ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Όλα τα Σάββατα ανανέωσης του ορίου αναλήψεων των 840 € - Πίνακας...



Από τον Ιούλιο του 2016 οι καταθέτες έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε ανάληψη σωρευτικά έως και 840 €, ανά δύο εβδομάδες, έναντι του ορίου των 420 € ανά εβδομάδα, που ίσχυε προηγουμένως. 
Ο κανόνας αυτός ισχύει για τις καταθέσεις που βρίσκονταν στο σύστημα μέχρι και τις 22 Ιουνίου 2016.
Οι κανόνες των αναλήψεων:

Αναρτήθηκε από το Γ.Λ.Κράτους η Σύνταξη μηνός Μαϊου 2017...



Αναρτήθηκε THN  (19-04-2017) στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κράτους (ΕΔΩ) το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ 2017, που θα καταβληθεί στις 27-04-2017, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να εισέλθετε στην εφαρμογή πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password).

Αν θέλετε να ζήσετε περισσότερο έτσι πρέπει να πηγαίνετε στη δουλειά


Αν θέλετε να ζήσετε περισσότερο έτσι πρέπει να πηγαίνετε στη δουλειά
    Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης, με επικεφαλής τον δρα Τζέισον Γκιλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "British Medical Journal" σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερς, μελέτησαν σε βάθος πενταετίας στοιχεία για περίπου 264.000 ανθρώπους με μέση ηλικία 53 ετών και συνέκριναν τον τρόπο που πήγαιναν στη δουλειά τους, με την κατάσταση της υγείας τους.

Πέντε τρόποι για να ελαφρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.


Πέντε τρόποι για να ελαφρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.
Ωραίος είσαι, ρε φίλε !
Το αυτοκίνητο «στους τάκους», τέρμα ο καφές έξωούτε ένα πιτόγυρο ( ή πίτσα ) το μήνα,  κόψιμο το τσιγάροξεπούλημα πραγμάτων…..
Πλάκα μας κάνεις, έτσι ;;;; Μήπως προτείνεις να αρχίσουμε και να σκάβουμε ; (Τους τάφους μας εννοώ )
    Ενα αξιοπρεπές κομπόδεμα, παρά τα… κουτσουρεμένα εισοδήματα, μπορούν να φτιάξουν τα νοικοκυριά, εάν αποφασίσουν να αλλάξουν ή να διακόψουν συνήθειες, οι οποίες αποδεδειγμένα «φουσκώνουν» το λογαριασμό στο τέλος του μήνα.
    Είτε πρόκειται για περιστασιακές είτε για βαθιά ριζωμένες συνήθειες, το κόστος τους επιβαρύνει σημαντικά το μηνιαίο προϋπολογισμό, καθιστώντας απαγορευτική την όποια προσπάθεια αποταμίευσης.