ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 6/7-1-2014.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ  6/7-1-2014
Γράφημα με τις προβολές σελίδας του Blogger
Προβολές σελίδων ήμερα :
      405
 
Προβολές σελίδων χτες :   
           172
 
Προβολές : σελίδων τον προηγούμενο μήνα
6.791
 
Πλήρες : ιστορικό προβολών σελίδων
10.787
Απενεργοποίηση παρακολούθησης των προβολών σελίδας μου

ΟΤΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ…

ΠΗΓΗ : "   http://www.votegreece.gr   "

odysseus
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, o ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Η λέξη μιλά από μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΠΗΓΗ : "   http://www.votegreece.gr  "

παισιος για την ελλαδα
Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος:«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο, αλλά θα σωθεί! Όχι όμως από πολιτικούς».
«Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει…
Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός.»
Όποιος έχει την ευλογία να τον συναντήσει, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμενο Γέροντα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ

ΠΗΓΗ : "   http://www.votegreece.gr    "

το δογμα του σοκ
Η Σχολή του Σικάγου είναι μια οικονομική Πανεπιστημιακή σχολή, ενσωματωμένη στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου των ΗΠΑ.
Η σχολή αυτή ιδρύθηκε από τον διεθνούς φήμης καθηγητή οικονομικών και κάτοχο βραβείου Νόμπελ οικονομίας Μίλτον Φρίντμαν, ο οποίος απεβίωσε το 2006 σε ηλικία 94 ετών.
του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος
στοιχεία από το Βιβλίο «Το Δόγμα του Σόκ» Της Ναόμι KLEIN
Ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν ο μεγάλος γκουρού του ιδεολογικού κινήματος υπέρ του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, του Καπιταλισμού της καταστροφής, όπως τον ονόμασαν οι λαοί του πλανήτη.
Ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του νεοφιλελευθερισμού και ο άνθρωπος που θαύμαζε η κυρία Θάτσερ, και οι Πρόεδροι Reagan & Μπούς. Ο δημιουργός της «περίφημης» Σχολής του Σικάγου, ήταν και δημιουργός των δεξιών «δεξαμενών σκέψης» (Think Tanks), αυτές που συμβούλευαν και συμβουλεύουν όλους τους Προέδρους των ΗΠΑ, και καταστρέφουν τις ΗΠΑ και την ανθρωπότητα με τις ακραίες επεκτατικές ιμπεριαλιστικές Σιωνιστικές συμβουλές τους.
Οτιδήποτε προοδευτικό και Πατριωτικό για τον Μίλτον Φρίντμαν «βρομούσε Σοσιαλισμό και Κομμουνισμό», άσχετα αν στη μετά Φρίντμαν εποχή, ο Σοσιαλισμός έγινε παιχνιδάκι και πιόνι στα χέρια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, (βλέπε Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ), σε βαθμό τέτοιο που σήμερα μπορούμε να λέμε,

ΡΩΣΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ. VIDEO

σομαλοι πειρατες

Σε εφιάλτης κατέληξε η επιδρομή Σομαλών πειρατών όταν στην προσπάθειά τους να καταλάβουν Ρώσικο πολεμικό πλοίο έπεσαν στην αντίληψη των Ρώσων ναυτών.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. 14000 ΝΗΠΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ

ΠΗΓΗ : "  http://www.votegreece.gr  "

Η βρεφοκτονία του Ηρώδη
Η βρεφοκτονία του Ηρώδη
29 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων 14.000 σφαγιασθέντων Νηπίων στη Βηθλεέμ.
Όταν οι Μάγοι δεν επέστρεψαν στον Ηρώδη να του πουν που είναι ο Ιησούς Χριστός, ο πονηρός και πανούργος αυτός βασιλιάς σκαρφίστηκε άλλο σχέδιο για να εξοντώσει το Θείο Βρέφος. Είχε ακούσει ότι, σύμφωνα με τις Γραφές, τόπος γέννησης του Χριστού θα ήταν η Βηθλεέμ.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ

ΠΗΓΗ   : 

بحث و گفتگو  -  Χθες 2:57 μ.μ.
 
 
10
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΝΤΑΣ
Προσθήκη σχολίου…

ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΡΑ



ΠΗΓΗ :

بحث و گفتگو  -  Χθες 2:42 μ.μ.

 

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΙΟ " ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΕΡΑ - ΠΟΤΑΜΙ " ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



ΠΗΓΗ : ΑΠΟ Google +

ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



ΠΗΓΗ : Από Google +.  

