ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Εξάρθρωση εγκλ/κής οργάνωσης που εισήγαγε, μετέφερε, διακινούσε και εμπο...




Βόμβα! Ιδρύθηκε Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών! Τι θα γίνει με την ΠΟΕΣ του Τσουκαράκη;

By


ΠΟΜΕΝΣ
Βόμβα στον στρατιωτικό συνδικαλισμό βάζει η νέα Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ, που πήρε άδεια λειτουργίας από το πρωτοδικείο! 


Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
Την ώρα που το ΥΠΕΘΑ επιθυμεί να στείλει τους στρατιωτικούς στην ΠΟΕΣ του Τσουκαράκη, κάποιες Ενώσεις Στρατιωτικών, συμμορφώθηκαν με τον νόμο που ψηφίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι και προχώρησαν στην ίδρυση της πρώτης (και μόνης) συνδικαλιστικής  Ομοσπονδίας των Στρατιωτικών, όπως ορίζει ο νόμος.
Η ανακοίνωση έγινε νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου 2017, και αναφέρει:
Έχουμε την τιμή και την χαρά να σας γνωρίσουμε, ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.16/2017 διαταγή του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, συστάθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), η οποία είναι η μόνη Ομοσπονδία στρατιωτικών που έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 50  του νόμου 4407/2016.
  Η Ομοσπονδία έρχεται να επιβεβαιώσει το ενωτικό πνεύμα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων των συναδέλφων στρατιωτικών.     

Πάνω από 35% οι νέες περικοπές στα εν αποστρατεία στελέχη ΕΔ-ΣΑ. Ανάλογη μείωση για εν ενεργεία στελάχη


Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις

► Στην εξαθλίωση τα εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ
► Απόστρατος Ταξίαρχος με σύνταξη 1.280 ευρώ σήμερα, από το 2019 -με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς- θα δει τη σύνταξή του στα 870 ευρώ
► Ανάλογη μεταχείριση επιφυλάσσει η κυβέρνηση και στα ε.ε. στελέχη ΕΔ-ΣΑ
Οι συνταξιούχοι, Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας οδηγούνται στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Η κυβέρνηση, στα νέα μέτρα περικοπών των συντάξεων, επιφυλάσσει μια οδυνηρή έκπληξη για τους απόστρατους.

Στο τραπέζι και νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων


Στο τραπέζι και νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων

Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Για πρώτη φορά παραδέχεται το υπουργείο Εργασίας μέσω κύκλων του πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται νέο “μαχαίρι” στις επικουρικές συντάξεις με πρόσχημα να μετριαστούν οι επικείμενες περικοπές στις κύριες συντάξεις. Και αυτό μόλις επτά μήνες μετά την εκκίνηση των προηγούμενων περικοπών.

Επιτέλους! Μηνιαία Αναλυτικά Φύλλα Ενημέρωσης ΜΤΣ μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής





Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις
Το ΜΤΣ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων στους μερισματούχους διαδικασιών, μείωση της γραφειοκρατίας, επιτάχυνση των εργασιών που εκτελεί με τη συνδρομή της τεχνολογίας, ενημερώνει τους δικαιούχους του μερίσματος, ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των Αναλυτικών Φύλλων Ενημέρωσης για την μηνιαία καταβολή του μερίσματος, ξεκινώντας από τον Απρίλιο 2017, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία αναπτύχθηκε από το Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης Ελληνικού Στρατού (ΚΕΠΥΕΣ) και φιλοξενείται στον ιστότοπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης

Τα πάνω-κάτω σε μισθούς και συντάξεις Δημοσίου-Ειδικά Μισθολόγια




ENA



Τα πάνω-κάτω σε μισθούς και συντάξεις Δημοσίου-Ειδικά Μισθολόγια

Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ
Οι ανατροπές αφορούν Παλαιούς και Νέους ασφαλισμένους
Αλλαγές στον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών στο Δημόσιο, τόσο το ύψος του μισθού όσο και των εισφορών
Σειρά καθοριστικών ανατροπών φέρνουν οι αλλαγές στον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών στο Δημόσιο. Τόσο το ύψος του μισθού όσο και των εισφορών αλλά και οι νέες συντάξιμες αποδοχές αλλάζουν άρδην!
Οι αλλαγές, κατά τη δικηγόρο Ολυμπία Νικολοπούλου, αφορούν παλαιούς και νέους ασφαλισμένους. Να τα δούμε αναλυτικά: