ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 6, 2014 at 8:51 am
Μπαράκ Ομπάμα«Ένας ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες είναι η Ελλάδα» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνομιλία που είχαν στο περιθώριο της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης που έγινε στον Λευκό Οίκο, για να τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Οι λογισμοί καθορίζουν τη ζωή μας

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: April 6, 2014 at 7:00 am, Last Updated: April 6, 2014 at 8:49 am
λογισμοί καθορίζουν τη ζωή μαςΗ ζωή μας εξαρτάται από το είδος των λογισμών που καλλιεργούμε. Αν οι λογισμοί μας είναι ειρηνικοί και ήρεμοι, αν έχουν πραότητα και καλοσύνη, τότε έτσι είναι και η ζωή μας. Αν η προσοχή μας είναι στραμμένη στις συνθήκες του βίου μας, τότε μας καταπίνει μια δίνη λογισμών, και δεν μπορούμε να έχουμε ούτε ειρήνη ούτε γαλήνη.

Ο καθηγητής του Χάρβαρντ που έγινε μοναχός στην… Αριζόνα!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 6, 2014 at 1:00 am, Last Updated: April 5, 2014 at 10:22 pm
καθηγητής του Χάρβαρντ που έγινε μοναχόςΚορυφαίος καθηγητής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, φιλόσοφος, ιστορικός και γνώστης της θεολογικής γραμματολογίας, ο Κωνσταντίνος Καβαρνός πέθανε πρόσφατα, σε ηλικία 93 ετών, ως απλός μοναχός στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα. «Ζούσε σαν μοναχός μέσα στον κόσμο, πριν ακόμα έρθει στο μοναστήρι. Πολλοί τον αποκαλούσαν κοσμοκαλόγερο» αναφέρει ο στενός φίλος και βιογράφος του, προϊστάμενος της κοινότητας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης, πατέρας Αστέριος Γεροσέργιος.

Αιγαίο: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ΑΟΖ – Υφαλοκρηπίδα και χωρικά ύδατα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 5, 2014 at 10:06 pm
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ΑΟΖ - ΥφαλοκρηπίδαΤο Αιγαίο ως Αρχιπέλαγος στο Διεθνές Δίκαιο και οι κυριαρχικές ζώνες της Ελλάδας: Χωρικά Ύδατα, Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Το κείμενο που μας έστειλε ο δικηγόρος Γιώργος Χρήστου είναι ένα πολύ καλό “εργαλείο” για να καταλάβουμε τι σημαίνουν όλοι αυτοί οι όροι που συχνά επικαλούμαστε χωρίς ίσως να καταννοούμε απολύτως την σημασία τους. Ειδικά τώρα που η Τουρκία δείχνει να προσπαθεί διαρκώς να ανεβάζει την θερμοκρασία στο Αιγαίο.

Η φωτογραφία που ΣΟΚΑΡΕ όλο τον πλανήτη! Ο Σουδανός που ΚΛΕΒΕΙ το φαγητό από το σκελετωμένο παιδί

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: April 5, 2014 at 9:17 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 11:38 pm
Η-φωτογραφία-που-ΣΟΚΑΡΕ-όλο-τον-πλανήτηΗ φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων στο νότιο Σουδάν το 1998 από την οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και αποτύπωσε το δράμα των μικρών παιδιών που λιμοκτονούσαν κατά χιλιάδες. Ο Βρετανός Tom Stoddart απαθανάτισε έναν Σουδανό την ώρα που έκλεβε την μερίδα σιτάρι από ένα σκελετωμένο παιδί και να εξαφανίζεται.

Ο χθεσινός θρίαμβος του Nigel Farage και οι αναφορές του σε Πούτιν, Ασάντ και Ελλάδα.

