ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ





Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου 

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ   Πρόεδρος 
Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ   Αντιπρόεδρος
Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ   Γεν. Γραμματές
Θεώνη ΚΑΡΑΛΗ   Ειδ. Γραμματέας 
Παναγούλα ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ  Ταμίας 
Ηλίας ΚΟΚΚΟΡΟΣ  Βοηθός  Ταμίας 
Μαρία  ΖΟΥΓΡΗ   Μέλος  

Φυλλάδιο των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νομού Αργολίδας

Δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη αυτή η κίνηση της  τοπικής Αστυνομίας για αυτό το πολύ ωραίο φυλλάδιο με τις βασικές οδηγίες και τις ευχές. 

Ας το διαβάσουμε και να το κάνουμε πράξη.


Το θαύμα του Αγίου Παϊσίου τα Χριστούγεννα

13
Likes
Facebook13TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Πριν από δώδεκα περίπου χρόνια ανήμερα τα Χριστούγεννα κίνησα με ανάμικτα συναισθήματα για πρώτη φορά για το Περιβόλι της Παναγιάς...
agios-paisios
Πριν από δώδεκα περίπου χρόνια ανήμερα τα Χριστούγεννα κίνησα με ανάμικτα συναισθήματα για πρώτη φορά για το Περιβόλι της Παναγιάς. Ήθελα να επισκεφθώ το γέροντα Παΐσιο, να δω από κοντά έναν άγιο της εποχής μας, να εξακριβώσω τις διαφορές, να εντρυφήσω στις παραινέσεις του. Η αλήθεια είναι πως λίγο η ανθρώπινη περιέργεια, λίγο η ανθρώπινη αδυναμία που συνδέεται με τη προτέρα εξακρίβωση του τι πρόκειται να συμβεί ήταν οι πραγματικές αιτίες.

Προσοχή: Φεύγοντας από το σπίτι για τις γιορτές

5
Likes
Facebook5TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή το γεγονός ότι το διάστημα αυτό αρκετοί πολίτες θα...
listes-mathimatika-660_0_2-620x280
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή το γεγονός ότι το διάστημα αυτό αρκετοί πολίτες θα μετακινηθούν για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, υπενθυμίζει ορισμένες βασικές χρήσιμες συμβουλές.

Διασκέδαση, ξενύχτι, “Ηangover” και οδήγηση: κίνδυνος για τη ζωή σας!

3
Likes
Facebook3TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Eίναι γνωστό πως απαγορεύεται η οδήγηση μετά από Κατανάλωση Αλκοόλ – Αλλά τι γίνεται το Επόμενο Πρωί όταν ενδεχομένως η...
Ford-Hangover-Suit
Eίναι γνωστό πως απαγορεύεται η οδήγηση μετά από Κατανάλωση Αλκοόλ – Αλλά τι γίνεται το Επόμενο Πρωί όταν ενδεχομένως η επίσημη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα σας είναι εντός των νομίμων ορίων; Το ‘Hangover Suit’ ένα ειδικό κοστούμι – συσκευή προσομοίωσης που κατασκεύασε μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, το οποίο δείχνει γιατί η Οδήγηση ακόμα και τότε μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια

Αυστρία: Φόβοι για μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις


Αυστρία: Φόβοι για μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις
Του χρόνου, βλέπω να τους μοιράζουν 6.000 περίστροφα…
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Η αυστριακή αστυνομία θα διανείμει 6.000 συναγερμούς τσέπης για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόληψης περιστατικών παρόμοιων με τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα την περασμένη χρονιά στη Γερμανία, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. «Είναι μια εθνική εκστρατεία που επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Καρλ-Χάινζ Γκρουντμποέκ. Εφόσον ενεργοποιηθούν, οι μικρές αυτές συσκευές θα εκπέμψουν έναν οξύ, διαπεραστικό ήχο, σκοπός του οποίου είναι η εκδίωξη των πιθανών δραστών.

Οριστικό: Εκτός Στρατού οι εύσωμοι – Απόφαση - «βόμβα» του ΣτΕ.


Οριστικό: Εκτός Στρατού οι εύσωμοι – Απόφαση - «βόμβα» του ΣτΕ.
    Η Δικαιοσύνη αποφάσισε πως οι έχοντες περιττά κιλά δεν... χωρούν στις Ένοπλες Δυνάμεις
    Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε συνταγματική τη ρύθμιση που δεν επιτρέπει την είσοδο στις Ένοπλες Δυνάμεις σε όσους εμφανίζουν “ελαφρά παχυσαρκία”, καθώς κρίνονται “ικανοί δεύτερης κατηγορίας” (Ι2) και επομένως “ακατάλληλοι” προς κατάταξη, με συνέπεια να αποκλείονται από τον σχετικό διαγωνισμό.

Πιστώθηκαν οι πρώτες αποζημιώσεις σε ασφαλισμένους Ασπίς και Commercial- Μετά από 7 χρόνια


Πιστώθηκαν οι πρώτες αποζημιώσεις σε ασφαλισμένους Ασπίς και Commercial- Μετά από 7 χρόνια

    Μετά από πολυετή ταλαιπωρία και αναμονή άρχισε η καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων για τους ασφαλισμένους στις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value AAE.
    Περίπου 10 εκατ. ευρώ σε σχεδόν 3.500 ασφαλισμένους των δύο εταιρειών που έβαλαν «λουκέτο»  θα καταβάλλει ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής των δυο εταιρειών λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.