ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Invitation for the World Police Indoor Soccer Tournament 2015 in the Netherlands (Police Officers, Fire fighters, Customs Officers, Military personnel, etc.) (Πρόσκληση για το Παγκόσμιο Τουρνουά Αστυνομία Εσωτερική ποδοσφαίρου 2015 στην Ολλανδία (αστυνομικοί, πυροσβέστες, οι τελωνειακοί υπάλληλοι, στρατιωτικό προσωπικό, κ.λπ.))


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Εκ μέρους του επίσημου οργανισμού του μεγαλύτερου τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο αποκλειστικά για το προσωπικό της κυβέρνησης, Ihave τη μεγάλη τιμή να προσκαλέσω τμήμα / ομάδα σας για το 33ο ετήσιο Παγκόσμιο Αστυνομία Εσωτερική Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Ολλανδία φέτος τον Οκτώβριο. Το γεγονός αυτό έχει την πλήρη υποστήριξη του ΜΠΒ στην Ολλανδία. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ


                                                                                                     Αθήνα 2 Απριλίου 2015


                                          ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Προσοχή στις εξορμήσεις  στην ύπαιθρο κατά την διάρκεια του Πάσχα, αλλά  και ολόκληρη την Άνοιξη συνιστούν οι οφθαλμίατροι καθώς καιροφυλακτούν οι αλλεργίες.
Η  αλλεργική επιπεφυκίτιδα κάνει θραύση την εποχή αυτή,είναι ιδιαίτερα ενοχλητική και μπορεί να διαρκέσει και πάνω από μια εβδομάδα.
Όσοι υποφέρουν από αλλεργική επιπεφυκίτιδα και το γνωρίζουν θα πρέπει προληπτικά να πάρουν τα φάρμακα τους πριν από την εξόρμηση τους.
«Η χρήση των γυαλιών ηλίου και το συχνό πλύσιμο των χεριών μπορούν να μας προφυλάξουν από την αλλεργική επιπεφυκίτιδα»τονίζει ο  διαπρεπής χειρουργός οφθαλμίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Ιωάννης Α. Μάλλιας.


Τα βασικά συμπτώματα της  αλλεργικής επιπεφυκίτιδας είναι :

Εορτασμός 74ης Επετείου Μάχης Οχυρών 6-10 Απρ.1941,

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Εορτασμός 74ης Επετείου Μάχης Οχυρών 6-10 Απρ.1941,
Εκκλησιασμός  στον  Εχίνο Ξάνθης ,5 Απρ.2015
    Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος απ΄ άκρου εις άκρον της γραμμής των οχυρών Μεταξά, η 74η επέτειος της μάχης των οχυρών (6 Απριλίου 1941) και απεδόθησαν οι οφειλόμενες τιμές στους ήρωες αγωνιστές του Έπους του 1940, που έδωσαν τη ζωή τους, αρνούμενοι να παραδοθούν και στον Γερμανό κατακτητή τον Απρ.του1941 , μαχόμενοι μέχρι θανάτου για την τιμή των όπλων και την ελευθερία της Πατρίδας μας.
    Έχουμε την τιμή, στην περιοχή μας,  στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, να ευρίσκεται ένα τμήμα των οχυρών, στο βουνό πάνω από  Πομακοχώρι Εχίνος, στο οποίο έπεσαν μαχόμενοι (8 απ’ αυτούς κάηκαν ζωντανοί29 ήρωες (18 χριστιανοί και 11 μουσουλμάνοι). Τιμή που μας υποχρεώνει σαν απογόνους αυτών των ηρώων, που ζούμε ελεύθεροι χάρις στη δική τους θυσία, να μην τους ξεχνάμε ποτέ μα ποτέ και να τους αποδίδουμε, σαν ελάχιστο φόρο στη μνήμη τους, τις οφειλόμενες τιμές.
    Φέτος ο εορτασμός της μάχης των οχυρών, που ετησίως διοργανώνει το Δ’ Σ. Στρατού,  άρχισε νωρίτερα από τις άλλες χρονιές, με την ενεργό συμμετοχή και  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που διοργάνωσε παράλληλες εκδηλώσεις μνήμης και ανάδειξης της ιστορίας των οχυρών, αλλά και κάλεσμα επίσκεψης σε αυτά. 
    Στην Ξάνθη, λειτούργησε, από 2-6 Απριλίου, έκθεση ιστορικών φωτογραφιών, στην είσοδο του ισογείου του μεγάρου τηςΠεριφερειακής Ενότητας Ξάνθης, από τη συλλογή του κ. Αν. Τεφρωνίδη. Ανήμερα της εορτής, η έκθεση μεταφέρθηκε στον υπαίθριο χώρο του Τάγματος Εθνοφυλακής Εχίνου και μπορούσαν να την επισκεφθούν όσοι ανέβηκαν στον Εχίνο.

