ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Α Μ Σ Τ Ε Ρ Ν Τ Α Μ " Γενικό Ενημερωτικό "

Για την πόλη ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ υπάρχουν πέντε (5) αναρτήσεις η κάθε μία έχει Φωτογραφίες - Video  μέσα από την ζωή των ιδίων και διάφορες πληροφορίες,  όποιος επιθυμεί ας αφιερώσει λίγο χρόνο και να τις δει. Δεν έχουν επαγγελματικό τύπο αλλά ερασιτεχνικά και όσα ήταν δυνατόν να δω και να μάθω στο λίγο χρονικό διάστημα που ήμουν εκεί.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Μέσα από την ζωή των ιδίων

Τον Μήνα Μάιο του 2014 όπως διαπιστώνετε από τα εισιτήρια έτυχε να κάνω ένα ταξίδι γρήγορο στην Ολλανδία στην πόλη Αμστερνταμ γνωστή ως Βενετία του Βορρά.


Εδώ εγώ με την ανάρτηση αυτή θέλω να σας πληροφορήσω και με τις φωτογραφίες – βίντεο ως ερασιτέχνης φωτογράφος – επισκέπτης της πόλεως μερικά από αυτά που είδα μέσα από την ζωή των ανθρώπων εκεί καθότι η κίνησή μου ήταν όπως κινούνται οι ίδιοι στην καθημερινή τους ζωή. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις επαγγελματικές σελίδες.


ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ μία πόλη με πολλούς χαρακτηρισμούς.

Που είναι η Αρετή και Τόλμη; Ποιος δεν θέλει την εκπομπή των ΕΔ στην τηλεόραση;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: May 25, 2014 at 9:00 pm, Last Updated: May 25, 2014 at 1:17 pm
που-είναι-η-αρετή-και-η-τόλμη-ποιος-δεν-θέλει-την-εκπομπή-των-ΕΔ-στην-τηλεόρασηΜετά το λουκέτο στην ΕΡΤ χάθηκε από τις τηλεοπτικές μας οθόνες η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η Αρετή και Τόλμη. Την εκπομπή που με πολύ μεράκι ,με πενιχρά μέσα και με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ μισθό “έστηναν” κάθε εβδομάδα συνάδελφοι πραγματικοί δημοσιογράφοι που ακόμη κάνουν ρεπορτάζ κι όχι δημόσιες σχέσεις . Απ΄ αυτή την εκπομπή που έχουν περάσει στη διάρκεια των πολλών χρόνων που παίζονταν στην κρατική τηλεόραση πάρα πολλοί στρατεύσιμοι οι οποίοι επαγγελματικά είχαν σχέση με τη τηλεόραση. Και ήταν η εκπομπή που είχε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ειδικά σε νεαρές ηλικίες. Ακόμη και τις εποχές που κάποιοι υπουργοί την είχαν δει την εκπομπή ως προσωπικό μέσο προβολής. Μόνο τέτοια δεν πρέπει να είναι .

Σόγια: 170 επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν τους κινδύνους για την υγεία μας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: May 25, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: May 25, 2014 at 11:11 pm
σόγια-170-επιστημονικές-μελέτες-επιβεβαιώνουν-τους-κινδύνους-για-την-υγεία-μαςΣόγια: 170 επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν τους κινδύνους για την υγεία μας
Με τόσες διαθέσιμες επιστημονικές πληροφορίες γύρω από το ότι η σόγια δεν αποτελεί υγιεινή επιλογή στη διατροφή, με σοκάρει το γεγονός ότι πολύς κόσμος εξακολουθεί να θεωρεί ότι είναι ωφέλιμη – ακόμα και άνθρωποι που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα, όπως ένας γιατρός!

Σόδα: Ένα παλιό φυσικό φάρμακο για χίλιες χρήσεις

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: May 25, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: May 25, 2014 at 12:29 pm
σόδα-ένα-παλιό-φυσικό-φάρμακο-για-χίλιες-χρήσεις Τι είναι ακριβώς η Σόδα;
Πρόκειται για ορυκτά άλατα που βρίσκονται στη στάχτη των φυκιών και των φυτών, καθώς και στο νερό που αναβλύζει σε πετρώδεις περιοχές, πλούσιες σε ασβέστιο, νάτριο και κάλιο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ: Η σόδα δεν χρησιμεύει μόνο σαν χωνευτικό, αλλά μπορεί να τη χρησιμοποιήσετε για να καλμάρετε ερεθισμούς του δέρματος, τσουξίματα στα μάτια και μυϊκές κράμπες.

Σπιτική συνταγή για το φούσκωμα και τη δυσπεψία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: May 25, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: May 25, 2014 at 12:25 pm
σπιτική-συνταγή-για-το-φούσκωμα-και-τη-δυσπεψίαΣπιτική συνταγή για το φούσκωμα και τη δυσπεψία
Φτιάξτε μόνοι σας σπιτική συνταγή από μηλόξυδο για να αντιμετωπίσετε το φούσκωμα και τα πεπτικά προβλήματα
Ποσότητα: 1/4 – 1/2 της κούπας (εξαρτάται από τον αποχυμωτή)
Χρόνος παρασκευής: 5-10 λεπτά
Συστατικά

ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ

ΠΗΓΗ : "  Votegreece   " 

αγια σοφια τζαμι τουρκια
Κι όμως, την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων εξακολουθεί να ασχολείται με την (Κρεατο)«Ελιά» του Ααρών Αβούρι και με τον «Βούρκο» (και όχι «Ποτάμι») του ανιψιού της Δάφνης Σημίτη, στον κόσμο συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα κι εξελίξεις!

ΜΠ. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

26/05/2014
Για «υποκίνηση ενός μόνιμου μίσους» κατά των Εβραίων και του Ισραήλ έκανε λόγο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφερόμενος στην επίθεση εναντίον του Εβραϊκού Μουσείου των Βρυξελλών.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

26/05/2014
Την αναθεώρηση του πλαισίου για τα εμπορικά σήματα θα εξετάσουν στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Ανταγωνιστικότητας, μαζί με άλλα θέματα, στο πλαίσιο της τακτικής συνεδρίασης του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COMPET), υπό την προεδρεία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη.

Δεν υπάρχει διακοπή χρηματοδότησης ΕΣΠΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

26/05/2014

Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα

Οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ουδέποτε προέβησαν σε δηλώσεις, για  ακύρωση της χρηματοδότησης των έργων του ΕΣΠΑ 2007-2013 στον τομέα των στερεών αποβλήτων καθώς και στον αποκλεισμό τους από τη χρηματοδότηση 2014-2020 εξαιτίας παραβάσεων της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.