ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλάζει ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας-Ποιοί ιδιοκτήτες αυτ/των επηρεάζονται...



Στο Υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πως υπάρχουν αδικίες στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας και πρέπει να διορθωθούν με την εισαγωγή κριτηρίου εμπορικής αξίας - Την... "λυπητερή" θα την πληρώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2010 και μετά=====>> - Τα νοικοκυριά με δυο ενήλικες που έχουν τρίτο ή και τέταρτο Ι.Χ θα επιβαρυνθούν 

Το θαύμα του Ταξιάρχη στον μικρό Παρασκευά του χαρίζει την όραση..!


Πάτερ λέγομαι Μπάφας Ιωάννης και μένω στο Αλιβέρι Βόλου. Το τηλέφωνο μου είναι 24210……. Την ημέρα που έγινε το επεισόδιο...
ΤΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ-ΤΟΥ-ΤΟΥΡΚΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΣΤΟΝ-ΤΑΞΙΑΡΧΗ-ΜΙΧΑΗΛ-ΤΗΣ-ΛΕΣΒΟΥ1





Πάτερ λέγομαι Μπάφας Ιωάννης και μένω στο Αλιβέρι Βόλου. Το τηλέφωνο μου είναι 24210…….
Την ημέρα που έγινε το επεισόδιο ήμασταν στη Θεσσαλονίκη. Ο μικρός Παρασκευάς έπαιζε με παιδιά εκεί κοντά μας και κάποιο τον χτύπησε στο μάτι. Το ματάκι του σκίστηκε πολύ βαθειά. Τον πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος”. Εκεί οι γιατροί μου είπανε ότι το ματάκι του παιδιού είναι χαμένο. Σε λίγο έρχεται και ο γιατρός κ.Κωνσταντίνος Πολυχρονίου:
“…Το ματάκι του το έχει χάσει το παιδί! Θα κάνω βέβαια ότι είναι δυνατόν αλλά μην τρέφετε πολλές ελπίδες…….!”

Δείτε τα ένσημά σας σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ με ένα… κλικ

Πρόσβαση στα 21 τελευταία ασφαλιστικά έχουν από τις 29 Δεκεμβρίου 5.600.000 ασφαλισμένοι μέσω της ιστοσελίδας www.atlas.gov...


Πρόσβαση στα 21 τελευταία ασφαλιστικά έχουν από τις 29 Δεκεμβρίου 5.600.000 ασφαλισμένοι μέσω της ιστοσελίδας www.atlas.gov.gr.
Το Σύστημα «ΑΤΛΑΣ» είναι το σύγχρονο ολοκληρωμένο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης που συγκεντρώνει την Ασφαλιστική Ιστορία και την Ασφαλιστική Ικανότητα για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας. Ειδικότερα, με το «ΑΤΛΑΣ»:
  • Συγκροτείται το Εθνικό Μητρώο Ασφαλισμένων στο οποίο καταγράφονται τόσο οι άμεσα όσο και οι έμμεσα ασφαλισμένοι.
  • Συγκεντρώνεται για πρώτη φορά η ασφαλιστική ιστορία ανά ασφαλισμένο δημιουργώντας έτσι τον Ψηφιακό Ατομικό Λογαριασμό Ασφάλισης, μια μορφή ηλεκτρονικού ασφαλιστικού «βιογραφικού».
  • Συγκροτείται το Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων περίθαλψης και καταργείται η θεώρηση των βιβλιαρίων.
  • Ψηφιοποιείται και μηχανογραφείται όλο το κανονιστικό πλαίσιο της θεμελίωσης και απονομής συντάξεων.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ !VIDEO How to Make The Metal Melter


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ In this project, you’ll learn step by step how to...
turn-microwave-oven-transformer-into-high-amperage-metal-melter.w654


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ
In this project, you’ll learn step by step how to modify a microwave oven transformer into a high-current device that can pump out 800 amps of electrical current, which is enough amperage to melt metal.
Start by finding an old microwave for free. The bigger, the better.
You can find them in various places, like on free classified ads, or in your neighbors garbage can, like where I found this one. The transformer (MOT) is the piece that you’ll need, and it looks like this.

Δείτε την πόλη στην οποία κυριολεκτικά βρέχει ζωντανά ψάρια! (Βίντεο) BBC Supernatural (raining fish!!!!)