Αίτηση Ακύρωσης κατά της Διατάξεως του Άρθρου 86 του Νόμου 4307/2014

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Αίτηση Ακύρωσης κατά της Διατάξεως του Άρθρου 86 του Νόμου 4307/2014
     Εκδικάστηκε σήμερα την 3/4/2015, ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ, η αίτηση ακύρωσης που έγκαιρα (12/1/2015) είχαν καταθέσει οι τρεις Ενώσεις (Ε.Α.Α.Σ., ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ) και το Συντονιστικό αυτών. 
      Η αίτηση στρέφεται κατά της διατάξεως του Άρθρου 86 του Νόμου 4307/2014 και τηςυπ’ αριθμ. πρωτ. ΟΙΚ.2/88371/ΔΕΠ/17-11-2014 (ΦΕΚ Β’3093/18-11-2014) ΚΥ Οικονομικών,Εθνικής ΑμύνηςΔημοσίας Τάξεως & Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας & Αιγαίου, με την οποία δόθηκαν οδηγίες εφαρμογής της παραπάνω διατάξεως του Νόμου. 
    Ως γνωστό, με τα δύο ως άνω κείμενα η υπ’ αριθμ. 2192/2014 απόφαση τηςΟλομέλειας του ΣτΕ που δικαιώνει τα αιτήματά μας, εφαρμόστηκε σε ποσοστό 50% περίπου και όχι στο σύνολο όπως επιβάλλει το Σύνταγμα. 

Π.Καμμένος: "Επιστρέφονται άμεσα οι αυξήσεις στους στρατιωτικούς"

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Π.Καμμένος: "Επιστρέφονται άμεσα οι αυξήσεις στους στρατιωτικούς"
Ναι, αλλά οι δικηγόροι του Δημοσίου στο ΣτΕ προσπαθούν να ακυρώσουν τις τελεσίδικες αποφάσεις.
Ποιος τους δίνει εντολές ?????????
Όσο για το ‘’ΑΜΕΣΑ’’, το εννοεί με την γραμματική έννοια ή τηνπολιτική ?
Γιατί, με την γραμματική έπρεπε να είχε ήδη γίνει, ενώ με τηνπολιτική, θα γίνει άμεσα σε τρία χαφτάνια…
 defencenet.gr  
    Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κόψει μισθούς και συντάξεις, προκειμένου να πληρώσει τις δόσεις προς τους δανειστές, καθιστά σαφές για μία ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στη μνημονιακή Ευρώπη και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης.

Πάσχα στο Γουδή με "χακί αρνιά" από το ΥΠΕΘΑ για "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Πάσχα στο Γουδή με "χακί αρνιά" από το ΥΠΕΘΑ για "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"
    Πάσχα στο Γουδή με 2000 αρνιά στη σούβλα ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος προωθεί την πρόσκληση μέσωtwitter.
    Στόχος του ΥΠΕΘΑ να κάνουν Πάσχα οι οικογένειες που δεν έχουν ούτε φέτος τη δυνάτοτητα να βάλουν αρνί στο τραπέζι τους. Και γενικώς δεν έχουν καθόλου την δυνατότητα να βάζουν κρέας στο οικογενειακό τους τραπέζι όλο το χρόνο.

Στρατιωτικοί στο ΣτΕ: Το κράτος μας έδειξε περιφρονητική συμπεριφορά

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Στρατιωτικοί στο ΣτΕ: Το κράτος μας έδειξε περιφρονητική συμπεριφορά
www.capital.gr
Του Παναγιώτη Στάθη
    Διαφορετική άποψη από τις δεσμεύσεις τόσο του υπουργούΕθνικής Άμυνας όσο και της κυβέρνησης για τις αποδοχές των ενστόλων, τήρησαν ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας  οι συνήγοροι του Δημοσίου (υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας, Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών) που  επισήμαναν ότι πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες  οι αιτήσεις των ενστόλων.

