ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 25-7-2020 ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.


Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας βρεθήκαμε στην ΠΑΤΡΑ όπου μας υποδέχθηκε σύννομο το Διοικητικό Συμβούλιο του οικείου ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, στην όμορφη παρέας μας παραβρέθηκε και ο Νομικός Σύμβουλος κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας.Η ΠΟΑΣΑ στην Αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ
Η περιοδεύουσα ΟΜΑΔΑ της Π.Ο.Α.Σ.Α. αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την Πρόταση του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ηλείας  κ. ΦΛΕΤΟΥΡΗ Κων/νου και επισκέφθηκαν την Αρχ. Ολυμπία.

Εκεί ο Πρόεδρος κ. ΦΛΕΤΟΥΡΗΣ Κων/νος παρουσία των μελών του οικείου ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ επέδωσε στον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΑ Αναμνηστική Πλακέτα με το έμβλημα του Συνδέσμου.

Συνάντηση με ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤ. ΣΩΜ.ΑΣΦ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ.η ΠΟΑΣΑ
Το πρωί της 25-7-2020 η Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Α.Σ.Α. συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας στην συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο Γ.Γ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσέας.

Η συνάντηση η οποία έγινε σε πολύ φιλικό και θερμό περιβάλλον είχε ως αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων – προβληματισμών και θέσεων γύρω από τα προβλήματα που απασχολούν τους Αποστράτους.

Προς το τέλος της συνάντησης μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε 

όλους μας. Αιτία ήταν η απρόσμενη έλευση του Προέδρου της 

Ένωσης  Συνταξιούχων Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Ν. 

Μεσσηνίας κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλείου,  ακολούθησε 

φωτογράφηση με προτροπή του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. 

ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγέλου πράγμα το οποίο δείχνει ότι 

όλοι οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας είμαστε μία 

Μεγάλη αγκαλιά.