ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Το τελευταίο γεύμα: Πύθωνας έφαγε μέχρι… θανάτου σκαντζόχοιρο! (photos)


Την πάρα πολύ κακή ιδέα να ικανοποιήσει τους γευστικούς του κάλυκες με ένα… σκαντζόχοιρο είχε ένας γιγάντιος πύθωνας, ο οποίος...
Porcupine-eaten-by-snake1

Την πάρα πολύ κακή ιδέα να ικανοποιήσει τους γευστικούς του κάλυκες με ένα… σκαντζόχοιρο είχε ένας γιγάντιος πύθωνας, ο οποίος τελικά κατέληξε να βλέπει τα δέντρα της Αφρικής… ανάποδα!Έχοντας (μοιραία) παραβλέψει πως το υποψήφιο γεύμα του θα έπαιρνε την… ακανθώδη εκδίκησή του, το 4 περίπου μέτρων ερπετό έπεσε θύμα της κοιλιοδουλίας του, αφού τα αιχμηρά αγκάθια του σκαντζόχοιρου έκαναν… σουρωτήρι τα σπλάχνα του!

20+1 ονειρεμένες εξωτικές παραλίες της Ελλάδας


Δεν πρόκειται για νησιά της Καραϊβικής αλλά για ελληνικές παραλίες. Καλές βουτιές να έχουμε. Σε μαγικά νησία θέλω να βρεθούμε...
kentriki-nisia

Δεν πρόκειται για νησιά της Καραϊβικής αλλά για ελληνικές παραλίες. Καλές βουτιές να έχουμε.
Σε μαγικά νησία θέλω να βρεθούμε και να κάνουμε τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές στις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας.
Το arttravel.gr μας ταξιδεύει στις ελληνικές παραλίες που θυμίζουν Χαβάη. Κι όμως υπάρχουν και είναι φοβερές. Τροπικό σκηνικό, φοίνικες, διάφανα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου και ολόλευκη άμμος.

Χάλασε ή πάλιωσε η σιδερώστρα σας;22 χρήσεις για να μην την πετάξετε!


Χάλασε ή πάλιωσε η σιδερώστρα σας;Έχετε αναρωτήθει πριν την πετάξετε οτι μπορείτε να της δώσετε μία δευτερη ευκαιρία και...
como-mesa-de-computadora-800x500

Χάλασε ή πάλιωσε η σιδερώστρα σας;Έχετε αναρωτήθει πριν την πετάξετε οτι μπορείτε να της δώσετε μία δευτερη ευκαιρία και μία νέα ζωή;
Δείτε παρακάτω όμορφες ιδέες για να την αξιοποιήσετε!

Όσιος Παΐσιος: «Όσοι δεν εξομολογούνται, δέχονται επιδράσεις δαιμονικές…»

Γέροντα, μερικές φορές οι πειρασμοί έρχονται ο ένας πάνω στον άλλον και δεν αντέχω. – Να σου πω μια λύση...

π.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-π.ΠΑΙΣΙΟΣ-ΕΖΝΕΠΙΔΗΣ

Γέροντα, μερικές φορές οι πειρασμοί έρχονται ο ένας πάνω στον άλλον και δεν αντέχω.
– Να σου πω μια λύση, για να τους αποφύγης; Θα την δεχθής;
– Ναι.
– Η μόνη λύση για να αποφυγής τους πειρασμούς είναι να… συμμαχήσης με τον διάβολο!… Τι γελάς; Δεν σου αρέσει αύτη η λύση; Κοίταξε να σου πω. Όσο κανείς αγωνίζεται, θα έχη πειρασμούς και δυσκολίες. Και όσο προσπαθεί να άποφύγη τον πειρασμό, τόσο κόντρα τοϋ πάει ό διάβολος. Άλλα με τους πειρασμούς – αν τους αξιοποιήσουμε σωστά -, δίνεται η ευκαιρία, επειδή μερικές φορές η ζωή μας είναι άντιευαγγελική, να γίνη «ευαγγελική».

Οι γοργόνες την Ελληνική μυθολογία


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
113
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Herbert James Draper Ulysses and the Sirens 1909-180x180
Οι γοργόνες ήταν κόρες της Κητούς και του Φόρκυ. Αυτές ήταν η Σθενώ, η Ευρυάλη και η Μέδουσα, το κεφάλι της οποίας έκοψε ο Περσεύς, μιας και ήταν η μόνη θνητή από τις τρείς. Η Σθενώ παράγεται από το ρήμα «σθένω», που σημαίνει είμαι δυνατός, έχω ισχύ. Η λέξη σθένος βέβαια χρησιμοποιείται και σήμερα. Η Σθενώ συμβόλιζε τη δύναμη της θάλασσας και δεν αναφέρεται σε κανένα προσωπικό της μύθο. Η Ευρυάλη παράγεται από το «ευρύς» και το αλς (γεν. αλός) και σήμαινε τη πλατιά θάλασσα. Μαζί με τη Σθενώ συμβόλιζαν την δύναμη και την απεραντοσύνη της θάλασσας.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι αληθινό. Έλαβε χώρα στην Αθήνα, όταν πρωτάρχισαν τα αλκοτέστ. Όταν έγινε γνωστό, βούιξαν τα ραδιόφωνα... Διαβάστε:

Ο τύπος γύριζε από διασκέδαση, τύφλα, οδηγώντας στο κέντρο της Αθήνας. Επί της Λ. Μεσογείων τον σταματάει ένα πλήρωμα περιπολικού. Κατεβαίνει ο τύπος από το ΙΧ, αλλά εκείνη τη στιγμή γίνεται σοβαρό τροχαίο το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί τον παρατάνε και πηγαίνουν απέναντι. Ο τύπος βεβαίως ξαναμπαίνει στο αμάξι του και φεύγει...

ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ...

Χειρούργος: Λοιπόν, αγαπητέ μου, η εγχείρηση σας πήγε περίφημα, η καρδιά σας δουλεύει τώρα ρολόι. Θα επιστρέψετε σπίτι, θα ξεκουραστείτε για δυο
βδομάδες, θα τρώτε ελαφρά και κυρίως θα προσέξετε να μη συγχύζεστε...

Το ζευγάρι.

Αυτός: Ναι, επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. 
Αυτή: Θέλεις να φύγω; 
Αυτός: Όχι, ούτε καν να το σκέφτεσαι. 
Αυτή: Με αγαπάς: 

Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Σ. για τη σύμβαση παροχής τραπεζικών υπηρεσιών στα Στελέχη Ε.Δ.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Σ. για τη σύμβαση παροχής τραπεζικών υπηρεσιών στα Στελέχη Ε.Δ.
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙO ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Χαριλάου Τρικούπη 18, 106 79,  Αθήνα
Τηλ.:  210 36 33 797  -  Τηλεομοιότυπο.:  210 362 14 10
Ιστοσελίδα: www.eaas.gr  E-mail: eaasgr@gmail.com
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αρ. Πρωτ.: 06/2015
Αθήνα, 25 Ιουνίου 2015
    Φέρεται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. ότι υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τράπεζα Πειραιώς που αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών και «προνόμια»  προς τα ε.ε. και ε.α. στελέχη των Ε.Δ. και τις οικογένειές τους.
    Κατά την υπογραφή της σύμβασης έλαβε χώρα ενημέρωση στην οποία προσκλήθηκε να παρευρεθεί μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.  

“Σινεμά με θέα” για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο πιο όμορφο μπαλκόνι της πόλης!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

“Σινεμά με θέα” για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο πιο όμορφο μπαλκόνι της πόλης!
    Σε μια δροσερή πρόταση καλοκαιρινής εξόδου, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προτείνουν στο κοινό της πόλης μας Σινεμά Με Θέα, στο roof του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής - το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης - με μοναδική θέα τον Θερμαϊκό και μια επιλογή από έξι αγαπημένες ταινίες για τους σινεφίλ, στις 29/6 – 2/7, 6/7 – 9/7 & 13/7 – 16/7.
    Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης με χαρά προσκαλεί το κοινό και τους φίλους της, στην προβολή της αγαπημένης και ευαίσθητης ταινίας 
Άθικτοι/Intouchables, τη Δευτέρα 6/7, στις 21:30μμ.

«Έξυπνο τσιρότο» ινσουλίνης απαλλάσει τους διαβητικούς από τις ενέσεις

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

    Μετά τα τσιρότα νικοτίνης έρχονται και τα τσιρότα ινσουλίνης. Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν το πρώτο «έξυπνο τσιρότο», το οποίο αυτόματα χορηγεί τις αναγκαίες δόσεις ινσουλίνης στους διαβητικούς.
    Το «τσιρότο» δοκιμάσθηκε με επιτυχία σε πειραματόζωα και αν είναι εξίσου επιτυχείς οι κλινικές δοκιμές του και στους ανθρώπους, τότε ανοίγει ο δρόμος για να απαλλαχθούν οι άνθρωποι με διαβήτη από το συνεχές βάσανο της βελόνας στο δάχτυλό τους. Παράλληλα, θα αποφεύγονται πλέον τα σημερινά ανθρώπινα λάθη, τα οποία -λόγω λάθους δοσολογίας- μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές επιπλοκές όπως η τύφλωση και οακρωτηριασμός ή ακόμη και ο θάνατος.
    Θα χρειασθούν περισσότερες έρευνες στο μέλλον, αλλά οι ειδικοί αισιοδοξούν ότι το τσιρότο θα είναι άτοιμο για ανθρώπινη χρήση σε δύο έως τρία χρόνια, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο που σήμερα οι διαβητικοί τύπου 1αντιμετωπίζουν την πάθησή τους.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑΜΕΙΑ

27/06/2015

Παράταση ως τις 15 Ιουλίου 2015 πήρε η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών έως και σε 100 δόσεις.
Η παράταση δίνεται με τροπολογία που κατέθεσε στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα» η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.