Προσκύνημα Ευέλπιδων στο Δίστομο

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Προσκύνημα Ευέλπιδων στο Δίστομο
onalert
    Το Δίστομο επισκέφθηκαν σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων(ΣΣΕ), στην πρώτη από μία σειρά οργανωμένων προσκυνηματικών επισκέψεωνΤιμής και Μνήμης σε Τόπους Μαρτυρίου -χωριών και κωμοπόλεων που υπέστησαν Ολοκαυτώματα από τη ναζιστική θηριωδία.
    Το σχετικό πρόγραμμα, το οποίο αφορά τους σπουδαστές όλων τωνΣτρατιωτικών Σχολών, τελεί υπό την πολιτική εποπτεία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Τόσκα. Ξεκίνησε δε ενόψει της αποφράδας επετείου της εισβολής των Γερμανών ναζί στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου 1941, όπως και της επερχόμενης επετείου της λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη στις8-9 Μαΐου 1945.

Θεσσαλονίκη: Ποινή “πρόκληση” για δύο βιαστές ανήλικης μαθήτριας – Αφέθηκαν ελεύθεροι

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Θεσσαλονίκη: Ποινή “πρόκληση” για δύο βιαστές ανήλικης μαθήτριας – Αφέθηκαν ελεύθεροι
Καλά, ποια ήταν, η ‘’τσούλα’’ της τάξεως?
Δηλαδή, οι ‘’σοφοί’’ δικαστές έκριναν ότι με 5.850 ευρώ ο καθένας, ‘’καθάρισαν’’?
Μπράβο, συγχαρητήρια !
Και ύστερα σου λένε ότι η αυτοδικία είναι….  Κολάσιμη !
http://www.aftodioikisi.gr/
    Τη φρίκη στα χέρια δύο συμμαθητών της βίωνε ανήλικη κοπέλα σε σχολικό συγκρότημα της δυτικής ΘεσσαλονίκηςΤην ανάγκαζαν με απειλές και χρήση βίας να ικανοποιεί τις σεξουαλικές τους ορέξεις και την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άνδρες, λαμβάνοντας χρηματικά οφέλη. Οι δράστες, ηλικίας 20 και 19 ετών -αντιστοίχως- σήμερα, κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, το οποίο τους καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών, τον καθένα. 

Δεν πάει άλλο!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Δεν πάει άλλο!
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν λιμενικοί σε Λέσβο - Λήμνο.
/http://greece-salonika.blogspot.com
    Toν κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την παράνομη είσοδο στη χώρα μας μεταναστών κρούει η  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου - Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου με επιστολή που απέστειλε προς την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος.
    Στην επιστολή επισημαίνουν ότι «μετά από ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, όπου οι λιμενικοί που υπηρετούμε στο νησί της Λέσβου, υπερβάλαμε εαυτό και έχοντας σαφή εικόνα πλέον από τους αριθμούς, οι οποίοι μας δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα: Τον μήνα Φεβρουάριο 2015 στην Λέσβο καταγράφηκαν 1.041 άτομα, όταν τον περσινό Φεβρουάριο 2014 είχαν καταγραφεί 250 άτομα. Ενώ τον Μάρτιο 2014κατεγράφησαν 650 φέτος έως 30 Μαρτίου έχουν καταγραφεί ήδη πάνω από 3000!!!!»

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για μετατροπή των οικιακών καυστήρων πετρελαίου σε φυσικού αερίου

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για μετατροπή των οικιακών καυστήρων πετρελαίου σε φυσικού αερίου
    Μπορεί ο βαρύς χειμώνας να εγκαταλείπει σιγά σιγά την Ελλάδα, καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται μόλις 2 μήνες μακριά, ωστόσο όσοι ενδιαφέρονται για τη μετατροπή των οικιακών καυστήρων πετρελαίου σε φυσικού αερίου θα πρέπει να εξετάσουν αν μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα χρηματοδότησης.
    Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί με κονδύλια από το ΕΣΠΑύψους 10 εκατ. ευρώ για την Αττική5 εκατ. ευρώ για τη Θεσσαλίακαι 5 εκατ. ευρώ για τη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα διαχειριστούν οι αντίστοιχες Εταιρείες Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) στις τρεις περιοχές.

