ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ερχονται αλλαγές στις ανέπαφες συναλλαγές -Τι θα ισχύει από 14 Σεπτεμβρίου για πληρωμές με κάρτα




Ερχονται αλλαγές στις ανέπαφες συναλλαγές -Τι θα ισχύει από 14 Σεπτεμβρίου για πληρωμές με κάρτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Σημαντικές αλλαγές έρχονται από τις 14 Σεπτεμβρίου στις ανέπαφες συναλλαγές, καθώς σε εφαρμογή θα τεθεί ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης «για τις υπηρεσίες πληρωμών».
    Αναλυτικότερα, από τις 14 του μηνός όλες οι ανέπαφες συναλλαγές, έως του ποσού των 25 ευρώ, χωρίς την καταχώρηση του κωδικού PIN σε τερματικό (POS), με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες θα πραγματοποιούνται με όριο έως του ποσού των 150 ευρώ, σωρευτικά. Κάθε φορά που θα πραγματοποιείται οποιουδήποτε είδους συναλλαγή με χρήση κωδικού PIN, το όριο των 150 ευρώ θα μηδενίζεται. Επομένως, δεν θα παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης απεριορίστων διαδοχικών ανέπαφων αγορών χωρίς την χρήση του κωδικού PIN.

Μία ωραία βραδιά διασκέδασης στο ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 25-8-2019


Μέσα στην ζωή με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν πρέπει κάποιες στιγμές να τις περνάς ευχάριστα ξεχνώντας όλα τα υπόλοιπα. ΄Ετσι λοιπόν μία παρέα αποφασίσαμε να απολαύσουμε την διασκέδαση στο ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, κάποιοι φίλοι ακόμη για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας και μας έδωσαν το ραντεβού για το επόμενο.