ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Το Χιόνι στο ΝΑΥΠΛΙΟ άφησε " Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α "

Αρκετοί είναι αυτοί που συνεχώς από 8-1-2017  ανεβάζουν φωτογραφίες από διάφορα σημεία.


Σημείο " Παραλία - Ρολοί - Παλιά Πόλη "

Μετά από αρκετά χρόνια στο Ναύπλιο έριξε χιόνι.

Σημείο " Δικαστήρια - Παλαμήδι - προς Αρβανιτιά "


Πολλοί είναι αυτοί που έβγαλα διάφορα σημεία της πόλεως για να θυμούνται όπως μερικά από αυτά αναρτούνται. 

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...Παραθέτουμε κατωτέρω τις ισχύουσες Βαθμολογικές και Μισθολογικές προαγωγές των στελεχών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,κατά ιεραρχική σειρά (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ Τ.Ε.Μ.Α., ΑΝΘ/ΝΟΜΟΙ ΕΞ΄ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ Π.Σ., ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ Μ.Π.Σ.),για ενημέρωση.

Οι Αποδείξεις που ..."χτίζουν" το αφορολόγητο...Οι Μισθωτοί, Συνταξιούχοι και αγρότες που έχουν ακόμη αφορολόγητο όριο μπορούν να γλιτώσουν μεγάλα ποσά φόρου. Ποιες είναι αυτές οι αποδείξεις που χτίζουν το αφορολόγητο; 
Δείτε αναλυτικά τον κατάλογο με τις αποδείξεις που πρέπει να συγκεντρώσουν οι φορολογούμενοι:

Θα έχουμε Συνταξιούχους 5 ...ταχυτήτων!!Συνταξιούχους πέντε ταχυτήτων διαμορφώνει το νέο σύστημα που θεσπίστηκε τον Μάιο και μπαίνει σταδιακά σε πλήρη λειτουργία. 

Οι δύο εγκύκλιοι για την Εθνική και Ανταποδοτική σύνταξη που εκδόθηκαν τα Χριστούγεννα οριστικοποιούν το νέο τοπίο:
 Στην πρώτη ταχύτητα ανήκουν οι παλαιοί συνταξιούχοι (που είχαν ήδη συνταξιοδοτηθεί ή υποβάλει αίτηση μέχρι και 12/5/2016). Οι συντάξεις τους θα ανακαθοριστούν, με βάση το Εθνος, σύμφωνα με τον νέο τρόπο υπολογισμού μέχρι 30/9/2017, ώστε να σπάσουν σε τρία κομμάτια: Εθνική, Ανταποδοτική και Προσωπική διαφορά.

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ...
Του Tαξιάρχου ε.α. Βασίλη Νικολόπουλου,Πρόεδρου της Π.Ο.Σ.(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών) 


Με τον Ν.4387/2016, για ασφαλιστική μεταρρύθμιση, από 1/1/2017 εντάσσονται όλο το εργατικό δυναμικό της χώρας (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) και όλοι οι συνταξιούχοι (πλην ελάχιστων περιπτώσεων) στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), παρά τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί αντισυνταγματικότητας ένταξης του Δημοσίου στον ΕΦΚΑ.
Συνοπτικά και απλοποιημένα, παρατίθενται βασικά σημεία του Νόμου:

Νέες επώδυνες περικοπές στα μισθολόγια των ενστόλων σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ

17
Likes
Facebook17TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Νέες επώδυνες περικοπές στα μισθολόγια των ενστόλων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με τον κ. Νίκο Τόσκα. Ο υπουργός Προστασίας...
Νέες επώδυνες περικοπές στα μισθολόγια των ενστόλων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με τον κ. Νίκο Τόσκα.

Ποιες ρυθμίσεις προσφέρουν οι τράπεζες για οφειλές δανείων


6
Likes
Facebook6TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Οι δανειολήπτες που αποδεδειγμένα βάση των εισοδημάτων τους δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους, μπορούν να πετύχουν σημαντική μείωση...
Ποιες ρυθμίσεις προσφέρουν οι τράπεζες για οφειλές δανείων
Οι δανειολήπτες που αποδεδειγμένα βάση των εισοδημάτων τους δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους, μπορούν να πετύχουν σημαντική μείωση των ετήσιων πληρωμών τους μέσω προϊόντων αναδιάρθρωσης.
Τα προγράμματα αυτά εμπλουτίζονται συνεχώς από τις τράπεζες, με στόχο να διευκολυνθούν για όσο χρειαστεί οι πελάτες τους.

Γάλλος καταδικάστηκε για βιασμό γιατί έβγαλε το προφυλακτικό την ώρα του σεξ!

Aπίστευτο και όμως αληθινό.Πρωτοφανής απόφαση έλαβε δικαστήριο στην Λωζάννη της Ελβετίας που καταδίκασε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή, έναν Γάλλο για βιασμό γιατί έβγαλε το προφυλακτικό την ώρα του σεξ ενώ η σύντροφός του είχε την εντύπωση πώς το φορούσε.