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 5, 2014 at 8:30 pm
nigelΒΒC ,η νίκη του Ν.Φάραντζ στο χθεσινό τηλεοπτικό ντιμπέιτ , οι αλήθειες που ενόχλησαν,τί είπε για την Ελλάδα

Επικίνδυνο χαρακτήρισαν χθες βράδυ τον Ν.Φάραντζ μετά την δήλωσή του πως θαυμάζει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλ.Πούτιν και υπερασπίζεται τον Σύριο δικτάτορα Μπασάρ αλ Άσαντ .Δύο δημοσκοπήσεις αποτύπωσαν την σαφή υπεροχή του Φάραντζ στη διάρκεια του δεύτερου ντιμπέιτ που μεταδόθηκε απευθείας απ΄την τηλεόραση του BBC με τον αρχηγό του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών Νικ Κλεγκ, και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στη διάρκεια της οποίας παρότρυνε τους ψηφοφόρους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανατροπή του κατεστημένου των Βρυξελλών.

Τα αναψυκτικά με ανθρακικό κίνδυνος για εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια!

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma    " 

Posted: April 5, 2014 at 6:25 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 6:32 pm
cokacolaΝέα μελέτη στις ΗΠΑ έδειξε ότι τα αναψυκτικά που περιέχουν ανθρακικό ευθύνονται για θανάτους από εγκεφαλικό ή από καρδιακά επεισόδια. Τα ανθρακούχα αναψυκτικά είναι υπεύθυνα για θανάτους που οφείλονται σε εγκεφαλικά ή σε καρδιακά επεισόδια καθώς και για την ασθένεια του μεταβολικού συνδρόμου, τονίζουν Αμερικανοί επιστήμονες, έπειτα από μελέτη που έκαναν με την συμμετοχή 60.000 γυναικών μέσης ηλικίας, σε βάθος χρόνου.

Καταναλώστε επτά μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως για υγεία και μακροζωία

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: April 5, 2014 at 4:25 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 4:47 pm
Καταναλώστε-επτά-μερίδες-φρούτων-και-λαχανικών-ημερησίως-για-υγεία-και-μακροζωίαΗ κατανάλωση επτά ή περισσότερων μερίδων φρούτων και λαχανικώνημερησίως οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία μας από ότι η συνιστώμενη ποσότητα των πέντε μερίδων ημερησίως, συνεισφέροντας σημαντικά στη βελτίωση της κατάστασης υγείας και στη μακροζωία.

Παραλίγο οι Αμερικανοί να ρίξουν τουρκικό ελικόπτερο!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: April 5, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 4:47 pm
Παραλίγο οι Αμερικανοί να ρίξουν τουρκικό ελικόπτεροTι συνέβη χτες στο Αιγαίο…
Πολύ σοβαρή εξέλιξη μπορούσε να έχει η χθεσινή άκρως προκλητική ενέργεια των Τούρκων στο Αιγαίο και αυτό όχι από τους Έλληνες αλλά από τους…Αμερικανούς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr από έγκυρη πηγή.

Κυνηγοί στην Ουγκάντα συνέλαβαν το μεγαλύτερο κροκόδειλο στην ιστορία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: April 5, 2014 at 3:26 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 4:46 pm
krokodeilos-ougantaΚυνηγοί στην Ουγκάντα κατάφεραν να πιάσουν σήμερα μετά από «καταδίωξη» τεσσάρων ημερών έναν κροκόδειλο – δολοφόνο που έχει καταβροχθίσει οκτώ άτομα στις περιοχές Τζίνγκα και Μαγιούγκε που βρίσκονται στις όχθες της λίμνης Βικτόρια.

Με σαράντα μαχητικά στον αέρα …Σε εξέλιξη η διακλαδική άσκηση «Ηνίοχος» (φώτο)

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 5, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 1:51 am
Σε εξέλιξη η διακλαδική άσκηση Ηνίοχος
Σε πλήρη εξέλιξη -μέρα και νύχτα- βρίσκεται από τις 31 Μαρτίου η διακλαδική άσκηση «Ηνίοχος» που έχει ως «βάση» την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα και στην οποία συμμετέχει μεγάλος αριθμός αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων και μονάδων του Στρατού Ξηράς.

Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη υπόγειας θάλασσας στον δορυφόρο του Κρόνου που πιθανώς κρύβει και ζωή

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 5, 2014 at 1:31 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 1:37 pm
Τα νέα στοιχεία επέτρεψαν στους ειδκούς να «κοιτάξουν» βαθιά στο εσωτερικό του Εγκέλαδου και να κάνουν γεωλογικές παρατηρήσεις για τον υπόγειο ωκεανό του. Credit: NASA/JPL-Caltech
Τα νέα στοιχεία επέτρεψαν στους ειδκούς να «κοιτάξουν» βαθιά στο εσωτερικό του Εγκέλαδου και να κάνουν γεωλογικές παρατηρήσεις για τον υπόγειο ωκεανό του. Credit: NASA/JPL-Caltech
Καλιφόρνια
Ολα τα στοιχεία που συγκέντρωναν οι επιστήμονες από τον Εγκέλαδο, τον μικρό παγωμένο δορυφόρο του Κρόνου, υπεδείκνυαν την ύπαρξη ενός υπόγειου ωκεανού κάτω από την παγωμένη του επιφάνεια. Επιπλέον ορισμένοι ειδικοί υποστήριζαν ότι ο ωκεανός αυτός που βρίσκεται σε βάθος 35 χλμ στον Νότιο Πόλο του Εγκέλαδου έχει γεωλογικά χαρακτηριστικά που κάνουν πιθανή την ύπαρξη ζωής σε αυτόν. Νέες αναλύσεις από τα δεδομένα που στέλνει το διαστημικό σκάφος που μελετά τον Κρόνο και τα φεγγάρια του εδώ και μια δεκαετία επιβεβαιώνουν όχι μόνο την ύπαρξη του ωκεανού αλλά ότι είναι φιλόξενος για τη ζωή έστω και σε μικροβιακό επίπεδο. Επίσης τα νέα στοιχεία αποκαλύπτουν μια σειρά από δεδομένα για αυτή την υπόγεια θάλασσα που σύμφωνα με τους ειδικούς μοιάζει με την τεράστια λίμνη Σουπίριορ (Superior) στις ΗΠΑ

Tὸν σκότωσαν γιὰ νὰ μὴν κάνει τὴν Ἑλλάδα παράδεισο τοῦ ὀρθόδοξου πολιτισμοῦ!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma,       " 

Posted: April 5, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: April 5, 2014 at 12:55 pm
Tὸν σκότωσαν γιὰ νὰ μὴν κάνει τὴν Ἑλλάδα παράδεισο τοῦ ὀρθόδοξου πολιτισμοῦἩ ὀρθόδοξη χριστιανικὴ ἀγωγὴ ποὺ πρότεινε  ὁ Ἰωάννης καποδιστριας ὡς συνεκτικὸ κρίκο τοῦ ἑλληνικοῦ ἔθνους!
Ὁ Ἰωάννης Καποδίστριας συνειδητοποιώντας τὴ θέση καὶ τὸ ρόλο τῆς Ὀρθόδοξης χριστιανικῆς ἀγωγῆς τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ, μέσα στὸ γενικότερο ἐκπαιδευτικὸ καὶ πολιτικό του ἔργο, ὁ πρῶτος κυβερνήτης τῆς Ἑλλάδος σὲ ὁδηγίες του πρὸς τοὺς δασκάλους τῆς Ἐπικράτειας τόνιζε: «Θέλετε καταβάλει θεμέλιόν της παιδείας εἰς τὰς ἁπλᾶς ψυχᾶς τῶν παίδων τὸν φόβον τοῦ Θεοῦ, ποὺ εἶναι ἡ ἀρχὴ τῆς σοφίας, καὶ στοιχειοῦντες αὐτοὺς εἰς τὴν ἀληθινὴ παιδεία, τὴν εὐσέβειαν, θέλετε τοὺς διδάσκει τὴν ἱερὰν κατήχησιν, ἐκ τῆς ὁποίας μυούμενοι τὰ ἀληθινά του χριστιανοῦ χρέη, θέλουν διδάσκεσθαι καὶ τὰ τοῦ ἀγαθοῦ πολίτου καθήκοντα διὰ τῆς ἠθικῆς προσαρμοζόμενης εἰς τὸν οὐράνιον νόμον τοῦ ἱεροῦ Εὐαγγελίου».

Συγκλονίζει το αντίο της καμηλοπάρδαλης

ΠΗΓΗ : "   http://vasileiosv.blogspot.gr    " 


199c9c65796abf70b62e80ee58ff4627

Τα ζώα δεν μιλάνε. Επικοινωνούν, όμως. Και πολλές φορές αναγκάζουν τους ανθρώπους να υποκλιθούν στην αγάπη τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία καμηλοπάρδαλη στον ζωολογικό κήπο του Άμστερνταμ.

