ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΟΙ 5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,   " 

Posted: 
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
H Iνδία ,η Γουινέα,το Πακιστάν το Σουδάν και η Σομαλία συγκαταλέγονται μεταξύ των χειρότερων χωρών για μια γυναίκα.(madame Figaro 10/06/14)
Η έρευνα που δημοσιοποιείται επικαλείται στοιχεία του ΟΗΕ ,της Διεθνούς Αμνηστίας και της Παγκόσμιας Τράπεζας.Εγκλήματα τιμής,κλειτοριδοκτομές,σεξουαλικό σκλαβοπάζαρο είναι μερικά  μόνο από τα εγκλήματα στα οποία υποβάλεται ο γυναικείος πληθυσμός.

Ασπίδα προστασίας η γυμναστική για τον καρκίνο του μαστού

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma  " 

Posted: June 10, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: 
ασπίδα-προστασίας-η-γυμναστική-για-τον-καρκίνο-του-μαστούΑσπίδα προστασίας η γυμναστική για τον καρκίνο του μαστού
Η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην ανάρρωση των γυναικών με καρκίνο του μαστού, ωστόσο πολλές γυναίκες δεν έχουν εντάξει τη γυμναστική στη ζωή τους. Όπως αναφέρουν αμερικανοί ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό Cancer, παρά τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία των ανθρώπων γενικότερα –και των ασθενών με καρκίνο του μαστού ειδικότερα- δεν είναι πολλές οι γυναίκες που παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν τις καθημερινές τους συνήθειες.

Πόνος στην κοιλιά: Πότε να ανησυχήσω;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 10, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: 
πόνος-στην-κοιλιά-πότε-πρέπει-να-ανησυχήσω Ο πόνος στην κοιλιά είναι ένα κοινό σύμπτωμα. Αν και υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες οι περισσότερες δεν είναι σοβαρές και συνήθως είναι μία λοίμωξη του εντέρου ή μια μικρή διαταραχή στη λειτουργία του. Ωστόσο, ο πόνος μπορεί να είναι ένα σημάδι μιας σοβαρής ασθένειας οπότε είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα που είναι σοβαρά και να ξέρετε πότε πρέπει να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια.
Της Χριστίνας Ι. Μπουντούρη 
Γενικού – Οικογενειακού Ιατρού

Εικόνες από το εσωτερικό πυρηνικών εργοστασίων

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: June 10, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: 
εικόνες-από-το-εσωτερικό-πυρηνικών-εργοστασίων Αυστηρά φυλασσόμενα και μη προσβάσιμα στο κοινό, οι πυρηνικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής δεν είναι μόνο τα καμάρια της σύγχρονης επιστήμης, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και μια μόνιμη απειλή για το περιβάλλον, όπως φανέρωσε παλιότερα η περίπτωση του Τσέρνομπιλ και πιο πρόσφατα η Φουκουσίμα.

Θαυμαστό γεγονός στο μαρμάρινο δοχείο που στάζει μύρο δίπλα στην εικόνα του Αγίου Παντελεήμωνα στην Κάλυμνο.

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: June 10, 2014 at 12:25 pm, Last Updated: 

%CE%9A.jpg
ΙΕΡΑ ΑΝΔΡΩΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΑΘΛΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
το μοναστήρι του αγίου Παντελεήμωνα(αυτό είναι κτισμενο μέσα σε σπήλαιο), του αγιου Γερασίμου του εν Κεφαλληνία( αυτό με τα κεραμιδί τουβλα , και η εκκλησια του αρχαγγέλου Μιχαήλ (η πέτρινη με τα κεραμίδια) που κτιστηκε εις μνημην του αειμνήστου μιχαήλ Σπίρτου
%CE%9A%CE%9A%CE%9A.jpg
%CE%9F.jpg

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

ΚΟΛΑΣΗ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης. Ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών. Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα... μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση. 

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS


Το ροντέο

Κάποιοι Καουμπόηδες είναι στο μπαρ και συζητάνε για γυναίκες, σεξ και αγαπημένες στάσεις... 
Ο πρώτος λέει: 
- Εμένα η αγαπημένη μου στάση είναι το Ροντέο, έτσι είναι που τη βρίσκω πραγματικά 
Όλοι οι άλλοι τον ρωτάνε γεμάτοι περιέργεια: 
- Για πες μας, για πες μας! 
- Λοιπόν να σας εξηγήσω τους λέει αυτός, είναι απλό. Καβαλάς την γυναίκα σου κανονικά. 
Αρχίζεις τα διάφορα όπως συνήθως. Δεν βιάζεσαι, της κάνεις ότι της αρέσει. Όταν δεις ότι έχει ανάψει και την έχει βρει, κρατιέσαι γερά. 
Σκύβεις και τις ψιθυρίζεις στο αυτί: 
- Και η αδερφή σου λατρεύει αυτήν την στάση!... 
Μετά προσπαθείς να κρατηθείς πάνω της για οχτώ δευτερόλεπτα!!

