ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας

Γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας
Γενική συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Φεβρουαρίου 2020.

Στη Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ανακοίνωσε τα παρακάτω :

1.- ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ :
Α) Πρώτο μέλημά μας από το 2015 που αναλάβαμε τον Σύνδεσμο ήταν η τροποποίηση και εκσυγχρονισμός του καταστατικού, το οποίο και πραγματοποιήθηκε.
Β) Με απόφαση του Δ.Σ. Αγιογραφήθηκε η εικόνα του Αγίου Νικολάου η οποία θα εορτάζεται με εκδήλωση στο εξωκλήσι του Αγ. Νικολάου του Κρασσά στην Καραθώνα Ναυπλίου. Η Εικόνα τον υπόλοιπο δε χρόνο θα βρίσκεται στην έκθεση κειμηλίων εντός του Αστυνομικού Μεγάρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και παρακολούθηση από τον Συνδ. Αποστρ. Σωμ. Ασφαλ. Ν. Αργολίδας


Η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ανακοινώνει  την συμμετοχή της στη διαβούλευση  για το Ασφαλιστικό με προτάσεις.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει για ότι το νεότερο.







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΑΣΑ

Η Ομοσπονδία μας μετέχοντας στη διαβούλευση για το νέο ασφαλιστικό , ένα νομοσχέδιο το οποίο θα αποτελέσει για όλους τους αποστράτους των Σ.Α. και των Ε.Δ. το βασικό εργαλείο απονομής των συντάξεων μας , κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες κοινοποίησε σε όλα τα κόμματα της Βουλής , στο Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και στη Γραμματεία του κ. Πρωθυπουργού. Παράλληλα ζήτησε να παραστεί ενώπιων της Βουλής και συγκεκριμένα στην αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με τη σύνταξη του νομοσχεδίου προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις της.
Στο αίτημα της Ομοσπονδίας ανταποκρίθηκε το ΚΙΝΑΛ και κάλεσε για σήμερα 11/02/2020 και ώρα 11.00 στην αίθουσα της Γερουσίας , την ομοσπονδία μας προκειμένου να καταθέσει και επίσημα τις προτάσεις της για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Η Ομοσπονδία μας ανταποκρίθηκε και θα μετάσχει της εν λόγω συζήτησης δια του προέδρου της ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευάγγελου και του Νομικού της Συμβούλου ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα .
Θα σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις .


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