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ

ΠΗΓΗ :   Paul Olsen   ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE + 

Δημόσια κοινοποίηση  -  3 Ιουλ 2013
27
3

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΠΗΓΗ :  Η Fofi Georgopoulou μοιράστηκε αρχικά:   ΑΠΟ GOOGLE + KAI 
 

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ,Α ΑΛΟΓΟ - ΑΛΟΓΑ

η εικόνα δεν εμφανίζεται

ΠΗΓΗ :

Iran Shahrivari (Google+) noreply-ac194728@plus.google.com

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ



ΠΗΓΗ :

ΚΆΤΟΧΟΣ

بحث و گفتگو  -  Χθες 8:03 π.μ.
 
 

Mike Duó - A szívemet átadom én Ο Χριστός ήταν






Πλησιάστε τον Θεό 

"Ισοπαλία κοντά στο Θεό και θα πλησιάσει σε σας ..." (Ιακώβου 4:8).
Δεν μπορείτε να δείτε τη διαδρομή, και σκούρο ξύλο κάνατε; Ποια προβλήματα σας; Εσφαλμένη τρόπο που τρώτε; Επιμελώς εξαπάτησε;Σταματήστε τη σιωπή, Σταμάτα να τρέχεις, δεν back-up χρόνο σας.Μαχόταν εναντίον των εχθρών της ψυχής μας και τα αστέρια, ενώ η καριέρα befutják.
Διαχωριστής γραμμών

Περισσότερες εμφανίσεις στο Internet Spectacular συμβολή των φαλαινών και των δελφινιών

  1. Balina ve yunusların muhteşem izdihamı | İnternette En ... - Küre TV   ( Πατήστε επάνω στο 1.  Balina ve .... ) μετά στον σύνδεσμο επάνω. 

    www.kure.tv/eglence/1231-internette-en-co... -
    4 Μαρ 2014 - İnternette En Çok İzlenenler video izle. Bu tablo ... Çok İzlenenler. Balina ve yunusların 
 Διάφορα άλλα VIDEO 

Forever Love (w/ lyrics) - Gary Barlow " Συνδιασμός φωτογραφιών με το ανάλογο τραγούδι "

ΠΗΓΗ :

Για τις ωραίες στιγμές των ζευγαριών.

ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ



ΠΗΓΗ : Info Travelplan

info@travelplan.gr

Με χιούμορ αλλά και διδακτικό. Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ!!!

ΠΗΓΗ : ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

10:32 μ.μ. (Πριν από 52 λεπτά)

Είναι ωραίο να το δείτε. 

Πατήστε επάνω στην εικόνα στην συνέχεια στον σύνδεσμο και μετά στο εικονίδιο .

ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ



  • Βρεφική...ορθοφωνία
    Ο μπέμπης στο μεγαλύτερο αδερφό: - Αποστόλη, θα μου δώσεις τλία παγωτίνια; - Δεν σου δίνω τίποτα! - Γιατ...

ΚΥΡΙΕΣ ΟΙ Γ Α Τ Ε Σ



  • Ο Τοτός και η γιαγιά του
    Ο Τοτός περπατούσε στο δρόμο με τη γιαγιά του . Ξαφνικά βρίσκει ένα πεντακοσάρικο και λέει στη γιαγιά του : - Να τ...

Η ΓΑΤΑ


  • Το Κυλικείο
    Μια μέρα μαζεύονται όλα τα ζώα της ζούγκλας (όχι της ίδιας ζούγκλας, άλλης) και αποφασίζουν να ανοίξουν έ...

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

- Πού θα βρω ένα σύντροφο που να είναι πιστός, να μένει σπίτι χωρίς να γκρινιάζει, να είναι διασκεδαστικός, να λέει τραγούδια, να κάνει σοβαρές συζητήσεις και να με αφήνει στην ησυχία μου όταν θέλω;
- Πάρτε μια τηλεόραση...

Η πιο ωραία σύγκρουση...


