ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Εάν οι πάγοι λιώσουν το μόνο μέρος που θα σωθεί θα είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με το National Geographic

Σύμφωνα με μελέτες του National Geographic εάν οι πάγοι λιώσουν το μόνο μέρος το οποίο θα σωθεί παρά τις μικρές απώλειες που θα έχει, θα είναι η Ελλάδα.

Το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη ληστεία στο Καματερό – Ακούστε πώς περιγράφουν το περιστατικό οι αστυνομικοί. ΒΙΝΤΕΟ η στιγμη της ομηριας & συλληψης του ληστη σουπερ μαρκετ στο Καματερό

Χολιγουντιανή ταινία θύμιζε χθες η ένοπλη ληστεία που έγινε σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό. Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα στην οδό Φυλής 205, την ώρα που ήταν γεμάτο με πελάτες και κρατώντας όμηρο μία υπάλληλο αποπειράθηκε να πάρει τις εισπράξεις.

Κλέβουν τα PIN με θερμικές κάμερες


Κλέβουν τα PIN με θερμικές κάμερες
zougla.gr
    Νέο τρόπο υποκλοπής του κωδικού PIN στα «έξυπνα κινητά» έχουν πλέον ανακαλύψει οι απατεώνες. Αφού κάποιος πληκτρολογήσει τον κωδικό του δια της αφής, οι υποψήφιοι θύτες είναι σε θέση να έχουν τον κωδικό μέσω εικόνας από θερμική κάμερα.
    Το παράδοξο είναι πως οι κλέφτες μπορούν να γνωρίζουν την ακριβή σειρά, με την οποία κάποιος πληκτρολόγησε τα ψηφία του κωδικού του επειδή κάθε σημείο χάνει θερμότητα σταδιακά με την πάροδο του χρόνου.

"ΜΑΪΜΟΥ" ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ "ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ...



ΠΗΓΗ : https://youtu.be/H4YIzvE6R94
   Μέσω e-mail