ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Περιπολικά, SUV, ραντάρ και ασύρματοι στην ΕΛΑΣ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 π.μ. |  |  |  | 

Περιπολικά, SUV, ραντάρ και ασύρματοι στην ΕΛΑΣ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Συνολικά 35 νέα περιπολικά διατίθενται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Από τα εν λόγω οχήματα, που η Περιφέρεια έχει προμηθευτεί με κονδύλια από το ΕΣΠΑ, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας παρέδωσε σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου, στον γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα τα πρώτα 14 -από τα οποία τα 7 προορίζονται για την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας και τα άλλα 7 για την αντίστοιχη Διεύθυνση της Μεσσηνίας.

ΡΩΣΙΑ.Αγ.Πετρούπολη "ΠΑΛΑΤΙ ΠΕΤΕΡΧΟΦ"σχετικό με Ταξίδι Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας



Πατώντας στην παρακάτω επαγγελματική σελίδα θα απολαύστε όσοι δεν συμμετείχατε σε αυτό το ταξίδι. Στην συνέχεια αναρτήθηκαν η 7η ημέρα  ( Παλάτι ΠΕΤΕΡΧΟΦ )   και η 8η τελευταία ημέρα ( Κέντρο Αγ. Πετρούπολης και απόγευμα μέχρι που νυχτώνει  Κρουαζιέρα στο Ποταμό ΝΕΒΑ ) . 

Σε επόμενη ανάρτηση θα είναι το ταξίδι στην γειτονική ΙΤΑΛΙΑ ( Ν.Ιταλία - Σικελία - Ελληνόφωνα χωριά ). 

Αποτελέσματα αναζήτησης

7η ΗΜΕΡΑ 

Στην σημερινή ημέρα βλέπουμε τα θερινά ανάκτορα της Τσαρικής Οικογένειας στο ΠΕΤΡΟΝΤΒΑΡΕΤΣ ή  αλλιώς ΠΕΤΕΡΧΟΦ   όπου θα διαπιστώσετε είναι ένα στολίδι της Ρωσικής Αρχιτεκτονικής.

Επειδή με την σημερινή ανάρτηση τελειώνουν τα Παλάτια που είδαμε σε φωτογραφίες - video  κάτι που εδώ στην Ρωσία ήταν το κάτι άλλο από την ποσότητα  την ομορφιά  - τις εκτάσεις που καλύπτουν ήταν ανεπανάληπτα. 

΄Οσοι έχουν ταξιδέψει θα έχουν δει και αλλού παλάτια αυτά ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Ένα βίντεο από το 2003 αναλύει την σημερινή πραγματικότητα !




Το συγκεκριμένο βίντεο που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι από τον παλιό καλό ΣΚΑΙ που ενημέρωνε τον κόσμο με ωραία και αναλυτικά ντοκιμαντέρ(Σε αντίθεση με σήμερα).