ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

900.000 φάρμακα για χιλιάδες ανασφάλιστους και άπορους ασθενείς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

06/05/2014
Στην αλληλεγγύη της πανανθρώπινης προσφοράς φαρμάκων από εκατομμύρια ανώνυμους πολίτες, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων της δράσης του ΣΚΑΙ Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία, αφιέρωσαν τη συγκέντρωση φαρμάκων ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και ο Δήμος Αμαρουσίου.

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

06/05/2014
Με τον πρίγκιπα της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και πρόεδρο της Kingdom Holding Company, Αλαουάλιντ Μπιν Ταλάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύντομα το κοινωνικό μέρισμα για 265.000

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

06/05/2014
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να χορηγηθεί το κοινωνικό μέρισμα σε 265.000 δικαιούχους. 
Οι δικαιούχοι αυτοί υπέβαλαν αίτηση στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έως τις 30 Απριλίου. Την Παρασκευή θα πιστωθεί η ενίσχυση και στους 75.000 ένστολους.

Ανάκαμψη ενόψει, στο τραπέζι των συζητήσεων το χρέος

Θετική η έκθεση της Κομισιόν

06/05/2014
Ανάκαμψη ενόψει για την Ελλάδα σύμφωνα με την Έκθεση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Κομισιόν με τις εαρινές οικονομικές της προβλέψεις για την ΕΕ και με ειδικό κεφάλαιο για τη χώρα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ HEART ATTACKS AND WATER ! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ


S.O.S !!!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΑΠ΄ ΟΛΟΥΣ.




Τα εμπόδια για την εξομολόγηση

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma     " 

Posted: May 6, 2014 at 11:30 am, Last Updated: May 6, 2014 at 10:22 am
Τα εμπόδια για την εξομολόγησηΗ άγνοια, ο εγωισμός και η αμαρτωλή ζωή είναι οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους πολλοί χριστιανοί δεν εξομολογούνται. Άλλοι λόγοι είναι η ιεροκατηγορία, το αντιεκκλησιαστικό πνεύμα, η πολεμική κατά της πίστεως και η ολιγοπιστία.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται και ο αντίδικος ημών διάβολος. Και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας εμποδίσει από την εξομολόγηση. Γιατί; Διότι γνωρίζει τα ευεργετικά και σωτήρια αποτελέσματα της εξομολογήσεως και διότι ενώ χαρά μεγάλη γίνεται στον ουρανό για έναν αμαρτωλό που μετανοεί (Λουκ.ιε’ 7), την ίδια ώρα ο διάβολος καίγεται από τον φθόνο και την κακία του. Αμφιβάλλετε; Ακούστε λοιπόν, ένα γεγονός, που συνέβη στην Μονή Γηροκομείου Πατρών.

Συμμετοχή της ΠΑ στην Άσκηση JAWTEX 2014

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: May 6, 2014 at 11:00 am, Last Updated: May 6, 2014 at 9:56 am
συμμετοχή-της-ΠΑ-στην-άσκηση-jawtex-2014 Η Πολεμική Αεροπορία πρόκειται να συμμετάσχει στην πολυεθνική Άσκηση «Joint Air Warfare Tactical Exercise 2014» (JAWTEX 2014), η οποία διοργανώνεται από τη γερμανική Πολεμική Αεροπορία, από την Πέμπτη 8 έως και την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, με τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+ και σαράντα έξι (46) άτομα προσωπικό (14 Ιπτάμενοι, 31 Τεχνικοί και 1 Αξιωματικός Πληροφοριών) της 343 Μοίρας.

Έρευνα που σοκάρει: Τόνοι σκουπιδιών συσσωρεύονται στο βυθό της θάλασσας!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: May 6, 2014 at 10:30 am, Last Updated: May 6, 2014 at 10:17 am
έρευνα-που-σοκάρει-τόνοι-σκουπιδιών-συσσωρεύονται-στο-βυθό-της-θάλασσας Γυαλί, μέταλλο, ξύλο, κομμάτια από πήλινα αντικείμενα, ακόμη και ρούχα… είναι μερικά μόνο από τα σκουπίδια που συσσωρεύονται στον πυθμένα του Ατλαντικού και του Αρκτικού Ωκεανού καθώς και της Μεσογείου Θάλασσας, όπως καταδεικνύουν τα απογοητευτικά αποτελέσματα μεγάλης μελέτης επιστημόνων από 15 ευρωπαϊκούς ερευνητικούς οργανισμούς.