Γ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

11/06/2014
Πολιτική συναίνεση και ανακούφιση των νοικοκυριών ήταν το μήνυμα του νέου υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη κατά την τελετή παραλαβής παράδοσης του υπουργείου.

ΔΝΤ: Οι πρόοδοι και οι κίνδυνοι

Ορκωμοσία μαζί με έκθεση

11/06/2014
Σημαντικά βήματα προς τα εμπρός έχουν γίνει για την εξισορρόπηση της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

VERSUS TRAVEL ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!

ΠΗΓΗ : "   Versus Travel Newsletter    


newsletter
@versus-travel.gr  "


«Βιασμός… κάποιες φορές είναι σωστός»

Αγαπητές φίλες και φίλοι, 



Δύο μικρά κορίτσια κρεμάστηκαν από ένα δέντρο στην Ινδία αφού πρώτα βιάστηκαν ομαδικά. Ένας υπουργός της κυβέρνησης μόλις απάντησε λέγοντας πως ο βιασμός «είναι κοινωνικό έγκλημα… κάποιες φορές είναι σωστό, κάποιες φορές λάθος». Ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει ένα τέλος στην επιδημία βιασμών και εμείς μπορούμε να τον αναγκάσουμε να το κάνει αν συσπειρώσουμε εκατομμύρια φωνές στην καρδιά της εκλογικής του περιφέρειας . Υπόγραψε τώρα:

SIGN THE PETITION
Χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Δύο μικρά κορίτσια κρεμάστηκαν από ένα δέντρο αφού πρώτα βιάστηκαν ομαδικά σ’ένα χωράφι έξω απ’το σπίτι τους στην Ινδία. Ένας υπουργός της κυβέρνησης μόλις απάντησε λέγοντας πως ο βιασμός «είναι κοινωνικό έγκλημα… κάποιες φορές είναι σωστό, κάποιες φορές λάθος».

Είναι πραγματικά αποτρόπαιο! Αλλά δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Κι εγώ έχω δεχτεί επίθεση και μάλιστα μπροστά σε ανώτερους αστυνομικούς οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να με προστατεύσουν. Το σύστημα είναι αυτό που έχει προδώσει τις γυναίκες στην Ινδία. Πιστεύω όμως πως μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε. 

ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΑΤΙΩΝ



Αθήνα 11 Απριλίου 2014

                        ΔΕΛΤΙΟ       ΤΥΠΟΥ
Μέτρα προστασίας των ματιών από τον ήλιο, συνιστούν οι οφθαλμίατροι εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου αφού η χώρα μας παρουσιάζει πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια.
Ναι μεν ο ήλιος είναι πηγή φωτός αλλά σε βάθος χρόνου προκαλεί σημαντική ζημιά στα μάτια και σοβαρές βλάβες στην όραση.
«Για το λόγο αυτό όλοι μας θα πρέπει να προστατεύουμε τα μάτια μας από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου   καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες» τονίζει ο διαπρεπής  χειρουργός οφθαλμίατρος  Δρ Γιάννης Μάλλιας, με την  ευκαιρία της έναρξης του Καλοκαιριού.
Η ηλιακή ακτινοβολία  είναι η αιτία για μια σειρά από παθήσεις των ματιών, οι οποίες εμφανίζονται μετά από χρόνια έκθεσης στον ήλιο, καθώς επίσης και για τη γήρανση των ματιών μας.

Ειδικές Προσφορές Κρουαζιερών με την MSC Cruises - Από Ιούλιο έως Νοέμβριο!