Η μαύρη χήρα του Facebook: Νάρκωνε και λήστευε τους άντρες που γνώριζε στο ίντερνετ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Η μαύρη χήρα του Facebook: Νάρκωνε και λήστευε τους άντρες που γνώριζε στο ίντερνετ
    Τουλάχιστον 15 άνδρες έπεσαν θύμα της εντυπωσιακής Σοφία Νταβίλα, η οποία αρχικά τους νάρκωνε και ύστερα τους λήστευε.
    Η 21χρονη προσέγγιζε τα θύματά της μέσω του Facebookανεβάζοντας πολλές σέξι φωτογραφίες.
    Το σχέδιο της Σοφίας ήταν απλό. Για δυο εβδομάδες φλέρταρε με τα θύματά της και με το πέρας αυτής κανόνιζε να συναντηθούν.
    Στο πρώτο ραντεβού όλα κυλούσαν ομαλά, χωρίς τίποτα να προϊδεάζει τι θα συνέβαινε στην επόμενη συνάντηση.
    Το επόμενο ραντεβού δινόταν στο σπίτι του θύματος. Κατά τη διάρκεια αυτού, η Σοφία έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό των θυμάτων της και τους λήστευε.

Συμβουλές για ασφαλείς πασχαλινές αγορές

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Συμβουλές για ασφαλείς πασχαλινές αγορές
    Συμβουλές προς τους καταναλωτές ενόψει των εορτών τουΠάσχα δίνει η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας καθώς επίσης και οδηγίες για ασφαλείς αγορές τροφίμων αλλά και παιχνιδιών.
    Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής πριν προχωρήσει σε αγορές οφείλει:
- Να ιεραρχήσει τις ανάγκες του, να κάνει λίστα αγορών και να παρακολουθεί διαχρονικά τις τιμές των κυριότερων αγαθών που αγοράζει, ώστε να εντοπίζει «αδικαιολόγητες» ανατιμήσεις.
- Να κάνει επισταμένη έρευνα τιμών και ποιότητας, σε ομοειδή προϊόντα και να μην διστάζει να επιλέξει ανταγωνιστικό προϊόν, όταν αυτό επιβάλλεται από την σύγκριση.
- Να μην αγοράζει δύο προϊόντα προσφερόμενα στην τιμή του ενός, χωρίς να σκέφτεται αν μόνο το ένα του είναι χρήσιμο, με απλά λόγια να διαχωρίσει «το θέλω από το χρειάζομαι».
- Να ελέγχει την ημερομηνία λήξης των προϊόντων.

Ποια από τις τέσσερις ομάδες αίματος «ξεχωρίζει» και πώς

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ποια από τις τέσσερις ομάδες αίματος «ξεχωρίζει» και πώς
    Πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουμε σε ποια ομάδα αίματος ανήκουμε σε περίπτωση που θέλουμε να δώσουμε αίμα σε κάποιον ασθενή ή χρειαζόμαστε εμείς αίμα.
    Τα διαθέσιμα ερευνητικά δεδομένα ενισχύουν ολοένα και περισσότερο τη θεωρία ότι η ομάδα αίματος μπορεί να επηρεάσει τη γενική κατάσταση της υγείας μας. Τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι μια από τις τέσσερις ομάδες αίματος «ξεχωρίζει» και αυτή είναι η μηδενική (0). Τα άτομα που έχουνομάδα αίματος 0 φαίνεται να αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών, όπως έμφραγμα και εγκεφαλικό.

Ο μοναδικός κάτοικος ενός ορεινού χωριού της Ξάνθης

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ο μοναδικός κάτοικος ενός ορεινού χωριού της Ξάνθης
    Περπατά ζωηρά, σαν «ξαναμμένος» έφηβος, τα μαλλιά του είναι πυκνά και κατάλευκα, με μια ατημέλητη χωρίστρα στη μέση. «Καλά πώς το πήρατε απόφαση να ανεβείτε εδώ πάνω;», λέει ανοίγοντας την ξύλινη μπάρα του αγροκτήματος. 
     «Ακούσαμε ότι έχεις καλό τσίπουρο...», απαντώ τείνοντας το δεξί μου χέρι. Το σφίγγει με την «τραχιά» δύναμη των ανθρώπων του βουνού.
    «Θα πιεις πρωινιάτικα τσίπουρο; Είναι δυνατό αυτό που 'χω εδώ», μου γνέφει καθώς προχωράμε προς το σπίτι. Φτάνοντας στην είσοδο, ρίχνω μια φευγαλέα ματιά στην εξώκοσμη θέα – από τη μια μεριά η απλώνεται η «άγρια» οροσειρά της Ροδόπης και απ' την άλλη ο κάμπος με τα χωριά (του πρώην δήμου Σταυρούπολης). Η εικόνα, καθηλωτική. 