بحث و گفتگو  -  5:24 μ.μ.

ΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ



ΠΗΓΗ :

بحث و گفتگو  -  5:10 μ.μ.

ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

η εικόνα δεν εμφανίζεται

ΠΗΓΗ :
Rosa lynda
Iran Shahrivari:

Απίστευτο!Ανατριχιαστικό!Ναι αυτή είναι η ΕΛΛΑΣ!ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΙΔΕΊΤΕ ΤΟ Βιντεάκι

Το ερώτημα είναι οι αρμόδιοι είδαν αυτό το  καταπληκτικό βιντεάκι ;Έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν ή τουλάχιστον να χρησιμοποιήσουν τα επιχειρήματα του συγκεκριμένου  φιλέλληνος ηθοποιού Εγκλέζου.

Πρῶτα νὰ γίνεται ἡ ἐξομολόγηση καὶ ἔπειτα ἡ Θεία Κοινωνία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

ἐξομολόγηση
Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός
«Ὁ ἀνεξομολόγητος ἄνθρωπος εἶναι ὅμοιος μέ ἕναν ἀβάπτιστον καί εἶναι ἀδύνατον νά σωθῇ. Καί ἀνίσως ἕνας ὅπου ἀπέθανεν ἐάν μέν καί ἐπρόφθασε νά ἐξομολογηθῇ καί ἄς μή κοινώνησεν εἶναι ἐλπίδα εἰς αὐτόν. Ἐάν δέ καί δέν ἐξομολογηθῇ, ἄς κοινωνήσει ὅσες φορές θέλει, τίποτες δέν ὠφελεῖται, μάλιστα βλάπτεται, ἐπειδή καί κοινωνεῖ ἀνάξια καί ἀλλοίμονον εἰς αὐτόν. Πρῶτον πρέπει νά γίνεται ἡ ἐξομολόγησις, ἔπειτα ἡ Ἁγία Κοινωνία. Πρῶτον νά πλύνωμε καί νά καθαρίσωμεν τό ἀγγεῖον καί ὕστερα νά βάλωμεν τό πολύτιμον πρᾶγμα μέσα».

Νέο υπερσύγχρονο επιθετικό πυρηνικό υποβρύχιο για τη Ρωσία

ΠΗΓΗ :   "   pentapostagma.gr   "

Νέο-υπερσύγχρονο-επιθετικό-πυρηνικό-υποβρύχιο-για-τη-Ρωσία Το Ρωσικό Ναυτικό παρέλαβε το επιθετικό πυρηνικό υποβρύχιο τελευταίας τεχνολογίας τύπου Severodvinsk, στην αρχή του νέου έτους.
Ο Ρώσος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Dmitry Rogozin ανακοίνωσε ότι οι Ρωσικές ναυτικές δυνάμεις παρέλαβαν το πυρηνικό σκάφος τέταρτης γενιάς, που τελούσε υπό κατασκευή στο ναυπηγείο του Sevmash στη Βόρεια Ρωσία από το 1993.

Nέο “φονικό” UAV ακτίνας δράσης 1000 χλμ. αναπτύσσει η Τουρκία για το Αιγαίο

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     "

φονικό UAV ακτίνας δράσης 1000 χλμ. αναπτύσσει η Τουρκία
ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνινικών υπηρεσιών η Turkish Aerospace Industries (TAI) προχώρησε στην ανάπτυξη βελτιωμένης έκδοσης του λογισμικού FiberSIM®  της VISTAGY με το οποίο θα είναι ικαν να προχωρήσει σε προηγμένες αεροδυναμικές σχεδιάσεις  μέχρι και τη διαδικασία της παραγωγής  πολύπλοκων συνθετικών δομών για το πρόγραμμα τόσο προηγμένων “φονικών” UAVs, όσο και την ανάπτυξης του εγχώριας κατασκευής νέου μαχητικού αεροσκάφους!

Η NSA κατασκευάζει κβαντικούς υπολογιστές που θα μπορούν να «εισβάλλουν» σε όλους τους κωδικούς κρυπτογράφησης

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

η-nsa-κατασκευάζει-κβαντικούς-υπολογιστέςΗ Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των Η.Π.Α βρίσκεται, σύμφωνα με νέα έγγραφα που διέρρευσαν από τον Edward Snowden, στο στάδιο της κατασκευής ενός κβαντικού υπολογιστή (σ.σ. pentapostagma.gr – «quantum computer») που θα δίνει την δυνατότητα στην υπηρεσία να «σπάει» τους πλέον περίπλοκους κωδικούς κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται για την προστασία των σημαντικότερων ηλεκτρονικών αρχείων και εγγράφων του κόσμου.

