ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ πραγματοποίησε τον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ

Την 3-2-2018 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε τον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ στην Κοσμική Ταβέρνα " ΚΙΟΥΠΙΑ ".Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους  τους ευχήθηκε  " Καλές Απόκριες  "  και " Καλή Διασκέδαση "


Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού : Ο   κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης και  Ο κ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ Ιωάννης.Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου : ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Αντιπρόεδρος, ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος Γεν. Γραμματέας, ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα, Ταμίας, ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας Βοηθός Ταμία και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος.Επίσης ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κ. ΠΡΑΣΣΑΣ Γεώργιος.


Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν ικανοποιητική.


Ακόμη φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που αρκετοί απο αυτούς συμμετέχουν σε πάρα πολλές εκδηλώσεις. 


Την βραδιά έκλεψε η εμφάνιση με την Αποκριάτικη Στολή ηΤαμίας του Συνδέσμου κ. ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα.

Αναδρομικά 65 μηνών θα πάρουν οι ένστολοι


ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣτΕ

Αναδρομικά 65 μηνών θα πάρουν οι ένστολοι


Αναδρομικά 65 μηνών θα πάρουν οι ένστολοι
Πόσο θα πρέπει να αυξηθούν τα ποσά συντάξεων και αποδοχών των στρατιωτικών μετά την απόφαση - βόμβα του Συμβουλίου της Επικρατείας για την
άμεση αποκατάσταση των περικοπών που επήλθαν με τα μνημόνια.Αυξήσεις συντάξεων από 32 ευρώ έως 166 ευρώ το μήνα και αναδρομικά 65 μηνών, που ξεκινούν από 2.102 ευρώ για χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και φτάνουν στις 10.790 ευρώ για τους ανώτατους, εντέλλεται να καταβάλει η κυβέρνηση σε όλους τους απόστρατους, με μια νέα απόφαση-βόμβα που εξέδωσε η τριμελής επιτροπή Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας και με την οποία δίδει διορία 8 μηνών για την πλήρη αποκατάσταση των απωλειών που είχαν οι συντάξεις των αποστράτων από τις αναπροσαρμογές των ειδικών μισθολογίων που προβλέφθηκαν με διατάξεις του ν. 4093/2012.