Ο ουρανός σκουραίνει, βροντές και αστραπές ακούγονται και στη συνέχεια πέφτει καταρρακτώδης βροχή. Μετά το τέλος της νεροποντής ψάρια ολοζώντανα...
poli_psaria_815274797



Ο ουρανός σκουραίνει, βροντές και αστραπές ακούγονται και στη συνέχεια πέφτει καταρρακτώδης βροχή. Μετά το τέλος της νεροποντής ψάρια ολοζώντανα πέφτουν στο έδαφος!
Οι μελέτες δείχνουν ότι οι σίφουνες και οι ανεμοστρόβιλοι ρουφούν το νερό από τα ποτάμια ή άλλες φυσικές δεξαμενές νερού μαζί με όλο τους το περιεχόμενο το οποίο μεταφέρουν διανύοντας μεγάλες αποστάσεις, ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ορφανά γατάκια βρήκαν παράξενο…καταφύγιο! (ΒΙΝΤΕΟ) German Shepherd adopts Orphan Kittens


Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο,  καταστάσεις, διαφορετικότητα… Και αυτό αποδεικνύει η παρακάτω συγκινητική ιστορία που  θα διαβάσετε. Μία μέρα κάποιος...
skylos



Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο,  καταστάσεις, διαφορετικότητα… Και αυτό αποδεικνύει η παρακάτω συγκινητική ιστορία που  θα διαβάσετε.
Μία μέρα κάποιος περαστικός βρήκε στο δρόμο τέσσερα ορφανά γατάκια, μόλις δύο εβδομάδων, τα έβαλε σε μια μικρή κούτα και τα μετέφερε σε ένα κοντινό καταφύγιο ζώων.

Frontex: Οι 8 κύριες διαδρομές που ακολουθούν οι πρόσφυγες στο ταξίδι τους προς την Ευρώπη

Tις κυριότερες διαδρομές που ακολουθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στον δρόμο προς την Ευρώπη, εντόπισε η Frontex. Διαδρομή 1:...

λαθρομετανάστες

Tις κυριότερες διαδρομές που ακολουθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στον δρόμο προς την Ευρώπη, εντόπισε η Frontex.
Διαδρομή 1: Από την Σενεγάλη της Δυτικής Αφρικής και την Μαυριτανία στα Κανάρια Νησιά. Επιλέγεται από Μαροκινούς και Σενεγαλέζους, καθώς και πολίτες του Νίγηρα, της Νιγηρίας και του Μαλί.

Ο Δήμαρχος της Κορίνθου «έσπασε» το εμπάργκο της Δύσης και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την πόλη της Σεβαστούπολης


Αυτή την εβδομάδα υλοποιήθηκε η  επίσκεψη του Δημάρχου της ελληνικής πόλης της Κορίνθου κ Αλέκου Πνευματικού  στην ρωσική πόλη της...
ruins-ancient-greek-colony-khersones-sunset-sevastopol-crimea-32213298


Αυτή την εβδομάδα υλοποιήθηκε η  επίσκεψη του Δημάρχου της ελληνικής πόλης της Κορίνθου κ Αλέκου Πνευματικού  στην ρωσική πόλη της Σεβαστούπολης, όπου υπογράφηκε μνημόνιο σχετικά με την διμερή συνεργασία με τον   κυβερνήτη της Σεβαστούπολης  Σεργκέι Μενουέλο, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

Άγνωστος μέχρι σήμερα κίνδυνος για τους παθητικούς καπνιστές – Τι βρήκαν οι επιστήμονες

Ακόμα και το παθητικό κάπνισμα είναι παράγοντας κινδύνου για διαβήτη τύπου 2 Το κάπνισμα είναι η υπ’ αριθμόν ένα αποτρέψιμη...

kapnisma-ygeia

Ακόμα και το παθητικό κάπνισμα είναι παράγοντας κινδύνου για διαβήτη τύπου 2
Το κάπνισμα είναι η υπ’ αριθμόν ένα αποτρέψιμη αιτία ασθενειών σε όλο τον κόσμο, με τα επίσημα στοιχεία να αναφέρουν ότι προκαλεί εμμέσως τον θάνατο 6 εκατομμυρίων ανθρώπων ετησίως. 
Η σύνδεση του καπνίσματος με τον καρκίνο, τις καρδιαγγειακές και πνευμονικές νόσους είναι γνωστή. Τώρα, μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The Lancet Diabetes & Endocrinology έρχεται να προσθέσει περισσότερα επιβαρυντικά επιστημονικά στοιχεία για το κάπνισμα και να το συνδέσει με τον διαβήτη τύπου 2.

Ανταμείβεται με ανοησία

Αν κάποιος χάσει την πίστη του στον Θεό, ανταμείβεται με ανοησία! Απ’ όλες τις μορφές ανοησίας δύσκολα βρίσκει κανείς χειρότερη...
20150513-4


Αν κάποιος χάσει την πίστη του στον Θεό, ανταμείβεται με ανοησία! Απ’ όλες τις μορφές ανοησίας δύσκολα βρίσκει κανείς χειρότερη απ’ αυτή: κάποιος να ονομάζει τον εαυτόν του χριστιανό,

Χωρίς αγάπη δεν υπάρχει ζωή!

Τι είναι αγάπη; Αγάπη είναι να μην κουράζεσαι. Να μην κουράζεσαι να κάνεις, να μην κουράζεσαι να λες. Αγάπη είναι...