Αγιά Σοφιά: Θρύλοι και θαύματα που προκαλούν δέος στους τούρκους

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αγιά Σοφιά: Θρύλοι και θαύματα που προκαλούν δέος στους τούρκους
Το έστειλε ο Πασχάλης Νικολόπουλος
    Κάποια γεγονότα τα οποία έχουν γίνει με  επίκεντρο την Αγία Σοφία και με αποκορύφωμα την απροσδόκητη εμφάνιση το καλοκαίρι του 2008 του Άγγελου στον Τρούλο, έχουν δημιουργήσει στους Τούρκους ένα έντονο κλίμα καχυποψίας και φόβου για τα μελλούμενα.
    Πριν από λίγο καιρό σε μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, στην İnternethaber, δημοσιεύτηκε ένα καταπληκτικό άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Ayasofya efsaneleri», δηλαδή « Οι Θρύλοι της Αγίας Σοφίας».

Γιατί πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους….!!!!!!!

ΠΗΓΗ :  "  http://lovepeaceangelhapiness.blogspot.gr  "

Λένε πως μπαίνει κάποτε μια κυρία σ΄ένα εστιατόριο και παραγγέλνει για πρώτο πιάτο μια σούπα με σπαράγγια. Μετά από λίγο, ο σερβιτόρος της φέρνει το πιάτο της που αχνίζει και αποσύρεται.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

παναγια στο αγιο ορος
Οι Ζωγραφίτες Οσιομάρτυρες
Επειδή το Άγιον Όρος αποτελούσε ανέκαθεν το προπύργιο και το στήριγμα της Ορθοδοξίας στην Ανατολή, οι Λατίνοι (παπικοί) θέλησαν να το καταστρέψουν και να εγκαθιδρύσουν και σ΄ αυτό την εξουσία του Πάπα. Μπήκαν λοιπόν το 1280 στο Όρος με στρατιωτική δύναμη, κι επιδόθηκαν στο έργο τους άλλοτε με υποσχέσεις και χρήματα, κι άλλοτε με απειλές, βιαιότητες και μαρτύρια.

Το 52% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δεν έχει ελέγξει ποτέ τις ελιές του στο δερματολόγο

«ΓΙΝΕ SKIN CHECKER»

07/04/2015
Εάν διαγνωστούν αρκετά έγκαιρα, το 90% των περιπτώσεων μελανώματος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Μια αποκλειστική μελέτη που διεξήχθη από την εταιρεία Ipsos για τη La Roche-Posay σε 23 χώρες από όλες τις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, εξετάζει τις διαφορετικές συμπεριφορές στον ήλιο και τη γενικότερη αντίληψη των κινδύνων που συνδέονται με την έκθεση σε αυτόν.  

ΟΓΑ: Την Μ. Τετάρτη η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ

07/04/2015
Τη Μεγάλη Τετάρτη θα πληρωθεί η δόση πρώτου τριμήνου του 2015, των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ.
Πρόκειται για ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, με βάση τα στοιχεία των αιτήσεων του εντύπου Α21 του έτους 2014.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΕΑΠΑΣΑ

ΤΕΑΠΑΣΑ: Έως 30 Ιουνίου οι αποφάσεις για ΕΤΕΑ ή ΝΠΙΔΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΕΑΠΑΣΑ: Έως 30 Ιουνίου οι αποφάσεις για ΕΤΕΑ ή ΝΠΙΔ ΤΕΑΠΑΣΑΕΤΕΑΝΠΙΔ 06/04/2015 - 16:02 Αξιολόγηση:5 1 2 3 4 5 (1Ψήφος) ΤΕΑΠΑΣΑ: Έως 30 Ιουνίου οι αποφάσεις για ΕΤΕΑ ή ΝΠΙΔ ΤΕΑΠΑΣΑ: Έως 30 Ιουνίου οι αποφάσεις για ΕΤΕΑ ή ΝΠΙΔ Περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 έχουν οι ασφαλισμένοι στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) και στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Ιδρυμάτων Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Ε.Α.Π.Ι.Ε.Ν.), για να αποφασίσουν εάν θέλουν να ενταχθούν στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) ή εάν επιθυμούν να μετατρέψουν τα ταμεία τους σε επαγγελματικά, δηλαδή σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι λόγω σέρβις Η/Υ υπήρξαν κάποιες ημέρες χωρίς αναρτήσεις.
Τώρα θα είμαι και πάλι κοντά σας.