Σουμάχερ: Λάτρης της ταχύτητας και του Χριστού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

 
Ο Σουμάχερ κάνει το σήμα της νίκης φέροντας το γνωστό σταυρό του και κρατώντας εικόνα της Παναγίας
Ο Σουμάχερ κάνει το σήμα της νίκης φέροντας το γνωστό σταυρό του και κρατώντας εικόνα της Παναγίας
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π
O «μεγάλος ασθενής” είναι ένας fan της Παναγίας και του Χριστού.Πριν το Grand Prix πάντα προσευχόταν στην Παναγία για να παίρνει δύναμη.Αδιάψευστος μάρτυς η φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο και που δημοσιεύει μεγάλο χριστιανικό ιταλικό site το “il pellegrino di Padre Pio». Περιχαρής φωτογραφίζεται με εικόνα Βρεφοκρατούσας Οδηγήτριας ο ανεπανάληπτος οδηγός που οι επιδόσεις του αφήνουν εποχή.

Ο Έλληνας γιατρός που έγινε θρύλος στα μέτωπα του πολέμου

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma.gr   "

Έζησε τη ζωή του ανάμεσα σε πολέμους, εμφύλιες συρράξεις, ερήμους, στρατόπεδα βουνά και ζούγκλες ταξιδεύοντας σε αφιλόξενες περιοχές με τεράστιους κινδύνους. Μοναδικό του εφόδιο ήταν μερικά εργαλεία και η πίστη στο έργο του. Ο Chris Giannou σήμερα συγκαταλέγεται στους ελάχιστους, παγκοσμίως, ιατρούς με συσσωρευμένη εμπειρία στην ιατρική, η οποία ασχολείται υπό ακραίες συνθήκες.

Το λιβάνι της Λειτουργίας (ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

Το λιβάνι της Λειτουργίας
Του Γιάννη Πρόφη
Λαογράφου-συγγραφέα
 
Εκείνο το ανοιξιάτικο πρωινό η θεία Κούλα ξύπνησε με τα κοκόρια κι άρχισε να ετοιμάζεται για τη λειτουργία που θα έκανε μαζί με τη μητέρα της, τη γιαγιά Χρυσούλα, στο ξωκλήσι της Παναγίας του Σκουπέρη. Είχανε από μέρες κανονίσει με τον παπά-Δημήτρη τη μέρα και την ώρα της λειτουργίας, μέρα καθημερινή. Αυτός θα πήγαινε στο ξωκλήσι με το γαϊδούρι του, αυτές ποδαρόδρομο. Μάνα και κόρη είχανε από τότε συνεννοηθεί ποια από τα χρειαζούμενα της λειτουργίας θα έπαιρνε μαζί της η καθεμιά: Η μάνα θα έπαιρνε το μπουκάλι με το γλυκό κρασί για τη θεία κοινωνία, το λάδι και το πρόσφορο. Η κόρη τα κεριά, τα λουμίνια, τα σπίρτα, το λιβάνι, τα καρβουνάκια κι ένα κλωνάρι βασιλικό. Κι από το προηγούμενο βράδυ ετοίμασε η καθεμιά στο σπίτι της τα πράματα που έπρεπε να πάρει μαζί της, ώστε αύριο το πρωί να τα είχε έτοιμα. Η θεία Κούλα ετοίμασε τα κεριά από «ντίλα», όπως έλεγαν τη κερήθρα, και τ’ άλλα πράματα που είχανε συμφωνήσει, τα έβαλε στο ταγάρι κι έπεσε νωρίς να κοιμηθεί.

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΥΣ ΣΑΛΠΑΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr    "

turkey-germany-seek-submarine-sale-of-1-bln-2011-08-26_l
Μετά τις τρεις τορπιλάκατους που σάλπαραν για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τρία τουρκικά υποβρύχια, βγήκαν παγανιά στο Αιγαίο και στην Κύπρο, ενώ αναμένεται και ο απόπλους τριών φρεγατών από τη ναυτική βάση του Ακσάζ, στη Μαρμαρίδα!

