ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Το Σ.Τ.Ε. απειλεί με πρόστιμα για τα αναδρομικά των ενστόλων...



Με άμεση επιβολή κυρώσεων (πιθανότατα προστίμου) απειλούνται πλέον η κυβέρνηση και το ελληνικό Δημόσιο επειδή δεν έχουν συμμορφωθεί μέχρι σήμερα πλήρως (αλλά μόνο εν μέρει) στις δικαστικές αποφάσεις που τον περασμένο Ιούνιο δικαίωσαν τους ενστόλους (στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες κ.λπ.)..........>>> ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 50%:  

Παρακράτηση συνδρομής έτους 2015 υπέρ του Συνδέσμου μας από το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α...

ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΩΝ  ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ 



Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας,οι οποίοι έχουν υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση να παρακρατείται η ετήσια συνδρομή υπέρ τους Συνδέσμου μας από το ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ (τ.Χωρ/κής) & ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΥΑΠ (τ.Αστυν.Πόλεων),

Τα ωραιότερα μοναστήρια της Ελλάδας!

Η Ελλάδα είναι διάσπαρτη από όμορφα μοναστήρια. Υπάρχουν συνολικά 230 μοναστήρια σε ολόκληρη την επικράτεια, άρρηκτα δεμένα με την ελληνική φύση και ιστορία.

Κάποια από αυτά βρίσκονται σκαρφαλωμένα σε απόκρημνους βράχους, κάποια αιωρούνται πάνω από γκρεμούς και άλλα ορθώνουν το ανάστημα τους σε ανεμοδαρμένες πλαγιές και σε καταπράσινες πεδιάδες.
Όλα τα μοναστήρια μας είναι όμορφα.
 Μονή Σίμωνος Πέτρας
Μονή Σίμωνος Πέτρας
Η Μονή Σίμωνος Πέτρας, γνωστή και ως Σιμωνόπετρα, είναι 13η στην ιεραρχία των μονών του Αγίου Όρους. Βρίσκεται σε υψόμετρο 300 μέτρων πάνω από τη θάλασσα, σε βράχο από γρανίτη, που έχει βάθος 10 χλμ. μέσα στη γη. Μοιάζει σχεδόν να κρέμεται. Ξεκίνησε να κτίζεται το 1257, και θεωρείται σύμφωνα με την Wikipedia ένα από τα τολμηρότερα οικοδομήματα του Mεσαίωνα.

DIAGORAS, ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ 16/11/2015 " V I D E O "


ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… Οι Στρατιώτες μας αναχωρούν Ψέλνοντας τον Εθνικό μας Ύμνο!

Οι Στρατιώτες μας αναχωρούν Ψέλνοντας τον Εθνικό μας Ύμνο! Χαρά στην Μάνα που γέννησε τέτοια παιδιά ,χαρά στις κοπέλες που...
BLUE-STAR

Οι Στρατιώτες μας αναχωρούν Ψέλνοντας τον Εθνικό μας Ύμνο!
Χαρά στην Μάνα που γέννησε τέτοια παιδιά ,χαρά στις κοπέλες που τους Περιμένουν στα λιμάνια της επιστροφής και στους Σταθμούς των Τρένων…Χαρά στη Χώρα που έχει τέτοιους λεβέντες να την Υπηρετούν !

Θα κάνουμε λευκά Χριστούγεννα; Τι λένε οι προβλέψεις για τον Δεκέμβριο

Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες και ο Δεκέμβριος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως δείχνουν οι μακροπρόθεσμες...

xionia-sto-kabanario


Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες και ο Δεκέμβριος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως δείχνουν οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις των μετεωρολόγων.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη ο καιρός θα είναι γλυκός κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ το κρύο θα είναι πολύ έντονο.

ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Δυο βλάχοι , ο Μήτσους και ο Κήτσους , ένα απογευματάκι καθότανε σε μια όμορφη τοποθεσία του ορεινού χωριού τους και καμάρωναν τη θέα .
Σε λίγο περνάει από κει ένας τουρίστας .
Τους πλησιάζει ...
- Ντου γιου σπικ ιγκλις ; τους λέει
Οι βλάχοι κοιτάζονται , σηκώνουν τους ώμους και του λένε:
- Τς !

Έρχεται πρόστιμο 150 ευρώ για όσους δεν περάσουν ΚΤΕΟ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Έρχεται πρόστιμο 150 ευρώ για όσους δεν περάσουν ΚΤΕΟ
    Λήγει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η προθεσμία για να περάσουν από ΚΤΕΟ, όσα οχήματα συμπλήρωσαν εξάμηνο χωρίς να έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο από την 1/1/2015 έως και τις 14/9/2015, καταβάλλοντας μειωμένο τέλος εκπρόθεσμης προσέλευσης.
    Έτσι λοιπόν, από την 1 Δεκεμβρίου, οι ιδιοκτήτες οχημάτων που περνούν καθυστερημένα από τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ, θα πληρώνουν το πλήρες (αναλογούνπρόστιμο ενώ από την 1η Ιανουαρίου θα τους επιβάλλεται και διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια Ξάνθης 2016

ΠΗΓΗ: "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια Ξάνθης 2016
    Η νέα αφίσα καθώς και η συνοδευτική επιστολή της, παρουσιάστηκε δημόσια, στην Ετήσια Συγκέντρωση του Παραρτήματος μας, την 25η Νοε. 2015, παρουσία 130 μελών μας, των ''8 '' αναδόχων Συλλόγων, των Τοπικών Πολιτικών και Δημοτικών Αρχών και Στρ. αρχών, όπως είχε εγκριθεί από τοΣεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμωνα.