16η Μεραρχία: Έβγαλαν βόλτα τα θηρία! 24 μάχιμες ΦΩΤΟ στα χιόνια


2
Έβρος: Στην 16η Μεραρχία  έβγαλαν “βόλτα τα θηρία” στο χιόνι, καθώς ήταν από τις σπάνιες φορές που θα είχαν τέτοια ευκαιρία. Δείτε απίθανες ΦΩΤΟ
Στην 16η Μεραρχία στον Έβρο αυτές τις ημέρες έτρεχαν πάνω κάτω. Από τη μια να βοηθήσουν με μηχανήματα τους κατοίκους της περιοχής και από την άλλη να βγάλουν “βόλτα τα θηρία” για εκπαίδευση, καθώς ήταν από τις σπάνιες φορές που θα είχαν τέτοια ευκαιρία με χιόνι.
Παρά τη συμβολή στον αποχιονισμό, το προσωπικό των Σχηματισμών και Μονάδων Μάχης, Υποστήριξης Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακή εκπαίδευσης, εκμεταλλευόμενο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Βόρειο Έβρο αναφέρει το ΓΕΣ σε σχετική ενημέρωσή του.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού σας καλούν

Παραπολιτικά Αργολίδα

1/14/2017 11:49:00 π.μ.
 
0
Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 15 Ιαν. 2017 και ώρα 11:00 το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Αργολίδας θα κόψει την πίτα για το 2017 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου.

Ο εαυτός μας ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος


Ο εαυτός μας ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος
-το μπέρδεμα του Πολιτισμού με την παγκόσμια πολιτική-
Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
    Αδιαμφισβήτητο είναι από όλους ότι ο Ελληνικός Πολιτισμόςείναι ο μεγαλύτερος εις την Ιστορία της ανθρωπότητας, και ότι εκ του λόγου αυτού εμείς οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για την μοναδική προσφορά των προγόνων μας. Η υπερηφάνεια όμως δεν πρέπει να είναι έννοια κενού περιεχομένου, αλλά να έχει βαθιές ρίζες εις την ικανότητα και την δύναμη να παρακολουθεί, να ερμηνεύει και να εναρμονίζει τις σχέσεις της με τον περιβάλλοντα χώρο. Ο οποίος ήταν και είναι η συνύπαρξη με τους άλλους λαούς, ώστε και να προστατεύεται, αλλά και να συνεχίζει το δημιουργικό της έργο. Αυτοί ήσαν οι πρόγονοι μας, ένας Λαός προσφιλής αλλά και σεβαστός από όλους τους άλλους λαούς.

Τι θα έλεγες για έναν χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Πολωνία;


Τι θα έλεγες για έναν χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Πολωνία;
    Πως θα σου φαινόταν κάποιος να σε έστελνε για έναν χρόνο σε μια όμορφη μικρή Ευρωπαϊκή πόλη με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Και το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις είναι να εργαστείς εθελοντικά βοηθώντας ανθρώπους και περιβάλλον, εμπλουτίζοντας τις κοινωνικές σου δεξιότητες;
    Ξεκινώντας από 7 Μαρτίου 2017 και με διάρκεια έως τις 6 Μαρτίου 2018, η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην γραφική πόλη Więcbork της Πολωνίας.

Πλημμυρισμένοι οι ελληνικοί δρόμοι με ΙΧ με βουλγαρικές πινακίδες -Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για όσα είναι παράνομα.


Πλημμυρισμένοι οι ελληνικοί δρόμοι με ΙΧ με βουλγαρικές πινακίδες


Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για όσα είναι παράνομα.
Του Έλληνα ο τράχηλος
ζυγό δεν υποφέρει
και μαμουνιά γυρεύει
http://www.iefimerida.gr/
    «Οχυρωμένο» πίσω από υπουργική απόφαση του 1988(!) παραμένει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ανασχέσει το κύμα των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους με βουλγαρικές πινακίδες.

Ήρθε το κινητό που δεν κάνει τίποτα ως απάντηση στα smartphone.Ήρθε το κινητό που δεν κάνει τίποτα ως απάντηση
 στα
 smartphone.


Επιτέλους ! Επιστροφή στις…. ρίζες !
    To λένε Light Phone και είναι το anti-smartphone με βασικό του όπλο όχι αυτά που κάνει αλλά... αυτά
 που δεν κάνει, αφού δεν κάνει τίποτα σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχουν τα έξυπνα κινητά, εκτός
από δύο πράγμα, μόνο παίρνει και δέχεται κλήσεις.

Η συγκινητική ιστορία του ηρωικού σκύλου που έσωσε από σίγουρο αφανισμό μια ολόκληρη πόλη! (φωτογραφίες)

23
Likes
Facebook23TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Είμαστε στον Ιανουάριο του 1925 στην Αλάσκα, όταν ο βαρύς αλπικός χειμώνας δεν θα ήταν το μόνο δεινό που θα...
Είμαστε στον Ιανουάριο του 1925 στην Αλάσκα, όταν ο βαρύς αλπικός χειμώνας δεν θα ήταν το μόνο δεινό που θα μάστιζε την πόλη Νομ εκείνη τη χρονιά.
Ο γιατρός της πόλης των 2.000 νοματαίων άρχισε να αναγνωρίζει παντού συμπτώματα ενός θανάσιμου λοιμώδους νοσήματος και σύντομα θα καταλάβαινε πως η πόλη είχε χτυπηθεί από επιδημία διφθερίτιδας.