ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΠΗΓΗ : GOOGLE +
Ο χρήστης Christina Kourkoulou μοιράστηκε την ανάρτηση του χρήστη Eleni D μαζί σας .
Eleni D

Παρακάτω το μεγάλο νόημα.

ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ (+playlist)

΄Ένα ήρεμο τραγούδι  με νόημα.

Κίνα: «Οι Η.Π.Α οξύνουν τις εντάσεις των εδαφικών διενέξεων στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας»


Κίνα-Οι-ΗΠΑ-οξύνουν-τις-εντάσεις-των-εδαφικών-διενέξεων-στη-Θάλασσα-της-Νότιας-ΚίναςΗ Κίνα εξαπέλυσε δριμύτατο κατηγορώ κατά των Ηνωμένων Πολιτειών αναφορικά με τις προσπάθειες της Washington να οξύνει τις εντάσεις και να υποδαυλίσει την ειρήνη και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας – Ειρηνικού.

Μεσογαίας Νικόλαος: ”Να κάνουμε τον αγώνα μας”

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     " 

Μεσογαίας ΝικόλαοςΤο μήνυμα του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου για το Τριώδιο 2014:
Ἠ Κυριακὴ τοῦ Τελώνου καὶ τοῦ Φαρισαίου εἶναι σημαδιακὴ μέρα γιὰ τὸ ἐκκλησιαστικὸ ἔτος, καθὼς προσδιορίζει ἀκριβῶς τὴν ἔναρξη μιᾶς μεγάλης καὶ κατ᾿ ἐξοχὴν πλούσιας σὲ εὐκαιρίες καὶ ἀφορμὲς μετανοίας περιόδου τῆς Ἐκκλησίας μας, τοῦ Τριωδίου.
Δέκα ἑβδομάδες. Οἱ πρῶτες τρεῖς, τὸ προκαταρκτικὸ Τριώδιο, καὶ οἱ ἑπόμενες ἑπτὰ ἡ Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Αγόρι αψηφά τους κινδύνους για να σώσει από βέβαιο πνιγμό ένα.. μωρό-ελάφι..




μωρό-ελάφι
Μία συνταρακτικά γενναία πράξη από ένα παιδί που ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή έλαβε χώρα στο Bangladesh.
O Belal, προσπαθώντας να σώσει έναν μωρό-ελάφι που πνιγόταν βούτηξε στα ορμητικά νερά ποταμού κρατώντας το μικρό ζώο με το ένα του χέρι ψηλά πάνω από το κεφάλι του. Οι μάρτυρες του περιστατικού ήταν έντρομοι, καθώς δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι αν το παιδί θα εμφανιζόταν ξανά μέσα από το ποτάμι. Όταν o Belal κατάφερε να φθάσει στην απέναντι όχθη του ποταμού μαζί με το τρομαγμένο ζώο, όσοι βρίσκονταν κοντά στην σκηνή ζητωκραύγαζαν από ενθουσιασμό. Ο έφηβος κυριολεκτικά βούτηξε στον Ποταμό Noakhali του Bangladesh για να σώσει την ζωή του ανυπεράσπιστου ζώου!!
Γενναιότητα: Ο Belal κρατά δίχως ίχνο φόβου το μικρό ελάφι με το ένα του χέρι πάνω από τη θάλασσα
παιδί-σώζει-ελάφι
Απίστευτο: Ένα γενναίο και άφοβο παιδί ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή για να σώσει ένα αβοήθητο ελάφι από πνιγμό
παιδί-σώζει-ελάφι-1

Η νέα μάστιγα του διαδικτύου

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

sextingΗ επικίνδυνη μόδα με μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που παγιδεύει χιλιάδες παιδιά στο ίντερνετ και στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Σε ηλικία 14 ετών γνώρισε τον εφιάλτη. Έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της… Η περιπέτεια της ανήλικης κοπέλας άρχισε, όταν έκανε το μοιραίο λάθος να στείλει μία γυμνή φωτογραφία της σε έναν 17χρονο με τον οποίο συνομιλούσαν στο διαδίκτυο. Ο νεαρός την έστειλε σε έναν φίλο του, εκείνος σε άλλον και έτσι πολύ γρήγορα η φωτογραφία είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Ρωσία-ΗΠΑ: Παραίτηση του Αμερικανού πρέσβη στη Μόσχα

ΠΗΓΗ : " pentapostagma.gr   "

Παραίτηση του Αμερικανού πρέσβη στη Μόσχα
Σα να μην έφταναν όλες οι υπόλοιπες δυσκολίες στις σχέσεις Ουάσιγκτον και Μόσχας, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ζήτημα, αφού ο πολύπειρος στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις Αμερικανός πρέσβης στη Μόσχα, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του.
Ο Μάικ ΜακΦολ, βετεράνος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στα ρωσικά και ευρασιατικά θέματα, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από κάθε κυβερνητική θέση μετά το πέρας των χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι, επιστρέφει στην Καλιφόρνια, αποδεχόμενος πρόταση να γίνει καθηγητής στο φημισμένο πανεπιστήμιο Στάνφορντ.

Μαθήματα Πίστης από διάσημο παίκτη του Αμερικανικού ποδοσφαίρου

ΠΗΓΗ : " pentapostagma.gr      " 

μαθήματα-πίστης-από-διάσημο-παίκτη-του-αμερικανικού-ποδοσφαίρουΊσως θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί όταν κρίνουμε έναν άνθρωπο, και να μην είμαστε προκατειλημμένοι ακόμη και εάν αυτός αποτελεί πρόσωπο της δημοσιότητας. Πολύ συχνά οι κρίσεις μας είναι άστοχες, και μας «απογοητεύουν οικτρά».

Γυναίκα… καλυμμένη με όγκους.. Προσοχή – Ανατριχιαστικές εικόνες

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr            "

νευροινωμάτωσηΗ Sarotin, 46 ετών, από την Ανατολική Jakarta, πάσχει από νευροϊνωμάτωση
  • Η νευροϊνωμάτωση 1 (NF1, MIM # 162200) είναι μια αυτοσωματική επικρατής διαταραχή που προσβάλλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων. Τα συμπτώματα της νόσου εντοπίζονται συχνότερα στο δέρμα, τους οφθαλμούς, τα οστά και το νευρικό σύστημα (Πηγή, Wikipedia.org)
  • Η Sarotin, μητέρα τεσσάρων τέκνων πάσχει από την συγκεκριμένη διαταραχή εδώ και τρία χρόνια.

Ένα ρόφημα για να χάνεις 3 κιλά το μήνα!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

Ένα-ρόφημα-για-να-χάνεις-3-κιλά-το-μήναΤο ρόφημα που σήμερα σας προτείνουμε θα σας βοηθήσει όχι μόνο να χάσετε κιλά αλλά και να αποφύγετε την κατακράτηση υγρών στον οργανισμό σας. Σε συνδυασμό
Η παρασκευή του είναι πολύ απλή.
Σε ίσες ποσότητες κάντε ένα μίγμα από:

Θέλετε ομιλίες του μακαριστού Γέροντος π.Αθανασίου Μυτιληναίου.


Είναι ένας θησαυρός,ένας πλούτος ορθόδοξης γραμματείας και Πατερικής  ερμηνείας.

Μία ενδιαφέρουσα ομιλία του Γέροντος π.Αθανασίου Μυτιληναίου.


Από τις απορίες νέων του ανωτέρου κατηχητικού Γυμνασίων-Λυκείων πόλεως Λαρίσης.
Προωθήστε το σε πρόσωπα και ομάδες προσώπων με πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

Βασιλοπούλα

- Γιατί δεν παντρεύτηκε η Βασιλοπούλα το Βασιλόπουλο;
- Γιατί ερωτεύτηκε τον Μαρινόπουλο...

O παππους και ο χαρος


Είναι ένας παππούς στον δρόμο που τον κυνηγάει ο χάρος να τον πάρει. Στρίβει στον πρώτο δρόμο δεξιά, στρίβει στον επόμενο αριστερά για να του ξεφύγει.