Μια επιστολή ενός Έλληνα, στην αρχιεπισκοπή Αθηνών, σχετικά με το πρόσφατο γεύμα του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε λαθρομετανάστες

ΠΗΓΗ :   "   pentapostagma.gr   "

Μια επιστολή ενός Έλληνα, στην αρχιεπισκοπή Αθηνών, σχετικά με το πρόσφατο γεύμα του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε λαθρομετανάστες για να συζητήσει για τα όνειρά τους(!) σε μια αδιάκριτη προπαγάνδα υπέρ πολυπολιτισμού και “ρατσιμού”.
αρχιεπίσκοποσ-μετανάστες
Ως “παιδί” σου αγαπητέ Ιερώνυμε, εκφράζω την δυσχέρειά μου και τις απορίες μου…

Στις άνεργες 50αρες καθαρίστριες, επί παραδείγματι, θα παραθέσεις γεύμα να συνομιλήσεις μαζί τους για τα όνειρά τους και να το μεταδώσεις από τα ΜΜΕ;
Γιατί τέτοιες “διακρίσεις” αγαπητέ φίλε και υποστηρικτή της ..αδιακρισίας;

Αγριολούλουδα με φαρμακευτικές ιδιότητες!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

αγριολούλουδα
Εκατό αγριολούλουδα της περιοχής της Νότιας Πίνδου και των Μετεώρων από τα οποία παρασκευάζονται εκατοντάδες βιομηχανικά φάρμακα «έκλεισε» στις …
σελίδες ενός λευκώματος ο πρώην δασάρχης Καλαμπάκας
Εκατό αγριολούλουδα της περιοχής της Νότιας Πίνδου και των Μετεώρων, ίσως τα πιο εντυπωσιακά αλλά συνάμα και τα πλέον ωφέλιμα, αφού απ’ αυτά παρασκευάζονται εκατοντάδες βιομηχανικά φάρμακα “έκλεισε” στις σελίδες ενός λευκώματος ο πρώην δασάρχης Καλαμπάκας Ηλίας Ζαλαβράς, ύστερα από πολυετή έρευνα.

H ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr   "

Έρχεται-ο-χειμώνας-και-η...-αιθαλομίχλη-1024x400
Νίκος Κατσαρός
Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Η αιθαλομίχλη επεκράτησε σε όλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου με μια σειρά απο μέτρα που ανακοίνωνε η κυβέρνηση ,χωρίς όμως να φέρνουν και το ποθητό αποτέλεσμα.Τα μέτρα θα εφαρμόζονταν οταν οι τιμές της αιθαλομίχλης θα ξεπερνούσαν το όριο των 150 μικρογραμμαρίων ανα κύβικό μέτρο αέρα .Και εδώ ειναι το ερώτημα:δηλαδη οταν οι τιμές ειναι 145 ή 130 ή ακόμα και 100 ,αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει επιβάρυνση στην υγεία ; Επιτέλους πρέπει να γίνει γνωστό οτι τα ανώτατα όρια δεν ειναι όρια ασφαλείας αλλά όρια ανοχής και αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία και στις θερμοκρασίες γύρω απο την ανώτατη τιμή.Ενώ η αιθαλομίχλη επικρατουσε σε όλες τις μεγάλες πόλεις,π.χ.Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Ιωάννινα ,μετρήσεις δεν γίνονταν στις άλλες πόλεις Αγρίνιο,Ορεστειάδα,Πύργο, κ.α.παρά την ορατή αιθαλομίχλη .Σήμερα και με μεγάλη καθυστέρηση ανακοινώθηκε οτι θα γίνωνται μετρήσεις και αλλού.Επίσης γίνωνται μετρήσεις μόνο για τις τιμές των μικροσωματιδίων με μέγεθος 10 εκατομμυριοστων του μέτρου και όχι για τα μικρότερα των 5μ,των 2,5μ και 1μ (εκατομυριοστού του μέτρου),ενώ είναι γνωστό οτι οσο μικρότερο ειναι το μέγεθος των αιωρουμένων σωματιδίων τόσο πιο επικίνδυνα είναι και αυτό διότι εισπνεόμενα παιρνούν απο τους πνεύμονες στο αίμα λόγω μεγεθους και μεταφέρουν στο αίμα μια σειρά απο τοξικές ουσίες οπως πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες,που ειναι καρκινογόνοι και άλλες τοξικές ουσίες που οι επιπτώσεις θα φανούν αργότερα με καρκινογενέσεις, καρδιαγγειακά προβλήματα,βλάβες στο συκώτι,τα νεφρά και το αμυντικό σύστημα του οργανισμού.Οι άμεσες επιπτώσεις ειναι γνωστές κυρίως βλάβες στο αναπνευστικό σύστημα,ασθματικές καταστάσεις,και επιδείνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.Μάλιστα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θέσει στο κόκκινο την χώρα μας τα τελευταία τρια χρόνια στους θανάτους απο χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια που οι ειδικοί αποδίδουν στην αιθαλομίχλη.

