμα των σχολείων και του λιανεμπορίου.

Όλες οι αποφάσεις που αφορούν στο Πάσχα αναμένεται να ανακοινωθούν ως την ερχόμενη Παρασκευή ή το αργότερο τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.