Το αρνητικό αποτύπωμα του άνθρωπου στον πλανήτη

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: May 5, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: May 5, 2014 at 8:52 pm
το-αρνητικό-αποτύπωμα-του-ανθρώπου-στον-πλανήτηΤα τελευταία 11 χιλιάδες έτη ο πλανήτης ζει στην εποχή του Ολόκαινου που σηματοδοτεί το τέλος της εποχής Παγετώνων στη Γη και στην εμφάνιση του σύγχρονου πολιτισμού του ανθρώπου. 
Όμως η παρουσία και δραστηριότητα του ανθρώπου πάνω στη Γη αφήνει ανεξίτηλα το στίγμα του στον πλανήτη και μάλιστα σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς η δράση του ανθρώπου έχει τέτοια έκταση αλλά κυρίως τέτοια καταλυτική αρνητική επίδραση που πρέπει να μιλάμε πλέον για μια νέα γεωλογική περίοδο.
Οι θιασώτες αυτής της θεωρίας έχουν ονομάσει αυτή τη νέα περίοδο «Ανθρωπόκαινο». Ομάδα ειδικών οριοθετεί την εκκίνηση του Ανθρωπόκαινου. Προτείνουν μάλιστα ως ημερομηνία έναρξης της νέας αυτής περιόδου το 1950.

Τι είναι ο γλυκαιμικός δείκτης

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: May 5, 2014 at 7:00 pm, Last Updated: May 5, 2014 at 6:37 pm
τι-είναι-γλυκαιμικός-δείκτης Ίσως έχετε ακούσει τον όρο γλυκαιμικός δείκτης, αλλά γνωρίζετε τι είναι πραγματικά; Οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά δεν ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα μας στον ίδιο βαθμό.
Υπάρχουν τρόφιμα που ανεβάζουν το σάκχαρο πολύ, όπως είναι τα γλυκά και άλλα τρόφιμα που το ανεβάζουν λιγότερο όπως είναι τα όσπρια.

«Τούρκους» σε Ρόδο και Κω μετά από τη Θράκη «φτιάχνει» η Άγκυρα

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma     " 

Posted: May 5, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: May 5, 2014 at 12:47 pm
τούρκους-σε-ρόδο-και-κω-φτιάχνει-η-άγκυρα Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Aπό την Άγκυρα -κυριολεκτικώς!- εκπορεύονται σχέδια και κινήσεις περί δήθεν τουρκικής μειονότητας σε Ρόδο και Κω  που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συστηματικά.

Τι αλλάζει με τις αστυνομικές ταυτότητες σε λίγες ημέρες

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: May 5, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: May 5, 2014 at 11:37 am
τι-αλλάζει-με-τις-αστυνομικές-ταυτότητες-σε-λίγες-ημέρες Η νέα πρωτοβουλία αφορά στην ηλεκτρονική επικοινωνία του πληροφοριακού συστήματος «Police Online» της ΕΛ.ΑΣ. με… το «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Δημοτολογίου» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Με στόχο να περιοριστούν οι χρονοβόρες διαδικασίες για την έκδοση αστυνομικής ταυτότητας, καταργείται σε πρώτη φάση η χρήση πιστοποιητικών στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης, με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πες μου τι φταίει: Οι δυνατές ψυχές

ΠΗΓΗ: "  http://www.parallaximag.gr/   " ΜΕΣΩ E-MAIL 

της Κατερίνας Τζιωρίδου
Eικόνα: Γιάννης Κούρτογλου της Stereosis
Πώς γίνεται και κάποιοι άνθρωποι περνάνε δύσκολα χτυπήματα στην πορεία της ζωής τους και όμως καταφέρνουν και βγαίνουν πιο δυνατοί και πιο αλώβητοι, ενώ άλλοι καταρρακώνονται ολοκληρωτικά; Γιατί ο ένας ορθοποδεί μετά από μια οικονομική καταστροφή και κάνει ξανά μια καινούρια αρχή, ενώ ο διπλανός του κάνει απόπειρα αυτοκτονίας; Γιατί για κάποιους το τέλος μια μεγάλης αγάπης είναι η ρουφήχτρα προς την κατάθλιψη, ενώ για κάποιους άλλους η ανάδυση ενός καινούριου νοήματος στη ζωή; Η απάντηση βρίσκεται στις πρώιμες εμπειρίες.