8d67f5f248ac4b1d37d50cd63fa21f08-600x4422


Τι είναι αγάπη;
Αγάπη είναι να μην κουράζεσαι. Να μην κουράζεσαι να κάνεις, να μην κουράζεσαι να λες.
Αγάπη είναι να μην ακούς, να μη σκέφτεσαι, να μην αξιολογείς.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ .ΙΔΕΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Δείτε βήμα βήμα την κατασκευή του ερασιτέχνη επιπλοποιού! otherside.gr...
anti-na-agorasei-akrivo-kanape-apofasise-na-kataskeuasei-enan-monos-tou-20

Τα σημάδια σου.

Τα σημάδια που έχουν μείνει στο σώμα και στην ψυχή σου να σου θυμίζουν τις πληγές. Εκείνες που έγιαναν. Γιατί...

scars


Τα σημάδια που έχουν μείνει στο σώμα και στην ψυχή σου να σου θυμίζουν τις πληγές.
Εκείνες που έγιαναν.

Ιωάννης Καποδίστριας (1776 – 1831)

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Ιωάννης Καποδίστριας (1776 – 1831) 
http://www.sansimera.gr
    Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης. Διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίαςκαι πρώτος Κυβερνήτης του ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους, το οποίο ίδρυσε εκ θεμελίων και με την προσωπική του περιουσία.
    Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 11 Φεβρουαρίου 1776 την περίοδο της Ενετοκρατίας. Ο πατέρας του Αντώνιος - Μαρία καταγόταν από οικογένεια ευγενών, καθώς ένας από τους πρόγονούς του είχε λάβει τον τίτλο του Κόμη από τον Δούκα της Σαβοΐας Κάρολο Εμμανουήλ τον Β'. Ο τίτλος εισήχθη στη «Χρυσή Βίβλο» (Libro d' Oro) των ευγενών της Κέρκυρας το 1679 και έλκει την καταγωγή του από το ακρωτήριο Ίστρια της Αδριατικής, το σημερινό Κόπερ της Σλοβενίας. Η οικογένεια της μητέρας του Διαμαντίνας (Αδαμαντίας) Γονέμη, ήταν επίσης εγγεγραμμένη στη «Χρυσή Βίβλο» από το 1606.

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Προσοχή στους "μαϊμού" ελεγκτές που εξαπατούν επιχειρηματίες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Προσοχή στους "μαϊμού" ελεγκτές που εξαπατούν επιχειρηματίες
    Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ΕΦΕΤ με αφορμή καταγγελίες που δέχθηκε ότι αυξάνονται τα κρούσματα επιτήδειων που παρουσιάζονται ως ελεγκτές του φορέα και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από επιχειρηματίες υποσχόμενοι αποφυγή δήθεν κυρώσεων στις επιχειρήσεις τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ελληνικό στρατιωτικό κοιμητήριο του Πίροτ στην Σερβία

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Η καθιερωμένη ετήσια τελετή μνήμης για τα θύματα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2015, στο ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στη Σερβία, στην πόλη Πίροτ, με μέριμνα του Ακόλουθου Άμυνας στην Ελληνική πρεσβεία, στο Βελιγράδι, Συνταγματάρχου Πεζικού Αντώνιου Κωστάκη.

Το «Φονικό του Κυβερνήτη» - Ηχογράφηση του 1992 (εξαιρετικό μην το χάσετε)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 27.9.15 |  | 
 Από το αρχείο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ".
Επιμέλεια: κ. Γιώργος Καρατάσος.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ - Ιωάννης Καποδίστριας: "Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 1831 - Προς το δρόμο του θανάτου…"


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 27.9.15 |  | 
Επιμέλεια : Γιάννης Μακρής

 Πενήντα χρόνια περιδιαβαίνω τα στενορύμια και τα καλντερίμια τ΄Αναπλιού κι ακόμα δεν τα χόρτασα. Αυτή η Πολιτεία σε συνεπαίρνει και σε πλανεύει. Κάθε σοκάκι και καημός κάθε της πέτρα και μια ιστορία.. Κάθε πλατεία και μαχαλάς κάτι έχουν να πουν για τα περασμένα.. Και τι περασμένα !! 

Το Ναύπλιο τίμησε την μνήμη του Ι. Καποδίστρια με λαμπρές εκδηλώσεις (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 27.9.15 |  | 
 Με λαμπρές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων, εορτάστηκε σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ναύπλιο, η επέτειος της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

- Ξέρετε, κυρία μου, ότι έχετε χτυπήσει μέσα σε μια βδομάδα, με το αυτοκίνητο σας, δώδεκα πεζούς;
Δεν νομίζετε ότι είναι πολλοί;!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ

Πήγαινε ένας τύπος κάθε μέρα στο μπαρ και παράγγελνε τρεις μπύρες.
Ο μπάρμαν, κινούμενος από περιέργεια, τον ρώτησε γιατί το κάνει αυτό. 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΓΟΝΗΣ


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΓΟΝΗΣ
Στην εποχή μας βιώνουμε μια μεγάλη ανασφάλεια σε σχέση με το μέλλον. Η ανθρωπότητα μπαίνει σε μια εποχή ενεργειακής ανεπάρκειας, με το πετρέλαιο να γίνεται όλο και πιο ακριβό και δυσεύρετο και χωρείς προφανείς εναλλακτικές λύσεις.