ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

" 20 ΧΡΟΝΙΑ Π.Ο.Α.Σ.Α. " { με Παρουσία του " ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας } Μέλος ΠΟΑΣΑ.

 


Μετά από ένα χρονικό διάστημα βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος ώστε να ξεφυλλίσουμε και να διαβάσουμε το βιβλίου που έφτιαξε η Ομοσπονδία για τα 20 χρόνια που έκλεισε.

Μία Ιστορική αναδρομή στις κινήσεις και τις δραστηριότητες για όλα αυτά τα χρόνια φτάνοντας σήμερα σε ένα πολύ καλό σημείο.

Όλα αυτά έγιναν με κόπο – χρόνο και επίπονη εργασία ώστε να τα διαβάζουμε σήμερα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  

θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους εργάσθηκαν για αυτό ωραίο 

Βιβλίο.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μέσα στο έργο αυτό έχει συμβάλλει και ο Σύνδεσμος  με τις δικές του δραστηριότητες στο πνεύμα της Π.Ο.Α.Σ.Α. αλλά και με τις  συμμετοχές του στα Συνέδρια – Συλλαλητήρια κ.λ.π.   στις παρακάτω σελίδες αναφέρονται στο Βιβλίο :

Σελίδα 387.

Πραγματοποίηση 27-5-2017 Αρχαιρεσιών.

Στις 2-6-2017 το εκλεγέν Δ.Σ. συνήλθε σε Σώμα  όπου εκτός των θέσεων των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής αποφάσισαν και για Επιτροπές.

Στην Επιτροπή Κινητοποιήσεων περιηγητικών εκδηλώσεων και Εκδρομών όρισαν τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ως  υπεύθυνο Πανελλαδικά για τις Εκδρομές της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Συνεπεία του ορισμού των Εκδρομών ο Σύνδεσμος και κατ΄ επέκταση με συμμετοχή από όλους τους Συνδέσμους Πανελλαδικά συμμετείχαν μέλη από άλλους Συνδέσμους σε Εκδρομές και Ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν στον Ελλαδικό χώρο ( Μονοήμερες – Διήμερες/Τριήμερες ) και στο Εξωτερικό, θα γνωστοποιηθούν τα Ετήσια του Εξωτερικού καθότι τα εντός Ελλάδος είναι αρκετές.

Το παρών σε πολλές Εκδρομές και Ταξίδια έχει δώσει ο 

Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.

1.- ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

2.-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

3.-ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ

4.-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΠΑΝΣΚΟ

5.-ΡΩΣΙΑ

6.-ΣΕΡΒΙΑ

Σελίδα 406.

 1η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  5-11-2017. ΝΑΥΠΛΙΟ

Γίνεται αναφορά για την   1η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  και μετά από πρόταση του Προέδρου του Συνδέσμου  να πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων  το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου  όπου και  πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία και ήταν η αφετηρία όλων  των υπολοίπων Συνδιασκέψεων.

Μετά δε από εισήγηση του Προέδρου του Συνεδρίου, τη διεξαγωγή συζήτησης και ανταλλαγή, οι συμμετέχοντες ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν μακροσκελή ψήφισμα το οποίο αποτελείτο από  δέκα εννέα (19) παραγράφους.