Απίστευτες Προσφορές - Κρουαζιέρες 2014!
Κάντε την κράτησή σας ΤΩΡΑ, ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 27 Ιουνίου 2014!
Πολυτέλεια & ιταλικό ταπεραμέντο, οι ομορφότερες στιγμές της ζωής σας εν πλω!Ζήστε το όνειρο με τον πιο οικονομικό τρόπο, στα νεότευκτα, μοντέρνα, υπερπολυτελή και φινετσάτα κρουαζιερόπλοια της ΜSC Cruises!
7ήμερη με το MSC SplendidaImage Caption
Ιταλία, Τυνησία, Ισπανία, Γαλλία
Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμές
Αναχωρήσεις από Γένοβα:

20, 27 Ιουλίου
03, 17, 24 Αυγούστου
07, 14, 28 Σεπτεμβρίου
05, 12, 19, 26 Σεπτεμβρίου
02, 09 Οκτωβρίου
Από Euro 319
 & Λιμενικά Έξοδα 120
7ήμερη με το MSC MusicaImage Caption
Ιταλία, Τυνησία, Βαλεαρίδες, Ισπανία, Γαλλία
Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμές
Αναχωρήσεις από Γένοβα:

12, 26 Ιουλίου
02, 09, 16, 23, 30 Αυγούστου
11 Οκτωβρίου
01, 08 Νοεμβρίου
(δυνατότητα επιβίβασης Τσιβιταβέκια)
Από Euro 319 & Λιμενικά Έξοδα 120

«Αγάπησα το μαρτύριο...». 11/6: Μνήμη Αγ. Λουκά (Ιατρού, Αρ χιεπισκόπου Συμφερουπ όλεως & Κριμαίας), εκπληκ τική βιογραφία και ει κ όνες


smountzouris
@gmail.com   " 



Στρατηγέ μου,ευχαριστώ πολύ,για το σημερινό (ηλεκτρονικό) δώρο,επ` ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού.
Είναι η βιογραφία του Αγίου.Το έχω και σε βιβλίο.Συναρπαστικό,που δεν σε αφήνει αν δεν το διαβάσεις  ΌΛΟ.
Παίρνεις και μια εικόνα και για την Κομμουνιστική Ρωσία και τους διωγμούς.
Πολύ καλό,ευχαριστώ και πάλιν.
Το προώθησα στους φίλους,με την σημείωση να το κρατήσουν  στο αρχείο τους (αντιγραφή,επικόλληση,αποθήκευση ως… και να το βάλουν στην επιφάνεια εργασίας για μελέτη.

 ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, 


Θέμα:  Άγιος Λουκάς (Ιατρός, Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως & Κριμαίας),           εκπληκτική βιογραφία και εικόνες (Μνήμη 11 Ιουνίου)

VIDEO: ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ! ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑΣ




«Αγάπησα το μαρτύριο...»


«Αγάπησα το μαρτύριο, το οποίο τόσο παράξενα καθαρίζει την ψυχή»
Ομιλία του Αρχιμ. π. Νεκταρίου Αντωνόπουλου για τον θαυμαστό και μαρτυρικό βίο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του ιατρού, θαυματουργού και ομολογητού. Ένα δυνατό και συγκινητικό κείμενο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Η ομιλία εκφωνήθηκε συγχρόνως με την προβολή των φωτογραφιών στο αρχονταρίκι της Μονής μας την Τρίτη 23 Νοεμβρίου κατόπιν της υποδοχής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά.
Η ζωή αυτού του μεγάλου Αγίου μας έχει να μας διδάξει στην πράξη πολλά για την εν Χριστώ ζωή. Επίσης είναι σημαντικότατο το ότι μέσα από την ζωντανή μαρτυρία του βίου του δίδεται ηχηρή απάντηση σε δύο πολυσυζητημένες απόψεις. Πρώτον, η διπλή ιδιότητά του- σπουδαίου ιατρού και επισκόπου- καταρρίπτει την θέση που θέλει την επιστήμη αντικρουόμενη με την θρησκεία. Δεύτερον, τα άδικα φρικτά μαρτύρια που υπέστη και η αδιάντροπη απαξίωση αυτού του σπουδαίου επιστήμονα- που οι ανακαλύψεις του, οι μελέτες του και οι προοδευτικές του πρακτικές- σε σημείο να θεωρείται «πολίτης δευτέρας κατηγορίας», ξεσκεπάζουν την θηριωδία των αθεϊστικών ολοκληρωτικών καθεστώτων. Ο βίος του Αγίου Λουκά οφείλει να μελετηθεί όχι μόνον θρησκευτικά και ιατρικά- όπως ήδη γίνεται- αλλά επίσης κοινωνικά, πολιτικά και ιστορικά. Έχει να δώσει πολλές απαντήσεις στην αμάθεια και στην προπαγάνδα. 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 11-6-2014.


Περιοχή συνημμένων

smountzouris
@gmail.com    "