Με τεράστια επιτυχία ο 1ος Παλαμήδειος Άθλος στο Ναύπλιο (βίντεο)

BLOGER: Η παρούσα ανάρτηση όπως και η "  Με λαμπρές εκδηλώσεις το Ναύπλιο γιόρτασε την απελευθέρωση του από τον Τούρκικο ζυγό (βίντεο) " είναι για την 193η Επέτειο της ΄Αλωσης του Παλαμηδίου. 



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.11.15 | 
Η πόλη του Ναυπλίου γιόρτασε την απελευθέρωση της από τους Τούρκους διοργανώνοντας για πρώτη φορά τον «Παλαμήδειο Άθλο», μία απόσταση 5 χιλιομέτρων, με ανάβαση στο κάστρο του Παλαμηδείου από τα 999 σκαλιά την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015.

Με λαμπρές εκδηλώσεις το Ναύπλιο γιόρτασε την απελευθέρωση του από τον Τούρκικο ζυγό (βίντεο)

BLOGER: Η παρούσα ανάρτηση όπως και η " 

Με τεράστια επιτυχία ο 1ος Παλαμήδειος Άθλος στο Ναύπλιο (βίντεο)    " είναι για την 193η Επέτειο της ΄Αλωσης του Παλαμηδίου. 



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.11.15 | 
 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την τελευταία Κυριακή κάθε Νοέμβρη, εορτάζεται στο Ναύπλιο η Άλωση του Παλαμηδιού και η απελευθέρωση της πόλης από τον Τούρκικο ζυγό.

15 τρόποι για ζεστό σπίτι τον χειμώνα, χωρίς κόστος ~ εικόνες

Πρακτικές συμβουλές για να μένει το σπίτι ζεστό ακόμα και στην παγωνιά, χωρίς να υπερχρεώνεστε σε ρεύμα, αέριο και πετρέλαιο...

home-708new
ρακτικές συμβουλές για να μένει το σπίτι ζεστό ακόμα και στην παγωνιά, χωρίς να υπερχρεώνεστε σε ρεύμα, αέριο και πετρέλαιο.

Τι σημαίνει όταν κρυσταλλώνει το μέλι; Όλη η κρυμμένη αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε …

Η κρυστάλλωση του μελιού είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείτε κυρίως το χειμώνα με τ κρύο, και λίγοι γνωρίζουν την αλήθεια...

honey_crystalls



Η κρυστάλλωση του μελιού είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείτε κυρίως το χειμώνα με τ κρύο, και λίγοι γνωρίζουν την αλήθεια. Πολλοί καταναλωτές πιστεύουν ότι το μέλι τους προήλθε από νοθεία με ζάχαρη και ο μελισσοκόμος τους εξαπάτησε. Ωστόσο η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις υποθέσεις!
Η κρυστάλλωση είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει στο αγνό, ανεπεξέργαστο μέλι! Δεν σας έρχεται παράξενο που το μέλι από το σούπερ μαρκετ δεν κρυσταλλώνει ποτέ; Γιατί δεν κρυσταλλώνει; Είναι επεξεργασμένο, «βρασμένο», φιλτραρισμένο, και φυσικά μερικές φορές νοθευμένο. Έχουν βγει άλλωστε και σχετικές ανακοινώσεις από τον ΕΦΕΤ, όπου εντοπίστηκαν επικύνδινες ουσίες σε τυποποιημένα μέλια.

Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό.

Σήμερα αισθανόμαστε, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, πως βρισκόμαστε μπροστά σε συνταρακτικά γεγονότα, που μπορούν και άμεσα να...
αγια σοφια

Σήμερα αισθανόμαστε, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, πως βρισκόμαστε μπροστά σε συνταρακτικά γεγονότα, που μπορούν και άμεσα να συμβούν.
Δυστυχώς όμως η πνευματική κατάσταση του Γένους μας είναι τραγική, σε σημείο μάλιστα να εκλέγει δηλωμένες άθεες κυβερνήσεις, ανθρώπους που πρεσβεύουν άγνωστα σε εμάς ήθη και έθιμα, τη σήψη, την παρακμή και την ανωμαλία, δίχως να λογαριάζει την ύπαρξη και των πνευματικών νόμων, που τιμωρούν τους ασεβείς.

Επιβιωση! Πως φτιαχνω ηλιακο φορτιστη μονος μου.!!!

Ελαφρύς και με μικρό μέγεθος για φορητότητα Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε τις νέες μονοκρυσταλλικές κυψέλες για να φτιάξουμε έναν μικρό και...

monocryst1

Ελαφρύς και με μικρό μέγεθος για φορητότητα
Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε τις νέες μονοκρυσταλλικές κυψέλες για να φτιάξουμε έναν μικρό και ελαφρύ ηλιακό φορτιστή για το λάπτοπ.

Καρότα: Σύμμαχος στην αντιμετώπιση της χοληστερίνης

Τα καρότα είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα σε β-καροτίνη. Λόγω...


Τα καρότα είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα σε β-καροτίνη.

Με λαμπρές εκδηλώσεις το Ναύπλιο γιόρτασε την απελευθέρωση του από τον Τούρκικο ζυγό (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.11.15 | 
 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την τελευταία Κυριακή κάθε Νοέμβρη, εορτάζεται στο Ναύπλιο η Άλωση του Παλαμηδιού και η απελευθέρωση της πόλης από τον Τούρκικο ζυγό.