Οι οικονομίες


Ο γαμπρός , ετών 70 + , και η νύφη , ετών 25 , μπαίνουν στο ξενοδοχείο για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος ... Δεδομένης της διαφοράς στην ηλικία , όλοι στο προσωπικό του ξενοδοχείου σκέφτηκαν το προφανές ( ... ναι , αυτό που σκεφτήκατε και εσείς ... όχι ο έρωτας , το άλλο ... ) Λοιπόν φαντάζεστε την έκπληξη όλων το άλλο πρωί :

ΤΑΞΙΔΙΑ

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/02/2014
             
«ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ – ΓΚΑΝΑ ΤΟΓΚΟ ΜΠΕΝΙΝ»
                        
 Μια βραδιά αφιερωμένη σε μια άλλη Αφρική
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.

Η διχόνοια, το σαράκι της φυλής



Γράφει ο  Ιωάννης Ασλανίδης

Ζητώντας συγνώμη από τους αγαπητούς αναγνώστες της Εφημερίδας θα ήθελα να κάμω με πικρία μια στοιχειώδη αναδρομή στα ματωμένα αχνάρια της διχόνοιας στην μακραίωνη ιστορία της Πατρίδος μας, διότι και σήμερα που η χώρα μας, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα οικονομικά και εθνικής κυριαρχίας, εμείς στα ίδια αχνάρια της διχόνοιας βαδίζουμε.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΕΚΛΟΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Την αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις ευρωεκλογές συμφώνησαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι ευρωβουλευτές στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου θα εκλεγούν με σταυρό και όχι με λίστα.
Η σχετική ρύθμιση για αλλαγή του εκλογικού νόμου, που θα προβλέπει επίσης τον διπλασιασμό του αριθμού των υποψήφιων ευρωβουλευτών σε κάθε ψηφοδέλτιο από 21 σε 42, αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει συμφωνηθεί ο αριθμός των σταυρών που θα μπορεί να βάζει ο ψηφοφόρος στο ψηφοδέλτιο.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟΟΔΔΗΧ : Οι βασικές αρχές για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους


Τις βασικές αρχές στις οποίες θα πρέπει να στηριχθεί η χώρα για την όποια λύση που αφορά στην ελάφρυνση του χρέους περιγράφει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).
Σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή αναφέρεται πως «οι εταίροι και ο επίσημος τομέας, όπως άλλωστε και η χώρα μας, έχουν τηρήσει και τηρούν τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις τους στο πλαίσιο των αρχών της αλληλεγγύης και της αμοιβαιότητας».

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝEUROSTAT: ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ


«Δεν υπάρχουν ακόμη αξιόπιστοι αριθμοί για το έλλειμμα και το ύψος του χρέους για το 2013», σημείωσε ο επικεφαλής της Eurostat Βάλτερ Ραντερμάχερ σχετικά με το ελληνικό πρωτογενές πλεόνασμα.

ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑΠρωτοσέλιδο στη Νιου Γιορκ Τάιμς η διαφθορά στην Ελλάδα



«Η διαφθορά ήταν τόσο εκτεταμένη εντός του ελληνικού Πενταγώνου, που, ακόμα κι ένας σχετικά χαμηλός στην ιεραρχία αξιωματούχος, όπως ο Αντώνης Κάντας, μπορούσε να συγκεντρώσει 19 εκατ. δολάρια, μόλις μέσα σε 5 χρόνια σ' αυτή τη θέση», σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Νιου Γιορκ Τάιμς, με θέμα τη διαφθορά στην Ελλάδα.

ΕΘΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ : ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

                                                               Δευτέρα  10 Φεβρουαρίου 2014.



 Παιδοψυχίατρος κ. Μερσύνη Αρμενάκα


                             ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ
Σήμα κινδύνου προς γονείς και  εκπαιδευτικούς  για το σοβαρό πρόβλημα του εθισμού των νέων στο διαδίκτυο, εκπέμπουν παιδοψυχίατροι και ψυχοθεραπευτές.
Το πρόβλημα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τείνει να πάρει διαστάσεις «επιδημίας» σε παγκόσμιο επίπεδο , καθώς σύμφωνα με μελέτες στην Ασία το ποσοστό εθισμού είναι πάνω από 10%, στην Αμερική  7.5%  και στην Ελλάδα κοντά στο 10%.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ

Κάποια Χριστούγεννα αγόρασα στην πεθερά μου για δώρο έναν τάφο σε ένα ωραίο νεκροταφείο.