Ο νέος Σιδηροδρομικός Υπάλληλος φιλοδοξεί να γίνει σταθμάρχης. Υποβάλλει αίτηση στην υπηρεσία του λοιπόν και τον καλούν για εξέταση: 

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΓΙΑ ! Κ Α Τ Ω ! ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ

Ειναι ο φυλακας του σχολειου, και πιανει τον δασκαλο να αυνανιζεται σε μια γωνια στην αυλη:

- Μα τί πράγματα είναι αυτά; λέει εξοργισμένος. Εδώ; Που μπορεί να σας πετύχουν τα παιδιά;

Εκτύπωση Βεβαιώσεων Αποδοχών T.E.A.Π.Α.Σ.Α.




Δόθηκε προς χρήση η Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Βεβαίωση αποδοχών του ΤΕΑΠΑΣΑ»,όπου μπορούν μέσω της υπηρεσίας αυτής όλοι οι ασφαλισμένοι του ΤΕΑΠΑΣΑ (ΤΕΑΕΧ, ΤΕΑΥΑΠ, ΤΕΑΥΠΣ), καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑ., να εκδώσουν τη «Βεβαίωση αποδοχών ΤΕΑΠΑΣΑ», για φορολογική χρήση.

Ασθενής σε αφασία, ακούει τους γιατρούς να συζητούν για τη δωρεά των οργάνων του

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: April 6, 2014 at 12:02 am
article-2596737-1CD27B2900000578-937_634x379
Σουηδία, Gothenburg archipelago.
Ο 43χρονος Jimi Fritze, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sahlgrenska Hospital στο Gothenburg. Ενώ βρισκόταν παράλυτος –σε αφασία- στο νοσοκομείο, άκουσε με τρόμο τους γιατρούς να λένε στην οικογένειά του ότι δεν θα επιβιώσει και να συζητούν για τη δωρεά των οργάνων του. Ο Fritze άκουγε κάθε λέξη, αλλά δεν είχε κανένα τρόπο να τραβήξει την προσοχή των γιατρών ή της οικογένειάς του.

Οσία Μαρία η Αιγυπτία…απέτυχε ως πόρνη και νίκησε ως ασκήτρια

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma     " 

Posted: April 6, 2014 at 12:12 pm
osia-maria-aiguptiaΠριν 1.400 χρόνια μια κοπέλα, μόλις δώδεκα ετών, κάπου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μπλέκεται στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα. Δίνεται με σώμα και ψυχή στην πτώση, στην αμαρτία, στη φθορά.
Η σαρκολατρεία, η ηδονοθηρία, η ακόρεστη λαγνεία την κατακυριεύουν πολύ νωρίς. Επί δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια ζούσε αχόρταγα αυτή τη ζωή δίχως αναστολές, ντροπές, επιφυλάξεις, ενοχές και τύψεις. Θεωρούσε τον εαυτό της ελεύθερο, ανεξάρτητο, ανεξέλεγκτο και ακατανίκητο. Θαύμαζε την ωραιότητά της, τα πλούτη της, τις κατακτήσεις της και την προκλητικότητά της.

5+1 βήματα προς τον γκρεμό

ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

Ξεκινούν τον Σεπτέμβρη με ενοποίηση τριών επικουρικών και τριών μετοχικών στο ένα Ταμείο (ΕΤΕΑ)
ΠΕΝΤΕ αλλαγές στο ασφαλιστικό συν μία στα επικουρικά ταμεία που θα γίνουν βήμα βήμα και εκθεμελιώνουν άρδην επί τα χείρω συντάξεις και όρια ηλικίας συνταξιοδότησης με περαιτέρω ενοποιήσεις Ταμείων (Κύριων, Επικουρικών και Πρόνοιας) με στόχο τη δημιουργία ενός Ταμείου που θα χορηγεί τα πάντα με ίδιους όρους και κανόνες.
Οι ένστολοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τουςΟι ένστολοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τουςΟι αλλαγές αποτελούν σημείο συμφωνία της τρόικας με τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας και θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη μέσω της ενοποίησης των τριών επικουρικών και των τριών μετοχικών ταμείων των ένστολων στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), ολοκληρώνοντας έτσι την ενοποίηση των Ταμείων Επικουρικής Ασφάλισης.