ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

ΠΗΓΗ : "  Asteikeia.gr   "

Ασανσέρ

3 Ξανθιές είναι μέσα σε ένα ασανσέρ το οποίο έχει σταματήσει .
Φωνάζουν όλες για βοήθεια !
Λέει η μία : Κορίτσια , έτσι δεν βγαίνει τίποτα . Για να μας ακούσουν πρέπει να φωνάξουμε όλες μαζί ταυτόχρονα !
Και φωνάζουν όλες μαζί : ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !

Ἰατρική Ἐπιστήμη καί Ὀρθόδοξη Πίστη. Ἀρχιμ. Σαράντη Σαράντου


 

ΠΗΓΗ :
smountzouris@gmail.com
 

ατρική πιστήμη καί ρθόδοξη Πίστη

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013




Καθ. Καρδιολ. Στ.Φούσας, Αρχ. Σ.Σαράντος, Δήμαρ. Αμαρουσ. Γ. Πατούλης

φείλουμε χάριτας καί εχαριστίες στούς ξιότιμους καί πολύ γαπητούς μας ατρούς, στό Δήμαρχό μας κ. Γ. Πατούλη, εσέτι μάχιμο χειρουργό ρθοπεδικό, πρόεδρο το ατρικο Συλ­λόγου θηνν καί στόν πίσης πολύ γαπητό μας κ. Στέφανο Φούσα, πίκουρο καθηγητή Καρδιολογίας Τζανείου Νοσοκομείου Πειραις καί πρόεδρο τς Καρδιολογικς ταιρείας, γιατί μς τοίμασαν ατήν τήν παραίτητη νημέρωση γιά τήν καρδιά μας καί τά στ μας. πρόληψη εναι πάντα καλύτερη θεραπεία, καί μάλιστα τώρα ν καιρ κρίσεως πού τά πάντα γύρω μας καταρ­ρέουν, πειδή «μαζί τά φάγαμε», πως κυνικς ο ποτιθέμενοι ρχοντες μας μς λένε.

Νορβηγία: Απολύθηκε παρουσιάστρια επειδή φορούσε...σταυρό. «ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ»

 
 
 
 
ΠΗΓΗ :
smountzouris@gmail.com
 
 
 
 
 

 
From: Gri Anag [mailto:grianag@gmail.com] 
Sent: Tuesday, November 26, 2013 9:04 PM
To: ekarabatsis@yahoo.gr; ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ; ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ; eleni anagnostou; alestavro@yahoo.gr; ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ; ggianulis@yahoo.gr; grig doum; JIM PAN; Dimitris K.; davillas@titan.gr; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΟΣ; dim.boul@hotmail.com; Kostas Athanasopoulos
Subject: Fwd: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
 


Δημοφιλής παρουσιάστρια από την Νορβηγία, απολύθηκε επειδή βγήκε στον αέρα φορώντας ένα…σταυρό, κάτι που η μουσουλμανική κοινότητα της χώρας θεώρησε σκανδαλώδες
.
φωτογραφία: tv2.no
φωτογραφία: tv2.no
 

Κατανυκτική αγρυπνία στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

 
 
3
Άγιον Όρος | Αιμίλιος Πολυγένης

 
Με αγιορειτική κατάνυξη τελείτε αυτή την ώρα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, ιερά αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.
Να αναφερθεί ότι στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου φυλάσσεται η καρά του Αγίου Ιωάννη, την οποία θα έχουν την ευλογία να προσκυνήσουν οι προσκυνητές.
Στην πανηγυρική αγρυπνία προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, ενώ στον αριστερό θρόνο παρίσταται συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος.

Υβριστικά συνθήματα στον Αϊ Γιώργη της Αττάλειας

 


 ubristika-sunthimata-ston-ai-giorgi-attaleias


Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Αλάνια της Αττάλειας, λειτούργησε χθες
24 Νοεμβρίου του 2013


Η εκκλησία του Αϊ Γιώργη, στην περιοχή Αλάνια της Αττάλειας, λειτούργησε πάλι μετά από 89 χρόνια, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

Πώς η Μηλιά, ένα ορεινό χωριό στην Πίνδο, κατάφερε να μηδενίσει την ανεργία.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/pos-i-mhlia-ena-oreino-xorio-stin-pindo.html#ixzz2lnKF5op3


 
Η ανεργία είναι στο 0%. Κάθε οικογένεια έχει και ένα εργαστήριο επεξεργασίας ξύλου. Δύο δασικοί συνεταιρισμοί εκμεταλλεύονται 36.000 στρέμματα δάσους. Αυτή, είναι η ταυτότητα του ορεινού χωριού Μηλιά, σε υψόμετρο 1180 μ. στην Πίνδο, το οποίο απέχει 12 χιλιόμετρα από το Μέτσοβο και βρίσκεται μία ανάσα από τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, στα όρια των Ιωαννίνων με τα Γρεβενά.

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ «ΜΕΓΑΛΕ»;

 


 


Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ..ΑΛΛΩΝ.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Κορίνθου τον Ιανουάριο του 1952 ως ανυπότακτος.

Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφοριών και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Απολύθηκε τον Ιούλιο του 1953, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα το ΓΕΣ είχε ακυρώσει την πρόσθετη διετή υπηρεσία που του είχε επιβληθεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ

Στις 27 Νοεμβρίου του 1978 ο κ. Γιώργος Παπανδρέου -σε ηλικία 26 ετών τότε- παρουσιάστηκε στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα.

Έκανε θητεία οκτώ μηνών αφού πρώτα εξαγόρασε το υπόλοιπο των 16 μηνών καταβάλλοντας 19.000 δραχμές και στις 7 Αυγούστου του 1979 απολύθηκε με την ειδικότητα του γραφέα.

Κυδώνι: ωφέλιμο, χειμωνιάτικο και γευστικό

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/kydwni-wfelimo-xeimwniatiko-kai-gefstiko.html#ixzz2lnIPMwmV


  
Πολλοί πιστεύουν ότι το κιτρινωπό αυτό φρούτο, περίεργου σχήματος που θυμίζει μήλο και αχλάδι, προϋπήρχε του μήλου και μάλιστα πολλές αναφορές σε μήλα που αφορούν την αρχαιότητα, ουσιαστικά μιλούσαν για το κυδώνι, συμπεριλαμβανομένης και της ιστορίας του μήλου που έδωσε η Εύα στον Αδάμ.

Το μεγαλύτερο ηλεκτροφόρο χέλι στον κόσμο [Βίντεο]

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/to-megalytero-hlektroforo-xeli-ston-kosmo-video.html#ixzz2lnHtZ6io


  
Ηλεκτροφόρο χέλι μήκους σχεδόν δύο μέτρων που είναι ικανό να σκοτώσει ακαριαία το θήραμα του μόνο με ένα άγγιγμα.

Γιατί έρχεται ο Ρώσος υπουργός Άμυνας στην Αθήνα, τι έκανε στο ΥΠΕΘΑ ο πρέσβης και οι S-300

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/giati-erxetai-o-rosos-ypourgos-amynas-stin-athina-ti-ekane-o-presvis-kai-s-300.html#ixzz2lnHS8Wod


 iati-erxetai-o-rosos-ypourgos-amynas-stin-athina-ti-ekane-o-presvis-kai-s-300

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Mια βδομάδα πριν την προγραμματισμένη πρώτη επιχειρησιακή βολή στην Κρήτη του ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικού συστήματος S-300 της Πολεμικής Αεροπορίας έρχεται στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη ο Υπουργός Άμυνας  της Ρωσικής Ομοσπονδίας  Sergei Shoigu.

Η Ρωσία απαγορεύει τις διαφημίσεις των αμβλώσεων – Ισχυρές πρωτοβουλίες κατά της έκτρωσης

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/h-rwsia-apagorevei-tis-diafhmiseis-twn-amvlwsewn.html#ixzz2lnH09Wlv


  
Οι πρόσφατα υπογεγραμμένες τροποποιήσεις στην Νομοθεσία περί υγειονομικής φροντίδας στη χώρα της Ρωσίας εισήγαγαν την απαγόρευση οποιασδήποτε διαφήμισης της πρακτικής των αμβλώσεων, καθιστώντας παράλληλα πλημμέλημα την παροχή ιατρικών υπηρεσιών από μη-ειδικούς.

ΠΟΜΙΔΑ: Οκταπλασιάστηκαν οι φόροι στην ακίνητη περιουσία. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ "
26/11/2013
Υπερ-οκταπλασιάστηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης οι φόροι στην ακίνητη περιουσία, υποστηρίζει η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), όπως προκύπτει από τα στοιχεία που προκύπτουν από τον προϋπολογισμό του 2014 που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή.
Επιπρόσθετα, όπως σημειώνει η Ομοσπονδία, από 1 Ιανουαρίου τίθενται σε εφαρμογή σειρά νέων επαχθών μέτρων για τους ιδιοκτήτες αλλά και για όσους αγοράζουν ή πωλούν ακίνητα, όπως η επιβολή πόθεν έσχες με βάση τις εξωπραγματικές αντικειμενικές αξίες που εξακολουθούν να ισχύουν, η επιβολή φόρου υπεραξίας κ.α.

Για μία κοινωνία χωρίς βία κατά των γυναικών. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
26/11/2013
Ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα των Γυναικών, με μακρόχρονη εμπειρία και δράση στην καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, επισημαίνει την μεγάλη ανάγκη μιας συστηματικής και συντονισμένης στρατηγικής για την ουσιαστική πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου.
Η βία κατά των γυναικών, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ανισότητας σε βάρος τους, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όχι μόνο των γυναικών που την υφίστανται αλλά και των ανδρών που τη διαπράττουν, ενώ συγχρόνως παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

ΕΕ: ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Η ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
26/11/2013
Τον Δεκέμβριο αναμένεται να αρχίσει η άρση των πρώτων κυρώσεων κατά του Ιράν, έπειτα από τη συμφωνία ανάμεσα στους Έξι και την Τεχεράνη για το πυρηνικό της πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λορέν Φαμπιούς, η ευρωπαϊκή πλευρά θα ξεκινήσει «τη χαλάρωση των κυρώσεων τον Δεκέμβριο», καθώς η συμφωνία για τα πυρηνικά θα εμποδίσει την Τεχεράνη «να κάνει τα πάντα και ο,τιδήποτε» στον τομέα του εμπλουτισμού του ουρανίου.