Συγκλονιστικός διάλογος άθεου επιστήμονα με ιερέα!

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma.gr   "

Συγκλονιστικός διάλογος άθεου επιστήμονα με ιερέα
Ένας ιερέας καθόταν στο κελί του και ξεχώριζε την αλληλογραφία του.
Ξαφνικά χωρίς την συνηθισμένη προσευχή μπήκε η νεοκώρος και ψιθύρισε πολύ έντονα σαν να έλεγε κάποιο μυστικό νέο το οποίο δεν θα’ πρεπε να ακούσει κάνεις : “Κάποιος άγνωστος φαίνεται από τους άρχοντες θέλει να σας μιλήσει. Δεν τον έχω ξαναδεί ούτε σε σας, ούτε στο ναό. Μάλλον είναι περαστικός”. “Άφησέ τον να μπεί”, είπε ο ιερέας.

Ναύπλιο - Θεοφάνεια - V I D E O

Πατήστε στην σελίδα και στην συνέχεια στον Σύνδεσμο.

http://www.dailymotion.com/video/xser9c_%CE%BD%CE%B1%CF%8D%CF%80%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1_people

ΠΗΓΗ :"  http://www.dailymotion.com "

Μανιάτης και Ανδριανός στα Θεοφάνεια στο Ναύπλιο

ΠΗΓΗ : "  http://tvkosmos.gr    "

  • 1/6/2014 2:21:06 PM
Μανιάτης και Ανδριανός στα Θεοφάνεια στο Ναύπλιο




Μανιάτης και Ανδριανός στα Θεοφάνεια στο Ναύπλιο
Πηγή: www.romfea.gr
Στο Ναύπλιο τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Αγίων Θεοφανείων, Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014.
Το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρουσία των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου, έγινε ο μεγάλος αγιασμός και στο λιμάνι της πόλης ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.
Αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό παρά το τσουχτερό κρύο και την βροχή.
Την τελετή της κατάδυσης έλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ενώ στην ακολουθία των Θεοφανείων παρέστησαν ο Υπουργός ΠΕΚΑ Ιωάννης Μανιάτης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Η Βάπτιση του Ιησού Χριστού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr      "
 

Η Βάπτιση του Ιησού Χριστού
Στα Θεοφάνεια (ή Φώτα), που εορτάζονται στις 6 Ιανουαρίου, τιμούμε και θυμόμαστε τη Βάπτιση του Ιησού Χριστο.
Η λέξη Θεοφάνεια σημαίνει φανέρωση/αποκάλυψη του Θεού και αναφέρεται στη φανέρωση της Αγίας Τριάδος που έγινε κατά τη Βάπτιση του Χριστού.
Η αρχαιότερη αναφορά στη γιορτή των Θεοφανείων που έχει διασωθεί είναι από τον Κλήμη Αλεξανδρείας.

ΦΑΚΕΛΟΣ: Η οικονομική διείσδυση της Τουρκίας σε Θράκη και Αν.Μακεδονία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

Η οικονομική διείσδυση της Τουρκίας σε Θράκη και Αν.Μακεδονία
Ποσό που πλησιάζει τα 700 εκατ.. ευρώ έχει δαπανήσει την τελευταία πενταετία το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μέσω του προξενείου της Κομοτηνής, υπολογίζουν οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών, βάσει στοιχείων από την Τράπεζα της Ελλάδας, αλλά και δικών τους ανεξάρτητων πηγών, για να δημιουργήσει η Άγκυρα ένα τεράστιο τοκογλυφικό κύκλωμα στην Θράκη, με κύριο στόχο την αρπαγή κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και την αγορά, μέσω εξτρεμιστών της μειονότητας, ακινήτων-κλειδιών στην περιοχή.
 

Ας γνωρίσουμε αυτούς που μοχθούν, προκόβουν και τιμούν το όνομα της Ελλάδας




ΑΠΟ :
smountzouris@gmail.com

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ  ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
 (και τους παρακάτω αναφερομένους Έλληνες επιστήμονες, ασφαλώς).
 
 
 
Ας γνωρίσουμε αυτούς που μοχθούν, προκόβουν και τιμούν το όνομα της Ελλάδας
διεθνώς...
Αντίδοτο στη συλλογική κατάθλιψη!