ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο εορτασμό του Αγίου Αναστασίου πολιούχου της πόλεως Ναυπλίου.

Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συμμετείχαν στον εορτασμό.


 Το ΝΑΥΠΛΙΟ γιόρτασε τον Πολιούχο του ΑΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ
Ανήμερα της εορτής του Αγίου Αναστασίου, πολιούχου Ναυπλίου τελέσθηκε πολυαρχιερατική θεία Λειτουργία με τους Μητροπολίτες Άργολίδας Νεκτάριο, Άρτης Καλλινίκου και Ιερισσού Θεοκλήτου. 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ελευθερίας 2, Τ.Κ.21100 Ναύπλιο
Τηλ. & fax: 2752098757
e-mail: ipaargolidas@gmail.com                                Ναύπλιο 31/01/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Η Τοπική Διοίκηση της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας, την 27-01-2018 πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του έτους 2018 στα Πυργιώτικα Ναυπλίου στην ταβέρνα τα «Παλαιά Κιούπια».
     Στη εν λόγω εκδήλωση συμμετείχε και έκοψε την πίτα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Επίσης παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Δημήτριος, οι βουλευτές Αργολίδας κ. Ιωάννης ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ και               κ. Ιωάννης ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης με τον Αντιπρόεδρο κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑ Νικόλαο, ο πρόεδρος των αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ο Υποδιοικητής του Α.Τ.Ναυπλίου κ. ΘΑΝΟΣ Κων/νος και ο Διοικητής του Τ.Α.Ναυπλίου κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Νικόλαος  τους οποίους και Ευχαριστούμε.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική και αυθόρμητη και επακολούθησε γλέντι και χορός.

    

Servo Per Amikeco


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γενικός ΓραμματέαςΑθανάσιος Κατσιγιάννης                                                                  Σπυρίδων Κουτρουφίνης