ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣ.ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ όπου και αυτός είναι δίπλα στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συγχαίρει την ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/Τοπική Διοίκηση ΑΘΗΝΩΝ και τον Πρόεδρός της κ. ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάσιο για την προσφορά Μασκών και Γαντιών που θα διατεθούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας όπως μας έγινε γνωστό με το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ της Τοπική Διοίκησης Αργολίδας ( Ι.Ρ.Α.).











Ο Πρόεδρος του  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μετά από επικοινωνία προ ημερών  με τον  Πρόεδρο της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας προκειμένου γίνει ενημέρωση για τις ανάγκες των συναδέλφων και ειδικότερα λόγω του περιστατικού στο ΚΡΑΝΙΔΙ υπήρξε η ενημέρωση ότι αυτό το χρονικό διάστημα είναι πλήρως εφοδιασμένοι. 

Υπήρξε δε η συμφωνία μεταξύ των δύο Προέδρων ότι μόλις απαιτηθούν στο μέλλον διάφορα υλικά   ( Μάσκες   -    Γάντια - Υγρά ) για προστασία από την πανδημία COVID - 19  θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου είπε,  είμαστε δίπλα σας για ότι στο μέλλον προκύψει και υπήρξαν οι ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της ΄Ενωσης.